- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.461
Çok iyi Canım bu hafta devamı gelir merak etmeCuma kilom 61.9
Bugünkü kilom 61.7
_200 gr hiçte kötü değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi Canım bu hafta devamı gelir merak etmeCuma kilom 61.9
Bugünkü kilom 61.7
_200 gr hiçte kötü değil
Gelmezsen tutar saçindan getiririm zaten
pikiii kaptanimm.zaten nasl yiyorum sasiyorum kendimeeAfiyet olsun canim 100 gr bişey değil ama bidaha öyle bi paket çiko yemeee![]()
ayyy cok iyi bilirim o duyguyuİyi haftalar kızlar.ben tartılamadım bugün tartı bebişin olduğu yerde uyanır diye giremiyorum hemen uyanıyo.
Ay rabbim şifa versin çok zor iyi yapmışsın yiyerek bunlara takılma olur mu bizede haber ver rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Çok geçmiş olsun canım..biz de sekiz ay önce aynı hastalıktan dolayı kayınpederimle uğraşmıştık..çok zor Rabbim yardımcınız olsun..
Allah şifa versin canım. Yardımcıniz olsun
Canım çok geçmiş olsun
@ParteMoralll canim kayinbabana çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifa versin♡♡♡
Canim ben adet düzensizliği için kullanmıştımm ama adini hatırlamıyorum ama sanki ben hapı bitirene kadar adet olmuyordum gibi hatırlıyorum 4 5 sene oluyor kullanali sen de mi adet düzensizliği için kullanıyorsun?Kızlar yasmin kullanan var mı aranızda? ya da herhangi bir dogum kontrol hapı?
İlk defa bu ay kullanmaya başladım regl bitmiyor. Sancısı sanki ilk gün gibi çıldırcam artık. İlacı yarıda bırakıp iyie hormonları dengesizleştirmekte istemiyorum ama çıldırma noktasına geldim.
Başka bi hapla mı değiştirsem acaba
duzensızlık ıcın basladım canım ama basladıgıma pısman oldum. Herseyım ayrı problemCanim ben adet düzensizliği için kullanmıştımm ama adini hatırlamıyorum ama sanki ben hapı bitirene kadar adet olmuyordum gibi hatırlıyorum 4 5 sene oluyor kullanali sen de mi adet düzensizliği için kullanıyorsun?
Gunaydin canimmmGunaydin kizlarrr
Ne kadar zormus ya calisan anne olmak
Inanin hicbirseye yetisemiuorum
Hem okul ki ben koydeyim uzak hem ev hem oglum bayagi bi zorlaniyorum ama sanirim yavas yavas alisacam
Hafta sonu azicik kacamagim oldu olmasa iyiydi ama hemen 200 gr farketmis sabah tartida aldim sonucu bu hafta hic bozmadan ilerlemeliyim
Canım merak etme bu hafta asıldın mı gider kilolarKızlar herkese iyi gunler kilom bugun 71.5 ay millet veriyo ben alıyorum 69 dan çıktım bu kiloya![]()
afiyet olsun canim...Bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,zeytin miraç peynir ve yeşillik tükketim birde bebeğin minik çikolatasından küçük bir parça yedim Onuda zorla yedim kibrit kutlusunun yarısıydı pişman oldum akşam ise sadece çorba