- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.241
Günaydin fıstıklaaarrr iyi haftasonları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarraf gunaudin cnm..nasil ilacsiz regl olmazdn benim gibimi yaniii ben hipoluyum?Eskisi gibi artık akşam beşten sonra birşey yemiycem. Öyle yapmadan gitmiyo kilolar..taşınma arası dikkat ettim ama saatler şaşmıştı bende..
Bir de ben ilaçsız regl olmazdım şu üç aydır ilaçsız gününde oluyorum şaşkınım :)
Ay ablamla yarisacam demek ki deee ama o benden daha azimli dur bende azimlenecem ve bacimi gececem♥♡♥TAKIM İÇİ YARIŞMA♥♡♥SekerPancarii &
Sudbanazenin
Moonlii & @ParteMoralll
S SEVTAL87 &Miyav_su
bengiisuu &
gadriell
sarraf &
marlin18
@_Simurg_ &norwegian
Yarışma BAŞLASIIIIIIIIIINN
![]()
Zaten akşam saat 7 den sonra yemiyorumMiyav_su noyle yapip uzuosun bizide...bence en once sen vericeksin..acaba beslenme seklinimi degistirsen bi yumruk yapsan diyete metabolizmayi şaşirtsan..sen daha ii bilirsin ama gunde 15 zeytin cok degilmi diger herbisey kabulum..bu hafta birde aksam saat 17den sonra yememeyi dene bence kesinlikle farkedecektir..
Ben karbonhidrat yemiyorum sporumda yapıyorum zaten kaybeden benim bana başka ceza bul CanımYarışmayı kazanan kaybenede ister spor cezasi ister yemek cezasi verecek(3 gün boyunca karbonhidrat yememe gibi)![]()
Canım üzülme sen zaten onun için çalışıyorsun alışırsın bir bakmışsın bebiş büyümüşKizlar gunaydinnnn ben geldimmm
Paketim yenilenmis
Kilom sabit kaldi bu hafta ama haftaya azimliyim
Bu arada pzts gunu artik okula basliyorum dogum iznim bitti
Bakalim oglis diyet okul olan yeni hayatim nasil olacak umarim basarabilirim
Ogluma kayinvalidem bakacak guvenilirlik konusunda sikinti yok da nasil ayrilcam kuzumdan bilmiyorum aglama geliyor
Günaydın CanımGünaydın kızlarrrr
Hepimiz için bol azimli ve iradeli bir hafta olur inşallah
Günaydın Canım iyi haftasonlarıGünaydin fıstıklaaarrr iyi haftasonları![]()
Ins canim alisirimCanım üzülme sen zaten onun için çalışıyorsun alışırsın bir bakmışsın bebiş büyümüş
Canım biran önce başlıyorsun duydun mu beni hayatından ekmek vb ürünleri çıkar ve evde spor yap ip atla ,Leslie lansome yapKızlar sabah dayanamadim tartildim 90 na dogru yol aliyorum88 olmusum ne yapacagimi sasirdim
Nasil gidecek bu kilolar benim fazla zamanimda yok biran once bu kilolardan kurtulmam lazim![]()