Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

IMAG0999.webp
gunaydinnn kuzularrmm :KK200:
Anneme gidiyoruz ailecek bir iki gun kalirizzz :) oh:KK73:

image.webp
@moon8187 imkanın varsa ağırlık çalış ve korkma erkek gibi vücudum olucak diye yanılırsın çünkü biz bayanların erkeklere oranla kas gücümüz zayıf ve onlar gibi olan bayanlar dışarıda erkeklik hormonu alıyorlar ben bile ağırlık ile sıkılaştım boşuna paranı yazık etme

Bugün nedense içimde enerji patlaması var kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum oradan salona gidicem akşama kadar gelmek istemiyorum birde bugün burda hava çok güzel güneşli bir gün

Günaydınn
Dün gece elektrikli ısıtıcı ve elektrikli battaniyeye rağmen üşütmeyi becermişim. Bitki çayları ve ilaç takviyesi alacağım.
Onun dışında reglin düzensizliği için yasmin e başladım. İnş kilomda artışa sebep olmaz. Zaten diyeti istediğim gibi rayına oturtamadım. Bakalım Hayırlısı.

Bugün nedense içimde enerji patlaması var kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum oradan salona gidicem akşama kadar gelmek istemiyorum birde bugün burda hava çok güzel güneşli bir gün
Ne guzel .gunesi gorunce bende enerjik oluyorum. Ama malesef burasi yagmurlu hava kapali için karariyo boyle havada

Eki Görüntüle 1768243 @moon8187 imkanın varsa ağırlık çalış ve korkma erkek gibi vücudum olucak diye yanılırsın çünkü biz bayanların erkeklere oranla kas gücümüz zayıf ve onlar gibi olan bayanlar dışarıda erkeklik hormonu alıyorlar ben bile ağırlık ile sıkılaştım boşuna paranı yazık etme
Ayyy kizlar sondakine bayildim.kessske benim olsa.

Ne guzel .gunesi gorunce bende enerjik oluyorum. Ama malesef burasi yagmurlu hava kapali için karariyo boyle havada
Ben yağmurlu havayı daha çok seviyorum Canım eşim bana su kurbağası der yağmur yağınca hop dışarıya atarım kendimi günlük 3 litre su tüketirim susuz yaşayamam

Günaydınn
Dün gece elektrikli ısıtıcı ve elektrikli battaniyeye rağmen üşütmeyi becermişim. Bitki çayları ve ilaç takviyesi alacağım.
Onun dışında reglin düzensizliği için yasmin e başladım. İnş kilomda artışa sebep olmaz. Zaten diyeti istediğim gibi rayına oturtamadım. Bakalım Hayırlısı.
Üzüldüm Canım ilaçlarını al sıcak sıvı tüket reglin inşallah düzelir doğum kontrol haplarını hiç bilmiyorum umarım kilo yapmaz

Ben yağmurlu havayı daha çok seviyorum Canım eşim bana su kurbağası der yağmur yağınca hop dışarıya atarım kendimi günlük 3 litre su tüketirim susuz
Bende severim yagmuru ama hava bulutlu heryer karanlik olunca icimi sıkıntı basiyo

Back
X