- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.721
O zaman kendi isteğiyle sağlık problemi nedeniyle ayrıldı yazicam canim ama 6 ay yarışamicaksin o zamanda![]()
Of 6 ay mı dönemicem :S Çok acımasız bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kendi isteğiyle sağlık problemi nedeniyle ayrıldı yazicam canim ama 6 ay yarışamicaksin o zamanda![]()
Bacaklarında ağrı ve karıncalanma olmalı tatlımBen 2 kilo ağırlıkla sumo squat yapıyorum birde 10 kilo ağırlıkla deadlift yapıyorum doğru yapıyorum gibi geliyor çünkü normalde belim agrir benim ama bu hareketlerden hic bi sorun yaşamadim ama tabi şuan yapmıyorum eşim ise başlasın yavaştan tekrar başlıcam![]()
Evett canım çok fazla malesefOf 6 ay mı dönemicem :S Çok acımasız bu.
Yapcak bişey yok o zaman tatlım.Evett canım çok fazla malesef![]()
Ben cekiyorum canim hergun ama yanlis mi yapiyorm acaba.. agarliksiz yapabilirsin demisti bana sanki.. bacaklarimda 5cm kadar incelme var hedefe kadarmi beklemeliyim acaba :/ mekikde yarim cekiyorum tam cektigimde cok cekemiyorum sayi olarak ama yarim mekikde baya cekiyorm zaten cektigimden beri alt karnimda hafif bir agri demiyimde degisiklik var his olarak.. kaslarin calistigini dusunuyorumMiyavcim ben squatin hedef kiloya gelinceye kadar yapilmamasi gerektiğini duydum yoksa hem dizlere yük biniyormuş hemde bacakdaki kas yağlar erimeden şiştigi için bacak daha kalin görünüyormuş salona gittiginde bu konuyu bi öğrenir msn
Sumo squat biliyorm da arasinda ki fark ne ? Basen icin hangisi iyiBen 2 kilo ağırlıkla sumo squat yapıyorum birde 10 kilo ağırlıkla deadlift yapıyorum doğru yapıyorum gibi geliyor çünkü normalde belim agrir benim ama bu hareketlerden hic bi sorun yaşamadim ama tabi şuan yapmıyorum eşim ise başlasın yavaştan tekrar başlıcam![]()
Canım sukuatı makinede ağırlıksız mı yapıyorsun ? Her iki mekikte karnın ağrıyorsa nefes bile aldırmıyorsa doğru Sukuat ve diğer çalışmalarda da aynı ağrı varsa doğrudurBen cekiyorum canim hergun ama yanlis mi yapiyorm acaba.. agarliksiz yapabilirsin demisti bana sanki.. bacaklarimda 5cm kadar incelme var hedefe kadarmi beklemeliyim acaba :/ mekikde yarim cekiyorum tam cektigimde cok cekemiyorum sayi olarak ama yarim mekikde baya cekiyorm zaten cektigimden beri alt karnimda hafif bir agri demiyimde degisiklik var his olarak.. kaslarin calistigini dusunuyorum
Ben hocaya sordum sumo mu yoksa makinede mi diye oda bana sen çok kilolusun gerçekten benim kalçam çok büyüktü kocamandı makineli senin için en uygunu demiştiSumo squat biliyorm da arasinda ki fark ne ? Basen icin hangisi iyi
Agriyor canim dedim ya bir his oluyor hatta yatmadan kafami hizli nefesli mola seklinde 100e kadar cekiyorum.. 20de bir nefes alip veriyorm hizli dnleniyorm :) nefes alip vererek cekiyorm. Squat makinali degl evde cekiyorm hepsini ve evet bacaklarim yaniyo bildigi.. ee yapmam yanlismi simdi hedefe dusmeden..Canım sukuatı makinede ağırlıksız mı yapıyorsun ? Her iki mekikte karnın ağrıyorsa nefes bile aldırmıyorsa doğru Sukuat ve diğer çalışmalarda da aynı ağrı varsa doğrudur
Evett canım çok fazla malesef![]()
Yaptıkların çok iyi birde Twister yap bu göğüslerimizin arkası böyle bıngıl bıngıl oluyor ya onlarıda etki ediyor ne zamandır spor yapıyorsun evde 3 ay olduysa Sukuat yap evde yapıyorsun ya sumo Sukuat yap CanımAgriyor canim dedim ya bir his oluyor hatta yatmadan kafami hizli nefesli mola seklinde 100e kadar cekiyorum.. 20de bir nefes alip veriyorm hizli dnleniyorm :) nefes alip vererek cekiyorm. Squat makinali degl evde cekiyorm hepsini ve evet bacaklarim yaniyo bildigi.. ee yapmam yanlismi simdi hedefe dusmeden..
Ben onceden aerobik,step,pilates, fitness yaptim hepsinden bildiklerimden bacak hareketi yapmaya calisiyorm ama uzun ara oldugu icin bacaklarim cok yaniyo yavas yavas arttircam bacak hareketlerini.. simdilik mekik, yan hareketler bacak hareketi squatla yetiniyorum
Iki tane dambilla yapıyorum deadlifti 5 er kiloluk iki elime alıyorum dikkatlice eğilip kalkıyorum birde bileklere takilan birer kiloluk 2 tane ağırlığım var onunla da sumo squat yapıyorum biraz ilerledikten somra 5 kilolukla yapmayi düşünüyorum :))SekerPancarii canım sen deadlift dumbıl ile yoksa ağırlık ile yapıyorsun merak ettim sumo Sukuat çok iyi ağırlık az degil mi birde 3 kg ile yap
Bu madde diskalifiye olan üye için gecerli canim sen mezun olan veya kendi isteğiyle ayrilan bölümüne bakman lazim dur onu kopyalim burayaDİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
Bu şekilde bir geri dönüş yapılabilir mi canım?
Sumo squat iç bacağı çok güzel çalıştiriyor benim iç bacaklarım yumuşak o yüzden sumo yapıyorumSumo squat biliyorm da arasinda ki fark ne ? Basen icin hangisi iyi
Anladım hayırlısı o zaman yapacak pek bişey yok. Canım seni de yordum kusura bakma.B BaslarsanBitirirsin
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
Olur mu canim ne kusuru keşke iki ayi doldurmuş olsaydin neyse kuzum sen yine iyi hissedince gel aramiza listede olmasanda kilolari veririz beraberAnladım hayırlısı o zaman yapacak pek bişey yok. Canım seni de yordum kusura bakma.