- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.841
Hiç fikrim yok canımKizlar benim eklediğim resimler neden ters oluyor. Bilgisi olan yokmuş. Bizlerde yanlışlık yapıyorum sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç fikrim yok canımKizlar benim eklediğim resimler neden ters oluyor. Bilgisi olan yokmuş. Bizlerde yanlışlık yapıyorum sanki
Ayrıldıkca iyice şişcem hiç istemiyorum. olumsuzluklara rağmen kendimi kontrol etmem lazım.Bencede ayrılma Canım devam et alerji ilaçları tuz kullanırsan o Zaman şişiyor
Maaşallah diyelim nazar değmesin.Azcik simariyimm![]()
![]()
En korktugum seyy sezeryan oldum mecburi.. ve gobegim sarkcak saniyodum.. genelde yapanlarin gobegi buzusuyo cok korkuyodm ama hic biri olmadiiiii allaha sukurrr.. gorsen dogum yapmisn demezsn..Evet sen şanlısın
Doğum olmadan sarkan göbekte toparlanır o zaman demiEn korktugum seyy sezeryan oldum mecburi.. ve gobegim sarkcak saniyodum.. genelde yapanlarin gobegi buzusuyo cok korkuyodm ama hic biri olmadiiiii allaha sukurrr.. gorsen dogum yapmisn demezsn..
Koskoca dogumu 9.5kg tamamladim gel gorki emzirirken kaisk kasik cikolatalar ofof 87-88 dim veee suan 7lerdeyim ruyaaa gibi... Cok mutluyummmm
Sagol cnmm.. sende insallah aynisindir da takimi birakmazsin..Maaşallah diyelim nazar değmesin.
Dogum yapanin sarkmadysa seninkide toparlanirr hic korkmaaaaaaDoğum olmadan sarkan göbekte toparlanır o zaman demitoparlanır deyin
![]()
Bugun ayran içiyorum acıktıkca.Sagol cnmm.. sende insallah aynisindir da takimi birakmazsin..
Toparlanmak zorunda !Dogum yapanin sarkmadysa seninkide toparlanirr hic korkmaaaaaa
88kende sarkmiodu benim hic sarkmadi sen kac kgsun ki sarkiyo sanami oyle geliyo acabaaa eger oyleyse mekik cek bence bolcaaaBugun ayran içiyorum acıktıkca.
Akşamda salata yoğurtla geçiştircem. Umut ediyorum en azından
Toparlanmak zorunda !
Geçen cuma 81.9 dum. şimdi bilmiyorum.88kende sarkmiodu benim hic sarkmadi sen kac kgsun ki sarkiyo sanami oyle geliyo acabaaa eger oyleyse mekik cek bence bolcaaa
Benmde mide yok gobek ckinti yapio ama mekik bence gobege faydasi oluyoGeçen cuma 81.9 dum. şimdi bilmiyorum.
Sarkık ya mekik üst karnı çalıştırıyor. Benim mide kısmım daha duz ama alt göbeğim sinir bozucu bir halka var orda![]()
Cnm sen yeni katilmistin degilmi? Menu paylasimi yapiyomuydun gozumden mi kactiKızlar bende daha da kilo aldım dimkat edemedim kıyafetlerimin olmadığını görüp daha da canım sıkıldı spora gidemedim pilatesi bıraktım yanlarım çok çirkin duruyor Ki erkek arkadaşıma öyle bir zayıflayacağım ki çok şaşıracaksın demiştim ya olmuyo böyle lop lop spora da gitmek istemiyorum dün çikolata zulasını doldurdum bile 2 gün detoks yapıcam akşam bişey yemeyeceğim ya
ben yurtta kalıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde yemek alıyorum öğlen zor oluyo anlayacağınız çok çok moralim bozuldu![]()
Canim benim sen zaten izindesin kafanı topl ne zaman hazir hissedersen gel aramizaselam kızlar nasılsınız
selincim izne ayrılmak istiyorum. karmakarışık bir dönemdeyim. misafirlerim var. 3 haftadır. yorgunluk uykusuzluk sinirlerim yıprandı. hiç birşeye dikkat edemiyorum. önümüzdeki haftayı da atlatsam tamamdır.
Merak ettik canimm senii Şükür kötü bişey yokmuş hoşgeldinArkadaşlar ben geldim sizi özledim.telim düştü kırıldı servisten bugün geldi daha.bugünde misafirim vardı yazamadım.kaç gündür hep aklımdaydınız.yediklerime sporuma hep dikkatte ettim hep.yarından itibaren menü paşlaşmaya devam ederim.beni merak eden herkese çoook tşk.ederim.
Eee sizler nasılsınız.![]()
Afiyet olsun canimm çok iyiİyi geceler kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, domates salatalık..
Saat 15 de: iki kaşık turşu kavurması, yoğurtlu patlıcan biber kurusu..
Akşam çay yanında fındık yedim..
Günaydın tatlı miyavimGünaydın kızlar![]()
Günaydın bengiiimmmGünaydın kızlaar![]()
Günaydın caaniiimKizlar herkese günaydın lar..mutlu bir gün olsun inşallah
Günaaaaaydiiiiiiiinn fıstıkGunaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiinnn![]()
Hayiiirr miYarinaa hazirmiyizzzzz
'Hayirrrrrrrrr
![]()
Aayy ne güzel bi yerde yürüyüş yapıyorsunEki Görüntüle 1770321Miyav_su yürüdüğüm yol .bir tarafım orman bir tarafım göl. Göldeki kugularla arkadaş olduk sayılır. Hergün görüşüyoruz. Bu arada kızlar benim resimler neden ters oluyor.
Günaydın güzelimmm uğraa hepp hergün gelllGünaydın
size ugramadan yapamadım :/
Bize gel ben tartarim seniAynen Sana katılıyorum zaten benim tartıda pili bitti alıcak paramda yok
![]()
Hahahaha ben sana yenisini alirim bacim![]()
geçmiş olsun tatlim gribi de hemen atlatirsin inşallahTeşekkür ederim soğuk algınlığıyla boğusuyorum. bu sene hastalıkyan kurtulamadım bi
Onun dışında iyiyim çok şükür.
spor olarak napıyosunuz rutin olarak ?
Benimde gönlüm izne ayrilmamandan yana canim bu hafta artiysan oda önemli değil ödemden dolayi sonuçta boll suyla meyvelerle öbür haftaya ödem falan kalmazBu arada Yarın sabit cıkarsam takımdan ayrılmayayım diyorum. Dün yüzüklerimi bile takamayınca çok moralim bozuldu ama takımdan çıkmak çözüm değil. İzne ayrılabilsem iyi olacaktı ama ayrılamıyorum. Sabitsem size zararım dokunmaz.Artıysam liste dışı burda olurum artık.
SekerPancarii olur mu?
Ayyy karnında çatlak yok muu çok sanslisin benimki acayip yirtik çatlakAaaaaa tuuuh sezeryana ragmen sarkmada yokk dogum gobegide yokk..
az bir cikinti kaldiii :) cildimde dogumdan oncesi gibi puruzsuzz...
ben sansliyim galiba :)
Eki Görüntüle 1770337
Aynen canim ödem için tuzsuz bi diyet programı yaparsin kendine hiiç bişi olmaz merak etmeAyrıldıkca iyice şişcem hiç istemiyorum. olumsuzluklara rağmen kendimi kontrol etmem lazım.
Maşallah canimm 6lari hatta 5leri göreceksin dahaEn korktugum seyy sezeryan oldum mecburi.. ve gobegim sarkcak saniyodum.. genelde yapanlarin gobegi buzusuyo cok korkuyodm ama hic biri olmadiiiii allaha sukurrr.. gorsen dogum yapmisn demezsn..
Koskoca dogumu 9.5kg tamamladim gel gorki emzirirken kaisk kasik cikolatalar ofof 87-88 dim veee suan 7lerdeyim ruyaaa gibi... Cok mutluyummmm
Benim kızım 4 kilo doğduDoğum olmadan sarkan göbekte toparlanır o zaman demitoparlanır deyin
![]()
Genelde bayanlar gebelikte kilo alıyorlar sen emzirirken almışsın maşallah şuan çok iyisinEn korktugum seyy sezeryan oldum mecburi.. ve gobegim sarkcak saniyodum.. genelde yapanlarin gobegi buzusuyo cok korkuyodm ama hic biri olmadiiiii allaha sukurrr.. gorsen dogum yapmisn demezsn..
Mekik yaparsan birde Rus tekniği yaparsan olur canım beni dinleBenim göbeğim hâlâ hamile göbeği gibi kızlar. 4 doğum yapınca haliyle böyle oldu.çatlakların çok var.dümdüz bi karnım olurmu ki Birgün benimde
Evet ben gördüm sanki o değilde ben doğum yapmışım gibi benim göbeğimGobusumuMiyav_su ima atmistimm yalan yok :)