Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canim benim bende cok üzüldüm inşallah daha güzel kapılar açar Rabbim :KK43:
Amin inşallah Canım ya arkadaş ne kadar Türk vatandaşı olsada konuşmasından anlaşılıyor iş bulması çok zor peki bu saç kırana bir fikrin var mı Canım arkadaş sirke ruhu duymuş ben hiç duymadım bu kesin yanlış anladı ya of yardım et feci içim yandı

İyim Canım şükür işte eşimle tartıştık sanki turistleri ben engelliyorum da işte aman gelmesin ben alıştım böyle kalsın:KK62:
Bisey olmaz miyavim iki gune unutur gelir esin.bu tartismalar evliligin tuzu biberi. Ayyy yoksa gecermi hayat hep canim cicimle

İyim Canım şükür işte eşimle tartıştık sanki turistleri ben engelliyorum da işte aman gelmesin ben alıştım böyle kalsın:KK62:
Erkekler işleri olmayinca yada bozuk olunca işler moralleri çok bozuk oluyor isteterek kirmamiştir seni canim seninde moral bozuk tabi tartişma kaçinilmaz olmuş:KK35:

Canim bu cay metabolizmayimi hizlandiriyo yoksa bagirsaklarimi calistiriyo.söylemesi ayip tuvalet sorunum var kizlar
Canım geceden 1 du bardağına 2-3 kuru kayısı koy ve üstüne su koy sabah ilk önce suyu iç sonra kayısı tüket birde sabahları zeytinyağında inciri koy ve sabahları tüket çok faydalı burada aydın taraflarında çok yaparlar bunu aklında olsun

Kızlar bugün ki menümü yazayım kahvaltı omlet ,zeytinyağlı naneli kuru peynir şekersiz çay bir kivi öğlen arkadaşım geldi gelirken kek getirmiş ayıp olmasın diye 1 dilim kekin yarısı şimdi 1 tabak yeşil mercimek birde kızların pirinç pilavı atılmasın diye 2 Kaşık yedim ayran ile bugünlük bu kadar
afıyet olsun tatlım

Erkekler işleri olmayinca yada bozuk olunca işler moralleri çok bozuk oluyor isteterek kirmamiştir seni canim seninde moral bozuk tabi tartişma kaçinilmaz olmuş:KK35:
İşte sanki ben burada yanlız çok mutluyum tamam arkadaşlarımla aikemle vakit geçiyor ama işte oda bir yere kadar şu işler bir açılsın

Amin inşallah Canım ya arkadaş ne kadar Türk vatandaşı olsada konuşmasından anlaşılıyor iş bulması çok zor peki bu saç kırana bir fikrin var mı Canım arkadaş sirke ruhu duymuş ben hiç duymadım bu kesin yanlış anladı ya of yardım et feci içim yandı
Hic bir fikrim yok sac kiran hakkinda.ama zeytin yagi ve sarimsak sürüyorum ben kizimin sacina saci baya bi gürlesti

Canim hiç bişey surmesin saçına hemen eczaneye gitsin saç kiran için solüsyonlar oluyor ondan alsin yada direk doktara gitsin kendi kafasindan bişey yapar sonra saç çıkmaz Allah korusun kadınlar için saç çok önemli

Canım hoşbulduk tabiki toz tarçında olur içimi biraz daha zor ama biraz boğaza yapışıyor çubuk alana kadar kullanabilirsin :KK50:
Benden tavsiye bütün uzman insanlar toz taçın kullanmayın diyorlar çünkü içi karışık oluyormuş en iyisi çubuk tarçın Canım ben hep çubuk kullanarım

İyim Canım evet hem çocuklar hem arkadaşım geldi onunla oturduk üzüntüden saçkıran olmuş kafasının tepesi kel yüzü çökmüş gecen ay Türk vatandaşı oldu aksi gibi olan bitene anlam veremiyor Ülkesinede dönemez Rus vatandaşlığından çıktı iş arıyormuş yok diyor işimiz çok zor kızlar

allah yardımcınız olsun canım benım

Canım geceden 1 du bardağına 2-3 kuru kayısı koy ve üstüne su koy sabah ilk önce suyu iç sonra kayısı tüket birde sabahları zeytinyağında inciri koy ve sabahları tüket çok faydalı burada aydın taraflarında çok yaparlar bunu aklında olsun
Tesekkürler miyavim yarin denerim hemen tabi unutmazsam:KK15:

Afiyet olsun tatlim menün güzel ama akşam menünü toplu halde yaz sabahkini unuttum ben:KK48: ara öğünlerinde bazen iki kare bitter çikolata yiyebilirsin tatlim:KK72:
Tamam canım bugünlük parcalı yazdım acemilik:KK16:çikolatayıda 1 ay kadar hiç yememeyi düşünüyorum çünkü bağımlıyım ve beynimin unutması lazım sonra aralıklı yerim...

Canim hiç bişey surmesin saçına hemen eczaneye gitsin saç kiran için solüsyonlar oluyor ondan alsin yada direk doktara gitsin kendi kafasindan bişey yapar sonra saç çıkmaz Allah korusun kadınlar için saç çok önemli
Canım gitmiş anlamamış sanırım çok ağladı bende anlayamadım sarımsak bilmem ne dedi bende özele gidelim dedim şuan imkansız dedi olmazsa haftaiçi gelecek tekrar doktora çıkarız onunla işte doğruyu söylüyorsun

Bisey olmaz miyavim iki gune unutur gelir esin.bu tartismalar evliligin tuzu biberi. Ayyy yoksa gecermi hayat hep canim cicimle
Biz hep böyleyiz Canım aman gelmesin ne yapayım ben buraya gelmesini istemiyormuşum sanki çok mutluyum hergün biryerlerde geziyormuşum ne yapayım diyorum evde Zaman geçmiyor tv ile sabah yürüyüş oradan spor bazen arkadaşlara gidiyorum yada onlar bana 7/24 nerede olduğumu söylüyorum beyfendiye saklamam işte

Back
X