Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menun guzel canım spor harika supersin kizzz :KK5::KK74:
Ben bu isi anlamadim arti300 gr bu sabah neyi yanlis yaptigimi buldum imi ogunde bakliyat oldu ve yatmadan yagli sut ictim bi kupa onu caybardagi yapmaliyim
Offf sbah kahve dokuldu sicak ayagima
Faruk kusa kusa beni mahvetti bilmiyom artik bugun hayir olsun

Ben bu isi anlamadim arti300 gr bu sabah neyi yanlis yaptigimi buldum imi ogunde bakliyat oldu ve yatmadan yagli sut ictim bi kupa onu caybardagi yapmaliyim
Canım sende insülin direnci var değil mi +çıkman normal bebişde geçmiş olsun

Iyiyim canim gecen hafta biraz zor gunlerdi.. uuzun surmeden geri dondum yoksa emeklerim cop olur..
Zaman herşeyin ilacı derler ya boşuna mı. Zaman geçtikçe dahada iyi olacaksınız canım. Takdiri ilahi yapacak birşey yok.Rabbim çektirmesin daha fazla.sende gelmekle iyi ettin.hem moral olur hem kaldığın yerden yola devam canim:KK19::KK15:

Sagol Canım rabbim günahlarını affetsin kolay değil Canım borcu çokmuş işlerde kötü evden çıkmış işe gitmek için yolda vefat ermiş memleketine doğru yola çıktı daha 2 hafta önce görmüştüm çok kilo vermişti ayak üstü konuştuk Canım sıkkın işler kötü diyordu zaten maaşlı çalışmıyordu prim usulü çalışıyordu dedim 4 dil var aç kalmazsın yurtdışına gidecekmiş bu hafta nasip olmadı eşine ve çocuklarına sabır versin bende daha yeni geldim uykusuzum şimdide eşim rahatsızlanmış yarın gece gelecek eve yazın mide kanaması geçirmişti şimdi yine midesi ağrıyormuş of sıkıldım ya
Üzülme canım ya. Herşeye bir hayır vardır. Bak bu bahaneyle eve geliyor esin.belki herşey düzelir. Zor günler geçiriyor sun şimdi ama hepsi geçecek üzülme. Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin sizi.

Üzülme canım ya. Herşeye bir hayır vardır. Bak bu bahaneyle eve geliyor esin.belki herşey düzelir. Zor günler geçiriyor sun şimdi ama hepsi geçecek üzülme. Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin sizi.
Amin inşallah Canım Hakkı'nı helal et kafanı şişirdim

Tşk.ederim canım şuan emziriyorum inş.uyur.bugün bebişin saçlarını kestirdim ana saçı gitsin diye çok ağladı ama çok şükür şimdi iyi.
Ayyy kıyamam be bişe.bende kestirmeye düşünüyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.burası hala soğuk kafasını usutmeyelim dimi ya

Kizlar menümüde yazayım hemen.
11.00... 2 dil.kep.ekm.biraz melemen 1 tane haş.yum.3 bar.3 şek.çay.
14.00... 1 bar.ayran
18.00... 4 mer.köfte 4-5 kaşık yayla çor.
Sonrasında 3 bar.3 şek.çay
22.00.. Yarım biber dolm.
Bugün spor malesef yapamadım ama yarım saat kadar yürüdüm.
Afiyet olsun canim güzel menün evinde olmamana rağmen:KK19:

Sagol Canım rabbim günahlarını affetsin kolay değil Canım borcu çokmuş işlerde kötü evden çıkmış işe gitmek için yolda vefat ermiş memleketine doğru yola çıktı daha 2 hafta önce görmüştüm çok kilo vermişti ayak üstü konuştuk Canım sıkkın işler kötü diyordu zaten maaşlı çalışmıyordu prim usulü çalışıyordu dedim 4 dil var aç kalmazsın yurtdışına gidecekmiş bu hafta nasip olmadı eşine ve çocuklarına sabır versin bende daha yeni geldim uykusuzum şimdide eşim rahatsızlanmış yarın gece gelecek eve yazın mide kanaması geçirmişti şimdi yine midesi ağrıyormuş of sıkıldım ya
Ayy canimm geçmiş olsun eşine de inşallah iyidir şimdi♡♡♡

İniş çıkışlar oluyor canim haftada iki kez tartil ki moralin bozulmasin ayy geçmiş olsun canimm yanik kötü olur krem varmiydi sürseydin hemen.... bebişin neyi var onada gecmis olsun canim aşilardan mi ateşi kusmasi mi var??

Back
X