Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 453. ETAP***
Sevtal87(62.9 / / /% )
Sarraf(82.3/ / /% )
Miyav_su( 81.70/ / /%)
Marlin18( 61.9/ / /% )
_Simurg_ (81,9 / / /% ) kendi isteğiyle ayrıldı

Moon8187 (66.9/ / /%)
N o r w e g i a n ( 55.9 / / /% ) kendi isteğiyle ayrildi
ParteMoralll (76.8/ / /%)
Gadriell ( / / /%)
yeni üye başlangıç tarihi 29 ocak 2016 başlangıç kilo 98.0 hedef kilo.80.0

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Hic bir fikrim yok sac kiran hakkinda.ama zeytin yagi ve sarimsak sürüyorum ben kizimin sacina saci baya bi gürlesti
Tamam Canım aklımda olsun önce şu doktorun dediklerini haletsin zaten ağlamasından birşey anlamadım bende ağladım ya arkadaşın kızları korktu onlarda ağladı sakinleştirmek için parka götürdüm kızları of hafta içi tekrar gel dedim o Zaman anlarım artık

bugun yıne gec kalktım markt alısverısı felan saat 6 oldu , tek oğün yaptım o yuzden.
ceyrek dılım kepeklı ekmek
6 adet zeytın
1 domates 1 salatalık
ıkı dılım peynır
cok az patates haslamasıyla
ıkı catal mıhlama :)
çay, yeşil çay, turk kahvesi
3,5 km kosu 3 km yuruyus 15 dakıka da bısıklet surdum.

bugun yıne gec kalktım markt alısverısı felan saat 6 oldu , tek oğün yaptım o yuzden.
ceyrek dılım kepeklı ekmek
6 adet zeytın
1 domates 1 salatalık
ıkı dılım peynır
cok az patates haslamasıyla
ıkı catal mıhlama :)
çay, yeşil çay, turk kahvesi
3,5 km kosu 3 km yuruyus 15 dakıka da bısıklet surdum.
Menünde sporunda güzel canim

Biz hep böyleyiz Canım aman gelmesin ne yapayım ben buraya gelmesini istemiyormuşum sanki çok mutluyum hergün biryerlerde geziyormuşum ne yapayım diyorum evde Zaman geçmiyor tv ile sabah yürüyüş oradan spor bazen arkadaşlara gidiyorum yada onlar bana 7/24 nerede olduğumu söylüyorum beyfendiye saklamam işte
Esin nereli canim.cokmu uzak.aksam gelip sabah gitse olmazmi.erkek milleti iste illa laf etmeye bahane buluyolar.bütün gün evde yanliz zaman mi gecer tabiki cikip dolasacaksin.

Selam kızlar..menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, salatalık, beş ceviz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yoğurtlu karnıbahar, domates salatası..

Çok yazamıyorum kusura bakmayın kızlar..
Benim kızların ikisi de feci grip oldu mendil elimde bir ona bir buna koşturuyorum..yarın herkese bol eksiler olsun..

Kızlar saat 9'da eşimle 4 kaşık filan makarna yedim 1 bardakta ayran.sonrada 2 bardak 3 şek.çay.olmasaydı iyiydi ama oldu.:KK11:

Esin nereli canim.cokmu uzak.aksam gelip sabah gitse olmazmi.erkek milleti iste illa laf etmeye bahane buluyolar.bütün gün evde yanliz zaman mi gecer tabiki cikip dolasacaksin.
Uzak Canım 6 saatlik yol gelemez malesef ama hızlı tren olucak diyor tabi o Zaman o buraya döner inşallah

Back
X