Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun

önce vitamin alman lazım düzelir zamanla canını sıkma bende kan değerleri ve d vitamini eksik çıkar diye korkuyorum şu ara kesin düştü
Sen benim dediklerimi bir araştır senin hoca işi bilmiyor Allah korusun kalp krizi geçirirsin nabzının böyle olması normal değil bir bilene sor o Zaman kadar öyle yapma

Sporumu yaziimm bende artik menü paylaşmicam malum hedef kilomdayim:p:p
☆13 dk twist shape stepper(kollarda iki kilo ağırlıkla)
☆25 sumo squat(2 kilo ağırlıkla)
☆25 twist hareketi ( kollarda 2. K. Ağırlıkla)
☆25 sumo squat (2 kilo ağırlıkla)
☆10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
☆15 tam mekik
☆10 iki bacak aşağı yukarı( 2.k ağırlıkla)
☆100 thing masterla iç bacak:KK49:
Ve esneme soğuma:KK49:
Canım birden yüklenmişsin kollarına bir doktora çık halen daha ağrıyor mu bundan sonra önce ısın sonra ağırlığa gir birde kas gevşetici kullan eczanelere sor en iyisi böyle küçük kutu hafif mor renkli dışı isim vermem yanlış değilse verebilirim ismi cabral birde bir ilaç daha var ben çok Ağrı'm olursa kullanıyorum sirdalud kasları yumuşatıp gece rahat uyutuyor eczane ve doktora sor olur mu ?

Canım birden yüklenmişsin kollarına bir doktora çık halen daha ağrıyor mu bundan sonra önce ısın sonra ağırlığa gir birde kas gevşetici kullan eczanelere sor en iyisi böyle küçük kutu hafif mor renkli dışı isim vermem yanlış değilse verebilirim ismi cabral birde bir ilaç daha var ben çok Ağrı'm olursa kullanıyorum sirdalud kasları yumuşatıp gece rahat uyutuyor eczane ve doktora sor olur mu ?
Canim aslinda spora alişkinim ama bir süre ağırlık kullanmadan devam ediyim ve bi doktora gönücem krem vardi evde onu sürüp sardim bugün daha iyi. Isınma olarak stepperda yavaş yavaş başlıyorum hafif tempo yürüyüş gibi sonra hızlanıyorum vücut ısınması için yetmez mi? Bugün de şöyle düşünüyorum stepper yaparım sonra squat ve mekik hepsi ağırlıksiz biraz böyle devam edeyim doktora da göründükten sonra ağırlığa geçerim:KK5:

Canim aslinda spora alişkinim ama bir süre ağırlık kullanmadan devam ediyim ve bi doktora gönücem krem vardi evde onu sürüp sardim bugün daha iyi. Isınma olarak stepperda yavaş yavaş başlıyorum hafif tempo yürüyüş gibi sonra hızlanıyorum vücut ısınması için yetmez mi? Bugün de şöyle düşünüyorum stepper yaparım sonra squat ve mekik hepsi ağırlıksiz biraz böyle devam edeyim doktora da göründükten sonra ağırlığa geçerim:KK5:
Bencede doğru öyle yap benim dediğim ilaçları doktora sor olur mu ben faydasını görüyorum birde ağırlık çalışmalarını günlere böl ağırlıksızları hergün yap yanında o gün bir ağırlık çalışması yap tabiki iyileşince birde süt ürünleri bol bol tüket kemiklerini güçlendir

Bencede doğru öyle yap benim dediğim ilaçları doktora sor olur mu ben faydasını görüyorum birde ağırlık çalışmalarını günlere böl ağırlıksızları hergün yap yanında o gün bir ağırlık çalışması yap tabiki iyileşince birde süt ürünleri bol bol tüket kemiklerini güçlendir
Tamam canim teşekkür ederim:21::KK60: bide alt karimi en hizli nasil toparlayabilirim miyavim:oops:

slm kizlar bugun ablam ve yigenim geldi sabhtan ugrayamadim o yuzden.. SekerPancarii SekerPancarii selinim gecmis olsun birdenmi yuklendin acaba..pek anlamam spor islerinden Miyav_su Miyav_su bilir bilse:)
menumu yazayim..
gec kahvalti saat 13.00 gibi
1 simit koy peyniri domates salatalik 1 yk labne 2 haslanmis yumurta sekersiz cay
ara 2si1 arada ve yarim muz..
bukadar bu arada giyinik tartildim az evvel 69 kilo gizukuorum 2 kilomu yani ustumdekilerrrrrrr

Back
X