Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@SekerPancari71 canim dun bahsettigin programi gecen hafta bende indirmistim hem yemek listesi yapabilmek hemde kalorileri i merak ettiklerim icin baktim aynisiymis seninkinin ama herseyin kalorisi yok orda:(

:KK70:
Ayyy kizlarrr temizlikti kizin mamasoydo altiydi ustuydu yok uykusuydu oyunuydu derken daha yeni kahvalti yapabildim..
@SekerPancari71 canim tam mekik cekmeye calisioruz ben esimin dizleri i tutuorum oda benimkileri sirayla yapioruz ama ben cok marifetsizim cok hantalimdir:confused:@miyav_su canim ayy agirlikmi hic sevmem agir seyleri ben kalin kazak bile giyemem agir gelir bana
:KK45:
:KK70::KK70:Bende sevmem kalın kazak boğazlık kazak giyemem :KK70:

afiyet olsun cnm..ben bugun abarttim biraz salatm iyiydide badem yedim hemde 25 tane falan:KK43:
Cnm neresi cok menunun sen genelde bir ogun yiosun galibaaa hatta gecen dedm sen dukan yapmiyomuydun hic benzemio dedm ama gormedm galibaa karisitiriyo olabilirm..

Kizlar Yeni yuruyusten geldin. Koto yakalandim yagmura Allah tan eve çok yaklasmistim. Ama yin ede islandim

Arkadaşım dar geldi dedi oda Şok'a girdi Dünkü arkadasım birde bana tembihledi sakın düğünde Kokoş gelmedi dedi şakayla karışık :eek:

Back
X