Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen tatlım. Takıma zarar vermekte istemiyorum ama hepten takımdan çıkmakta istemiyorum. ne yapılabilir bi bulalım.
Buldum güzelimm yeni üyeler takima girdiği 2 ay içinde izne ayrilamiyormuş sen transfer üye olduğun için seni kapsamiyor bu kural yani cuma seni izinli yazıyorum ve sen istediğin zaman dönüyorsun tamam mi:KK60::KK19:

Geçmiş olsun Canım bende alerji hapı kullanıyorum sakın tuz tüketme o ilaçları alırken birde bol soğan ve nar tüket ben gecen kış ilaç kullanmamak için 40 kg nar tükettim kış boyunca ve Bahar ayını iyi geçmişti tavsiye ederim
aa nar iyi mi geliyor çok sevindim. Narı severim ama ömrümde bu sene kadar çok tüketmemiştim hiç. Bol bol yiyordum. Artık hiç eksik etmem.Tuz zaten kullanmıyorum yani yemekleri annem pişiriyor az tuzlu yapıyor sonradan kendine ekiyor. Ben ekleme ihtiyacı hissetmiyorum hiç.
Arada turşu yiyordum ondan mecbur vazgeçtim artık.
Hey ay regl döneminde olan şişlik beni rahatsız ederdi. Ama şimdi öyle bir şiştim ki regl dönemi neymiş ki diyorum. eklemlerimi bile zor büküyorum. ay ne çok dertlendim dimi:D

Buldum güzelimm yeni üyeler takima girdiği 2 ay içinde izne ayrilamiyormuş sen transfer üye olduğun için seni kapsamiyor bu kural yani cuma seni izinli yazıyorum ve sen istediğin zaman dönüyorsun tamam mi:KK60::KK19:
Canım ama diger takımla toplam olarak 2 ay olmadı ben başlayalı:/

Miyavcim ben squatin hedef kiloya gelinceye kadar yapilmamasi gerektiğini duydum yoksa hem dizlere yük biniyormuş hemde bacakdaki kas yağlar erimeden şiştigi için bacak daha kalin görünüyormuş salona gittiginde bu konuyu bi öğrenir msn
Doğruyu öğrenmiş Canım belli bir kiloda yapman lazım birde sukuatı ağırlık ile yapıyorsan Onuda düzgün yapmazsan bacakların kalınlaşır sen evde yapıyorsun galiba Nasıl yapıyorsun ?ben 6 aydan sonra başladım sukuata sonra fıtık olunca bıraktım onun yerine legpress yapıyorum

aa nar iyi mi geliyor çok sevindim. Narı severim ama ömrümde bu sene kadar çok tüketmemiştim hiç. Bol bol yiyordum. Artık hiç eksik etmem.Tuz zaten kullanmıyorum yani yemekleri annem pişiriyor az tuzlu yapıyor sonradan kendine ekiyor. Ben ekleme ihtiyacı hissetmiyorum hiç.
Arada turşu yiyordum ondan mecbur vazgeçtim artık.
Hey ay regl döneminde olan şişlik beni rahatsız ederdi. Ama şimdi öyle bir şiştim ki regl dönemi neymiş ki diyorum. eklemlerimi bile zor büküyorum. ay ne çok dertlendim dimi:KK70:
Evet Canım o şişlik mahvediyor ki sorma bir ara dudaklarım şişti benim zenci dudağı gibi olmuştu :KK70:senin neye karşı alerjin var benim asitli içecekler ve hayvan tüyü ve ev akarlarına birde deterjanlara var of birde ceviz ve çam ağacına ,çimene anlıyacan arızalı bir insanım :KK70:lens kullanıyor Musun ben bazen gözlük yerine kullanıyordum kuruluk yaptı bol bol gözyaşı damlası kullan ve su tüket ilaçlarınıda gece al sakın gündüz alma:KK70:ben sabahları bile soğan tükketim düşün gecen sene çok iyi geçti ilaçsız ve iğnesiz :KK25:

Doğruyu öğrenmiş Canım belli bir kiloda yapman lazım birde sukuatı ağırlık ile yapıyorsan Onuda düzgün yapmazsan bacakların kalınlaşır sen evde yapıyorsun galiba Nasıl yapıyorsun ?ben 6 aydan sonra başladım sukuata sonra fıtık olunca bıraktım onun yerine legpress yapıyorum
Ben 2 kilo ağırlıkla sumo squat yapıyorum birde 10 kilo ağırlıkla deadlift yapıyorum doğru yapıyorum gibi geliyor çünkü normalde belim agrir benim ama bu hareketlerden hic bi sorun yaşamadim ama tabi şuan yapmıyorum eşim ise başlasın yavaştan tekrar başlıcam:KK49:

Ben yapmiyim mi o zaman squat .önce iyice zayiflamam mi lazim canim

Ben yapmiyim mi o zaman squat .önce iyice zayiflamam mi lazim canim
Evet Can'ım ve videolarını düzgünce izle şöyle yap sanki tuvalete oturuyormuş gibi alaturka tuvalete anladın mı birde evinde sopa varsa omuzlarına sopa al aslında en güzeli makine ike yapılanı diyor hocam

Back
X