Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verir de gelirim inşallah canım :KK200::KK6:uğrasıyorum baya.... oo yorulmussun kuzum yaaa canım dınlen fazla yorma kendini :KK15:
Menüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzz:21: bide reglim yakin belim çok ağridi kuzum a uyudu bende yatarim birazdan tatlim saoll:KK15::KK15:

Ayy tatli yoğunluklarr onlaarr :p:KK30::KK30::KK37::KK33:
Heleki perşembe günü yürüyüş yoluna gidicem 3 saat yürüyecem oradan kuaförüme ki Oray'a da yürüyorum 1.5 saat toplam 3 saat oradan spor salonu 1 saat yürüyüş mesafesinde birde salonda 1 saat koşucam 1 saat ağırlık 8 saat yürüyüş ve 1 saat ağırlık yapıcam birde o gün evde kocam gece gelicek o gelinceye kadar evde temizlik :KK48::KK53:

Menüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzz:21: bide reglim yakin belim çok ağridi kuzum a uyudu bende yatarim birazdan tatlim saoll:KK15::KK15:
oo reglde beli felaket agrıtır kuzunda uyumuşş ohh at kendini yataga :KK51: benim kuzuda erken uyudu bugun 7 de yattı alah verede kalkmasaydı ben yatmadan :KK57: yoksa vay halıme o_O

Aayyy miyaaavv :KK70: :KK70: ahahhhahhhh:KK70: :KK70::KK70:
Yalan mı herşeyi düşünmek lazım kız bu fotolar yüzünden eşimle en yakın arkadaşımın düğünü vardı onun için özel foto çekilmek istedik o Zaman'da çıkıyoruz neyse foto için kuaföre gittim oradan fotoğrafçıya gidicez sen tut beni arabada öp dudaklarımda kırmızı :KK15:salak fotoğrafçıda demedi eşime dudağın kırmızı neyse fotoyu çekildik aldık fotoları arkadaş bakıyor birde ne görsün hayırdır seninkide mi ruj kullanıyor aman allahım bir baktım dudakları resmen kiraz gibi :KK53::KK53::KK70::KK70:o yüzden benim başıma herşey gelir çekerim :KK70::KK70:

Back
X