Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim moralini bozma günlük yediklerini kısıp birazda hareket yaparsan çok güzel gidecek kilolar emin oll hadi o zman daha çok paylaşım bekliyorum senden menülere yorum yap sohbetlerimize katil hergün düzenli menünü paylaş tamam mi:KK19:o kilolari verip erkek arkadaşının karşısına hergün ďaha özgüvenle çıkacaksin:KK31:başaricaz beraber:KK31:
Çok teşekkür ederim haydi inşallah uyacağım artık şimdi sirkeli su bal karışımını içiyorum

KahvaltıM. 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , bir avuç badem fındık turp
Ara tarcinli süt, bir Bişkek
Aksam,bir tabak çorba , iki lavaşin arasına köfte , salata koydum (lavaslar pasta tabağı büyüklüğünde )iki dilim patates,bir lokma ekmeğe Nutella sürüp yedim.işte bu hicccç olmadı
Spor 17bin adım yürüdüm

Kızlar nerdesiniz marlin18 marlin18 nerdesin canım yine çarşı pazar dolaşıyor Musun,@SEVTAL87 canım:KK46:nasıl oldu , Moonlii Moonlii canım sende yoksun kaç gündür @sarraf o_Osende yoksun of neyse :63:bende saçlarıma sığır iliği kürü yaptım 2 saatim var :nazar:
Kizzz hiç sorma öğleden beri kpderim vardı. Onun yanında da telefonu alamıyorum elime .ayıp oluyor. Gitgide gelebildim

KahvaltıM. 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , bir avuç badem fındık turp
Ara tarcinli süt, bir Bişkek
Aksam,bir tabak çorba , iki lavaşin arasına köfte , salata koydum (lavaslar pasta tabağı büyüklüğünde )iki dilim patates,bir lokma ekmeğe Nutella sürüp yedim.işte bu hicccç olmadı
Spor 17bin adım yürüdüm
Olmuş canım yürümüşsün maşallah sana :nazar::nazar:

kizlar dun aksam menumu yazmisim ama gitmemis msj:(
Sabah:8-10 badem
ogle:6-7 cherry dom. 1 salatalik avuc ici kadr koy peyniri ve light ton balikli salata
ara:5 gun kurusu
aksam 2si1 arada neskafe ceyrek muz
bugumde annemlerdeydim ablamin dogumgu u vardi bike isteye biraz atistirmak istedim..hamur isi cok yemedim bi isirik pogaca bi isirik katmer ve bi tabak yagsiz kisir yedim pastadan yemedim baska bisey yiyemedim henuz cunku aksami telafi etmek istedim..suda icemedim ama simdi yoldayiz eve gidince suyumu icicem..col eglendim cok guzl bi gun gecirdim..annem 1 kilo daha verme dedi ablamlar sok oldular cok zayiflamışsn dediler tebrikler mebrikler:)

Oohh afiyet olsun partem akşam yemeği bayaa zengin olmuş keşke hafif tutsaydin malum yarin cuma :cool:ak koyun kara koyun meydana çıkacak:KK59:
Hafif zaten cnm gozleme dedigim bildiginiz gozleme degl bliosun gunlk yulafim :D
Et di yagsiz yapiyorum.. mantardada yag vs yok.. yani yarn eksi cikmak icin sagliksiz beslenemem hih:63:
Yani genelde menulerm cok az degldir saglikli ogunler :KK12::63::kk77::KK59:

Bende menümü yaziyim ve hemen liste hazırlamaya kaçıyımm:KK55:
Sabah: çeyrek ekmeğin sadece kabuğu tereyağ ve tulum peyniri azcık beyaz peynir
Öğle: 2 dilim ekmeğe beyaz peynirli tost küçük bir fincan 2si 1arada kahve
ara: 1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1er tane ceviz fındık badem
Akşam: 1buçuk kase mercimek çorbası ,1 dilim çavdar ekmeği, salata
Ara: 1 kupa kahve ve 1 kuru kayısı:KK52:
Toplam 1153 kalori
Eki Görüntüle 1770917
Cok yemisin:63:

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar dun aksam menumu yazmisim ama gitmemis msj:KK43:
Sabah:8-10 badem
ogle:6-7 cherry dom. 1 salatalik avuc ici kadr koy peyniri ve light ton balikli salata
ara:5 gun kurusu
aksam 2si1 arada neskafe ceyrek muz
bugumde annemlerdeydim ablamin dogumgu u vardi bike isteye biraz atistirmak istedim..hamur isi cok yemedim bi isirik pogaca bi isirik katmer ve bi tabak yagsiz kisir yedim pastadan yemedim baska bisey yiyemedim henuz cunku aksami telafi etmek istedim..suda icemedim ama simdi yoldayiz eve gidince suyumu icicem..col eglendim cok guzl bi gun gecirdim..annem 1 kilo daha verme dedi ablamlar sok oldular cok zayiflamışsn dediler tebrikler mebrikler:)
Afiyet olsun demekki farkediliyor süpersin darısı benim başıma

Sen neden yanlizsin esin nerde
Sorma burada turizm çok kötü memleketine gitti bizim hediyelik eşya dükkanımız var Can'ım oda burda iş buldu ama şuan ki ödemelerimize yetmiyor o yüzden memleketinde 15 günde bir geliyor haftaya perşembe gelicek işte bu sene umarım iyi geçer

Sorma burada turizm çok kötü memleketine gitti bizim hediyelik eşya dükkanımız var Can'ım oda burda iş buldu ama şuan ki ödemelerimize yetmiyor o yüzden memleketinde 15 günde bir geliyor haftaya perşembe gelicek işte bu sene umarım iyi geçer
Insallah canim.Allah yardimciniz olsun darda koymasin.yanlizlik zor is.bazende iyi geliyo insana kafa dinliyo.tez zamanda kavusun insallah hayirlisiyla islerinizde yoluna girsin

Sen denizlideydin demi.merkezdemi .biz her yaz geliyoruz gunu birlik.kv demler karahayita gidiyo her yaz ben hic gitmedim

Back
X