Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..
Uğrayamadım bugün buraya..kardeşimle önce çarşıya sonra anneme geçtik. Onda da bebiş var gün nasıl geçti anlayamadım..
Ya ne güzel kardeşinle vakit geçirmişsin menün çok güzel iradenle davranmanda mükemmel harikasın iyi yapmışsın yemeyerek

Ya ne güzel kardeşinle vakit geçirmişsin menün çok güzel iradenle davranmanda mükemmel harikasın iyi yapmışsın yemeyerek
Sağol canım dün çok moralimi bozdular..ben kimsenin kilosuna bişey demem elimden geldiğince karatayı anlatıp herkesin faydalanmasını isterim..
Ama kv ile görümcem bir olmuş benle gizli yarışır olmuşlar..kız daha üç ay oldu doğum yapalı yengen zayıfladı sen de zayıfla diye baskı yapmış. O da beş kilo kadar vermiş İstanbuldan geldi..durup durup bana bak ne güzrl kilo vermiş deyip durdu. Bebiş zayıf ama mama da vermemiş ben onları desem ne olurdu acaba..
Kusura bakma canım içimi döktüm biraz..

Sağol canım dün çok moralimi bozdular..ben kimsenin kilosuna bişey demem elimden geldiğince karatayı anlatıp herkesin faydalanmasını isterim..
Ama kv ile görümcem bir olmuş benle gizli yarışır olmuşlar..kız daha üç ay oldu doğum yapalı yengen zayıfladı sen de zayıfla diye baskı yapmış. O da beş kilo kadar vermiş İstanbuldan geldi..durup durup bana bak ne güzrl kilo vermiş deyip durdu. Bebiş zayıf ama mama da vermemiş ben onları desem ne olurdu acaba..
Kusura bakma canım içimi döktüm biraz..
Tabiki anlatacaksın Can'ım biz burada arkadaş sanalda olsa konuşmalıyız aşk olsun anlat ki rahatla zaten şu kaynana görümceye sanki gelinler kuma gelmiş gibi yarışıyorlar ya nefret ediyorum Can'ım sende benim yaptığım hatayı yapmışsın ben akıllandım kimseye anlatmayacaksın sende söyle bu işler irade meselesi de yapın sizde göreyim de

Çok sağol canım..sürekli anlattım pes etme deim..ben de şu an sekiz kilo verdim ağızlarından tek kelime duymadım..gerçi ben önce kendim için zayıflıyorum kimse aferin desin diye değil..en nefret ettiğim şeydir kıyaslama yapmak..

Çok sağol canım..sürekli anlattım pes etme deim..ben de şu an sekiz kilo verdim ağızlarından tek kelime duymadım..gerçi ben önce kendim için zayıflıyorum kimse aferin desin diye değil..en nefret ettiğim şeydir kıyaslama yapmak..
Canım senden irade ve azim var onlarda kıskançlık ve fesatlık ben çok gördüm onlardan sonra karatayı karalıyorlar sende dersin ben dikkat ediyorum Karataya bağlı Değilim dersin

Canım senden irade ve azim var onlarda kıskançlık ve fesatlık ben çok gördüm onlardan sonra karatayı karalıyorlar sende dersin ben dikkat ediyorum Karataya bağlı Değilim dersin
Desinler artık bakalım..bunlar bende daha hırs yapıyo haberleri yok :).
Annemlerin yalvarmalarına bile yemedim börekten..

Desinler artık bakalım..bunlar bende daha hırs yapıyo haberleri yok :).
Annemlerin yalvarmalarına bile yemedim börekten..
İşte bu süpersin Canım ben senin iradeni biliyorum zaten senin menülerin herşeyin çok güzel bu fesatları kafanı takıpda stres yapmaya değmez sende artık konuşma çatlasınlar şöyle derlerse a zayıflamışsın yok Canım size öyle geliyor diye söyle çatlasınlar

İşte bu süpersin Canım ben senin iradeni biliyorum zaten senin menülerin herşeyin çok güzel bu fesatları kafanı takıpda stres yapmaya değmez sende artık konuşma çatlasınlar şöyle derlerse a zayıflamışsın yok Canım size öyle geliyor diye söyle çatlasınlar
Desteğin için teşekkür ederim canım..demekki öyle yapmak gerekiyomuş insanlara..o kadar şey varki stres olmaya bir de böyle şeyler için insanlarla uğraş..

Desteğin için teşekkür ederim canım..demekki öyle yapmak gerekiyomuş insanlara..o kadar şey varki stres olmaya bir de böyle şeyler için insanlarla uğraş..
Önemli değil Can'ım ne denek biz burda arkadaşız evet bende geçde olsa anladım yani sen birde yeni doğum yaptın değil mi hassassın birde böyle işleri kafayı takmayı sağlıyorlar ya işte pes sende cevap verme yarımyamalak ver Can'ım işte kilo verdikten sonra artık bu karatayı yaşam biçimimiz olmalı

Aksama da hafif bişeyler yeyinsene canim kari koca ,, koca bi kase salata üstüne biraz yağsız kızarmış tavuk falan çok güzel olur metabolizma çalışır:KK49:
canim ben yemedim bide ustune yarim saatlik market yuruyusu yaptim..ama esim bi kase cirba icti mekikte cekemedik ben 5 tane cekebiliorum esim bugun 10 tane yapabildi dun 25 tane yapmisti belim agrio dedi bende zorlamasini istemedim..bugunde bitti cok sukur..ayy markete girince ispanakli citir tepsi boregi kokusu bi sardiki etrafi beni benden aldi cigerlerime cigerlerime nasl cektim kokuyuu:oops:

sarraf sarraf cim Miyav_su Miyav_su cum hiccccc uzulmeyinnnn ahahhh banada yuzun cokmus dedilerr amannn dedim koca kafam olacagina çöksün daha ii dedim sustular..halbuki ben sadece yuzden vermedim kendimi takip ediorum belim 84 iken 79 oldu kalcam 108 iken 104 oldu galan filan..spor yapmadigim icin gobegim var zaten daha 8 ay once dogum yaptim ALLAH'ın iziniyle bi 8-10 kilo daha verdikten sonra vücutta kendine geldikten sonra göbegimde toparlanicak eminim...ayrica ben nisan mayis gibi lpg kavitasyona galan gitmek istiyorum sıkılaşmak icin..ise yariomu acaba olumlu ve olumsz yorumlar var cevremde yaptiranda yok kafam karisik ... en guzeli spor ama onuda ben yapamiorum iste yapamiorum:KK17:o_O

iyi geceler kizlar..yarin temizlik maratonu var..2 dusakabin silinecek en zoru benim icin bu sanirimm:mad:

canim ben yemedim bide ustune yarim saatlik market yuruyusu yaptim..ama esim bi kase cirba icti mekikte cekemedik ben 5 tane cekebiliorum esim bugun 10 tane yapabildi dun 25 tane yapmisti belim agrio dedi bende zorlamasini istemedim..bugunde bitti cok sukur..ayy markete girince ispanakli citir tepsi boregi kokusu bi sardiki etrafi beni benden aldi cigerlerime cigerlerime nasl cektim kokuyuu:oops:
Canım ısınmadan mı yaptı eşin çok tehlikeli bide birden 25 tane yapmış ya o zorlamış ben 5 tane ile başlamıştım günde 5 er artırdım 2 gün dinleniyor haftada 5 gün yapıyordum sizde öyle yapın birde kad gevşetici kullanın ay kıyamam nefsin çekmiş :oops:

iyi geceler kizlar..yarin temizlik maratonu var..2 dusakabin silinecek en zoru benim icin bu sanirimm:mad:
Günaydın Canım ne güzel spor yapmış olursun birde yukarıda yazmışsın ya benim çevremde yaptıran 1 kişi var oda pek işe yaramadım ben hep şöyle düşündüm terlemeden yapılan işlemler pek uzun soluklu işe yaramıyor bence evde yada salona git ağırlık çalış

Back
X