Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet işte ta kendisi çatladı ya sorma kendisi gidelim dedi bende gittim elbise denedim çok kızdı ve kıskandı
Bir kendine bakmistir birde sana bakmistir nasil kiskanmasin.daha cok kiskanacaklar sende bu azim varken.kiskanmakla hic bisey gecmiyo eline oda tutsun bogazini evde oturacagina ciksin yürüsün:KK59:

Cnm neresi cok menunun sen genelde bir ogun yiosun galibaaa hatta gecen dedm sen dukan yapmiyomuydun hic benzemio dedm ama gormedm galibaa karisitiriyo olabilirm..
ya ben aslinda dukan yapiodum sonra karistirdim birbirine..aslinda hep sp yapio gibiyim..kepek kulla iorum mutlaka yagsz yogurt ve sutte ama adim tam dukanci degil..evet gunde 1 bazn 2 ogun yiyorum alistim sanirim boyle..ama metabolizmam beni zorluyor o yuzdn biraz şaşirtmak maksatli yemeye basladm bakalim Cuma belli olur iyi i yaptim kotumu yaptim:KK51:

SekerPancarii SekerPancarii canim dun bahsettigin programi gecen hafta bende indirmistim hem yemek listesi yapabilmek hemde kalorileri i merak ettiklerim icin baktim aynisiymis seninkinin ama herseyin kalorisi yok orda:KK43:
Evet canim herşey yok ben bazılarını netten bakip ona benzer bi yemeği yazıyorum

Kahvaltim 1 yumurta , 6 zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, bir avuc badem ,
Ögle bir tabak corba , bir tabak yogurtlu karabugday, birkac badem
Aksam , üc isirik kizimin ekmek arasi dönerinden yedim.bir tabak yogurtlu kuru üzümlü tarcinli karabugday
Spor 10 bin adim yürüdüm

İyim Canım gittim sporumu yaptım şükür arkadaşımla mağaza gezdik üstüne yoruldum şimdi arkadaşla takılıyoruz kıyafet denedim 38 beden bol geldi ben şok:eek: :KK71:
Ayy süper vallaaa süper:KK71::KK71: cok güzel spor yapiyorsun bence müthiş sıkılaşiyorsundur:KK73::KK73:

ya ben aslinda dukan yapiodum sonra karistirdim birbirine..aslinda hep sp yapio gibiyim..kepek kulla iorum mutlaka yagsz yogurt ve sutte ama adim tam dukanci degil..evet gunde 1 bazn 2 ogun yiyorum alistim sanirim boyle..ama metabolizmam beni zorluyor o yuzdn biraz şaşirtmak maksatli yemeye basladm bakalim Cuma belli olur iyi i yaptim kotumu yaptim:KK51:
Canim bence az ve tek öğün yediğin için kilo vermekte zorlanıyorsun gel sen beni dinle sabah öğle akşam 3 öğün az az ye yada ben söyle yapıyorum sabah 2 ara ara öğün ve akşam yiyorum ama em önemlisi dengeli yemek bi dene bence istersen kalori say ne dersin:KK15:

Kahvaltim 1 yumurta , 6 zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, bir avuc badem ,
Aksam , üc isirik kizimin ekmek arasi dönerinden yedim.bir tabak yogurtlu kuru üzümlü tarcinli karabugday
Spor 10 bin adim yürüdüm
Afiyet olsun canım çok güzel:KK60:

Menümm
Sabah: 2 yumurta beyazı bir kaşık çekilmiş yulafla krep, 3 çeşit peynirden az az , yarım dilim kaşar, yarım salam, 8 tane siyah zeyti 2 yesil zeytin, bi lokma bal,bi lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara:3 tane keskane
Ara: 1 havuç 1 canga bitter:KK53::KK22::oops:
Aksam: ciğer kavurma bir pişmiş soğan ve 1 kupa ayran
1271 kalori:KK28:
Screenshot_2016-02-09-19-34-00.webp

İyi akşamlar

Kahvaltı : Yok
Öğle: simit
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek

Spor yok, hasta yatağımdan sesleniyorum sizee.

Menümm
Sabah: 2 yumurta beyazı bir kaşık çekilmiş yulafla krep, 3 çeşit peynirden az az , yarım dilim kaşar, yarım salam, 8 tane siyah zeyti 2 yesil zeytin, bi lokma bal,bi lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara:3 tane keskane
Ara: 1 havuç 1 canga bitter:KK53::KK22::oops:
Aksam: ciğer kavurma bir pişmiş soğan ve 1 kupa ayran
1271 kalori:KK28:
Eki Görüntüle 1768734
Canım reglin yaklaşıyor galiba şekerli şeyler yemişsin ama kalorileri az maşallah sana afiyet olsun

Bir kendine bakmistir birde sana bakmistir nasil kiskanmasin.daha cok kiskanacaklar sende bu azim varken.kiskanmakla hic bisey gecmiyo eline oda tutsun bogazini evde oturacagina ciksin yürüsün:KK59:
He oda şimdi bitkisel ilaçlardan bekliyor zayıflamayı eve gelirken tutturdu börek alalım yada sende börek yapalım diye bende dedim yaparım ama sen yersin hayır dedi gitti pastaneden big sürü şey aldı bize geldik bende yemedim bozuk attı

Spor 10 bin adim yürüdüm
Oh afiyet baş şeker olsun Canım sporda harika mekik yaptın mıo_O

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda cevizli avakoda yanında haşlanmış yumurta,avuç içi kadar peynir,10 adet zeytin yeşillik duble şekersiz adaçayı sonra 3 saat yürüyüş Eve geldim 1 çay bardağı fındık ve çorba içtim ordan spor salonu 2 saat ağırlık arkadaşla mağaza mağaza dolaştık eve geldik kavurma,salata ona pilav yaptım sadece tadına baktım 1 çay kaşığı birde yazdan yaptığım vişnem vardı onu şekersiz su koydum 1 kase onu tükettim tatlı yerine 3 litre su ,sade Türk kahvesi :KK73::KK73::KK73:

Canım çok az yemişsin geçmiş olsun doktora çıktın mı
Yok tatlım doktor gitmedim. Şimdi sıcak sıcak yatıyorum. Meyve yerim birazdan unuttum onu yazmayı.
Bak sporun faydalarını nasıl görüyorsun. Kilondan az göstererek. Daha da azimli olursun artık.
Benimde gömleklerim 36 beden tam oturuyor birazcık üstüm küçülse daha güzel durcak.Ama 38 de bol oluyor.
Gel gör ki alt beden 42 tam oturuyor. Bacaklarım kalın yapıda ayak bileğime kadar maşallahım vr.:mad:

Back
X