Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım askıya gerek yok giyorum ki görüyorum eşim çok kızıyor mahallenin delisi :KK70:gibi bu ne diye geçenlerde yazmıştım sen yoktun sanırım dedim kızdırma bak ip yerine elektrik :KK70:kablosu ile bağlarım :rolleyes:yenisini bari al diyor alırmıyım hiç bana söz verdi 3000 TL verecek dolabımı değiştiricem ona saklıyorum :KK33::-):KK71::KK31:
Hahahahah benmde 44du cop oldu kenarda duruo :D gymek bile istemiyorum kalsin.. :D
Bende yazaaaaa alicammm ama yeni jean almamak icin zor duruyorumm.. yazaaa bomba alisveris yapicam :D zaten bide bu 2014den kalan guzel cicilermde vr onlar belkide bol gelcek :p

Hahahahah benmde 44du cop oldu kenarda duruo :KK70: gymek bile istemiyorum kalsin.. :KK70:
Bende yazaaaaa alicammm ama yeni jean almamak icin zor duruyorumm.. yazaaa bomba alisveris yapicam :KK70: zaten bide bu 2014den kalan guzel cicilermde vr onlar belkide bol gelcek :p
Ay hadi inşallah Canım o günlerimize az kaldı :KK5::KK5:

Menüsü yazayım hafta sonu malum tozuttum yine
Kahvaltim , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki parça sucuk , iki kaşık kıyma kavurması,iki dilim ekmek
Ara bir parça cikolata
Aksam ayran salata lahmacun. Kaç tane yedim bilmiyorum saymadım
3 saat.yurudum.

kizlarrrr durunnnn bi saniyeeeeeee gecenin kacamagini acikliyorummmmmmmmm 1 paket 89 gr bitter cikolata 377 kalori:p

Miyav_su Miyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm:KK51:

Menüsü yazayım hafta sonu malum tozuttum yine
Kahvaltim , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki parça sucuk , iki kaşık kıyma kavurması,iki dilim ekmek
Ara bir parça cikolata
Aksam ayran salata lahmacun. Kaç tane yedim bilmiyorum saymadım
3 saat.yurudum.
Afiyet olsun Canım maşallah

Miyav_su Miyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm:KK51:
Bodrum'u bilmiyorum Canım Gökova ve Datça'yı biliyorum birde Kuşadası ,Çeşme Ilıca ve alataçıyı biliyorum birde Pamukkale -Karahayıt

Back
X