Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su Miyav_su canim gecn yil bizde alacatidaydik ama butuk oteller bize gore degil yeme icme sorun oluyor senede 1 gidioruz diye tam tekmil oksun iatioruz..otelden hic cikmayiz biz:KK50:
Anladım bizlerde herşey dahil otelleri biliyoruz yıllardan beri çalıştığımız için bizim tercihimiz hep butik oteldir evet gerçekten çok pahalı birde yemek yediğimiz restorantın tuvaleti paralıydı biz şok olmuştuk eşimle biz yat kiralamayı çok istedik 1 haftalık çok doluydu ve fiyatlar çok uçuktu sende haklısın sizde bebiş olunca herşey dahil iyi gelir hesaba fakat benden tavsiye herşey dahil otellerden yaşananları bir netten oku olur mu ben burada açıklama yapmam uygun olmaz

bide ets ozellikle son dakka guzl indirim yapio kendi otellerine ama simdi riske atamiorumm
Sana tavsiyem direk otelin telefonun arayın işte biz ilanı gördük oradan mı yıksa telefon ile mi rezervasyon yapalım diye söyleyin oteller genelde Oray'a %20-30 gibi komisyon verir onu vermemek için sizin rezervasyonunuz alır bir deneyin

rixosa gitmedim ama giden tum arkadaslarim cok memnun..degisik bi otel olsun diye irasi olsun istedim ama fiyat farki var bakalimm
Rixos zincir bir otel aynı Hilton ve club med gibi çok güzel bir oteldir kalmadım ama içlerini gezme fırsatım olmuştur güzeldir biz genelde eşimle sadece yatmaya gideriz otelde hep dışarıda yemeyi tercih ederiz çünkü yemeklerde neler olduğunu biliriz ben yıllarca çalıştım otelde doğru düzğün yemek yemezdim aklında olsun

Rixos zincir bir otel aynı Hilton ve club med gibi çok güzel bir oteldir kalmadım ama içlerini gezme fırsatım olmuştur güzeldir biz genelde eşimle sadece yatmaya gideriz otelde hep dışarıda yemeyi tercih ederiz çünkü yemeklerde neler olduğunu biliriz ben yıllarca çalıştım otelde doğru düzğün yemek yemezdim aklında olsun
Ya demeeeee:mad:

tabii sen isin icinde oldugundan daha iyi bilirsin ama balayina adam and eve ye gittik esimle ya adamlar cnm cekti diye pişi yaptilar sicacikkk:oops::KK52:

Kız pişman etme ben sadece uyardım tatlım kalın kahvaltınızı yapın sakın ama sakın yemek yemeyin özellikle herşey dahil sitemdekileri diyorum ya ben butik otelleri iyi bilirim birde resittance olanları bizim tercihimiz oralardır siz alaçatıda nerede kaldınız yoksa ılıcada mı

Şuan Yunanistan turları gerçekten çok uygunmuş bizde Alaçatıya gidince öğrendik ülke battığı için birde onların gelirleri %80 turizm olduğu için adamlar fiyatları dibe vurmuşlar Moonlii Moonlii

Ayy yazık okudum durumunu.var işte hala böyle ayılar.ayıyada hakaret oldu ama en ifade edende bu.
Bu arada benim hamburger yalan oldu galiba.
Sorma ayı bile denmez onlar hep arkadaşlıkları çıkar ilişkisene dayalı bu insanların sonunda bitti görür onlar çok sinirliyim senin hamburger neden yalan oldu hayırdır

Back
X