Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi geceler kızlar bende eve yeni geldim arkadaşlarda yedim kahvaltım omlet ve zeytinyağlı kuru peynir biraz zeytin ve bir kivi bir muz öğlen ise yeşil mercimek ve ayran akşam ise küçük kasede tarhana çorbası 1 tabak kuru fasulye salata ve 5 adet fırında sardalya Balığın cıvası için küçük kibrit kutusunun yarısı tahin helva kızlar :KK19::KK19::KK56::KK56:

Miyavcım mooncum nerelerdesiniz
Canım bende eve yeni geldim baktığım çocukların Annesi ile bir başka arkadaş yemeğe çağırdı oradaydım benim ki herzamanki gibi kızdı çok geziyorsun diye Canımı sıktı yarın bir yerde kahvaltıya çağrıldım oradan başka bir arkadaşda yemekte olucam sözde verdim zaten sezon açılınca görüşemiyoruz ne yapayım evde tv bakma alışkanlığım yok spor yapıyorum ben çok mu meraklıyım böyle yaşamaya kusura bakma kafanı şişirdim görüştüğüm insanları da tanıyor öyle abuk sabuk insanlar da Değiller evde baykuş gibi bekleyelim mi :KK61::KK61:

kızlar bugun cok yogun ve yorucu bı gundu bugun erken yatmam gerekıo yarın 6 da uyanmalıyım herkese ıyı geceler hepımıze bol eksılı hafta sonları :))) bu arada 4 km kosu ve 6 km yuruyus ve 15 dakıka bısıkletle gunluk sporumuda yaptım. burda yapcak bısı olmayınca hem uyandıgımda hem de uyumadan once spor yapma sansım oluo.
Süpersin oh benim gibi bol spor yapıyorsun maşallah sana:nazar::KK68::KK3::KK3:

Canım bende eve yeni geldim baktığım çocukların Annesi ile bir başka arkadaş yemeğe çağırdı oradaydım benim ki herzamanki gibi kızdı çok geziyorsun diye Canımı sıktı yarın bir yerde kahvaltıya çağrıldım oradan başka bir arkadaşda yemekte olucam sözde verdim zaten sezon açılınca görüşemiyoruz ne yapayım evde tv bakma alışkanlığım yok spor yapıyorum ben çok mu meraklıyım böyle yaşamaya kusura bakma kafanı şişirdim görüştüğüm insanları da tanıyor öyle abuk sabuk insanlar da Değiller evde baykuş gibi bekleyelim mi :KK61::KK61:
Ayy canım anlıyorum seni hemde çok iyi.benimkide aynı malesef.

Ayy canım anlıyorum seni hemde çok iyi.benimkide aynı malesef.
Ay afedersin bir tuvalette gittiğimi söylemiyorum inan herşeyi söylüyorum neler yaptığımı evde ne yapayım ben çocuğum yok komşularım zaten sorunlu tv bakmıyorum ne yapayım ben o burda olsa tamam da yazın inan sabah 6 akşam saat 10 da evde oluyoruz tatil filanda yok yani düşün :KK61:istesem onun haberi olmadan neler yaparım arkadaşlar ısrar ediyor evimizde kal diye ki kalmam utanmasan evlerinde kalıcam diyor hepsini 2005 yılından beri tanıyorum

Canim takma erkekler hep böyle illa karisirlar sırf karışmış olmak için yine karisirlar :KK19: kiskaniyodur senj :KK30: yarın düzelir geri merak etme :KK15:

Back
X