Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm sabah az peynir zeytin domates az bal bir dilim ekmek ara öğün 2 hurma öğlen 4 biber dolması yoğurt salata ara öğün 3 dilim çikolata dayanamadım yedim akşamda 1 içli köfte 3 kaşık kuru fasulye az yoğurt bu kadar çikolatayı yemeseydim daha iyiydi tüh:KK72:

Kizlar slm 2 gundur cok ihmal ettim hem forumu hemde diyeyimi bugunde cok kotuydu cok yedimmm misagirleiem vardi migrenim tutmustu ve ölüvk gibiydim..sabah telasyan tartilamadmda zaten..bu hafta ipleri fena sıkı tutmaliyim yoksa tekrar 70e geri donebilirim..ya cok kotu oluo bu misafir isi gercktnnn

İyi akşamlar kızlar ayyy çokk yoruldumm bugün:KK35::KK35: annemler ve ablam bana geldiler çok güzel oturduk evi temizle akşama hazırlık yap bide regliyim yorulmuşum şimdide kuzumu uyutuyorum:KK37:sizlere bi bakiyim dedim artida olanlar var ama halledicez tabii o artilarr boll eksiyle değişecek hadi kızlar bu hafta ilk 3 de olalim:KK73:sıkın kemerleri iyceee:KK73::KK73:

Kizlar slm 2 gundur cok ihmal ettim hem forumu hemde diyeyimi bugunde cok kotuydu cok yedimmm misagirleiem vardi migrenim tutmustu ve ölüvk gibiydim..sabah telasyan tartilamadmda zaten..bu hafta ipleri fena sıkı tutmaliyim yoksa tekrar 70e geri donebilirim..ya cok kotu oluo bu misafir isi gercktnnn
Hmmm demekki sen ugramayinca anlamaliyiz kiii diyet elden gittii:KK12: hemen toparlaaa cumaya arti görürsemmm:KK62::KK62: :KK60:yaparsın sen:KK60:

Merhaba canlar
Menum
Sabah bir dlm ekmk
Peynir
Zeytin
Domates. Salatalik
Ara
Sutlu kahve
Oglen
2 kasik kuru fasulye
1 kepce corba salata
Ara yok
Aksam 2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yogurt
Aksamda sut icecem tarcinli
300 tvister
100 bacak hareketi
30 kol hareketi
300 step gibi hareket ettim
Okulun bahcesinde spor aletleri varda
1.5 lt su da var
Menun guzel canım spor harika supersin kizzz :KK5::KK74:

Canım ben turizimciyim malesef ki bugün bir abimizi kaybettik işin stresinden kalp krizi geçirmiş vefat etti şimdi evine gidiyorum o kadar üzgünüm ki beni turizmde yetiştiren bir abimizde daha 43 yaşındaydı :KK42::KK61::KK61:kızlar küçük bir ricam dua edin olur mu zaten bugün Başbakan turizm önlem paketi hazırlamış hiçbir işimize yaramayacak bir paket
Basiniz sagolsun canim. :( nedir bu olumler yaa pff

Misafir olunca öyle oluyor tatlım ya ...illaki düzen bozuluyor bende de öyle oluyor :( geri sil baştan başlıyorum herseye

İyi akşamlar kızlar ayyy çokk yoruldumm bugün:KK35::KK35: annemler ve ablam bana geldiler çok güzel oturduk evi temizle akşama hazırlık yap bide regliyim yorulmuşum şimdide kuzumu uyutuyorum:KK37:sizlere bi bakiyim dedim artida olanlar var ama halledicez tabii o artilarr boll eksiyle değişecek hadi kızlar bu hafta ilk 3 de olalim:KK73:sıkın kemerleri iyceee:KK73::KK73:
Sorma canım ya artilar çoğunlukta bugün hemen toplanmaliyiz kizlarrrr:KK11:

Daha iyi ya cok sukur. Cok durgunduuu simdi evimize gectik daha hizli toparlar. Birde hastaydi ya babasi eger genc olsaydi kendine gelemezdi.. herseyde hayir vardir ne yapalim..sagol canim sordugun icin :KK74:
Tabiki takdiri ilahi elden birsey gelmez rabbim sabrini da yanında veriyor ilk günkü acısı kalsa zaten insanlar ölürler günden güne soguklugunu veriyor icine

Kizlar menümüde yazayım hemen.
11.00... 2 dil.kep.ekm.biraz melemen 1 tane haş.yum.3 bar.3 şek.çay.
14.00... 1 bar.ayran
18.00... 4 mer.köfte 4-5 kaşık yayla çor.
Sonrasında 3 bar.3 şek.çay
22.00.. Yarım biber dolm.
Bugün spor malesef yapamadım ama yarım saat kadar yürüdüm.

Back
X