- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.341
Gunaydin tatlim karnin nasil olduAmin canım. Sanada gunaydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin tatlim karnin nasil olduAmin canım. Sanada gunaydin![]()
Evet geldiler Canım uykusuzum bugün akşam olur mu uyumak istiyorumMiyav_su çocuklar bugün mü geliyor canım sana
İyi geçmesine sevindim sanırım gazdıAyyy evet gecti canim.ama yinede eskisi gibi değil hala.bir halsizlik var.sanki bişey yiyince yine agriyacak gibi geliyo
Yok canım olurmu hiç öyle şey ne demek.Burda herşeyi paylaşıyoruz mutluluğuda üzüntüyüde.yerine göre beraber sevinikiz yerine göre beraber üzülürüz. Yok öyle yanlız bırakmak![]()
Şuan iyim diyor ama yarın gece saat 3 gibi gelecek doktoru ile konuştu sabah 8 de hastanede olucaz kontrolü var umarım birşey çıkmazAyy canimm geçmiş olsun eşine de inşallah iyidir şimdi♡♡♡
Sagol cnm benimBiraz daha iyi olmaniza sevindim canim Allah boll sabır sakinlik versinn♡♡♡♡♡♡
Senin adına çok sevindimKizlar sabah tartildim kocaaaman bir 7gun sonunda sadece bir kg almisim.
Okadar duzensiz ve sagliksiz beslendim ki.. pilavlar pogcalar borekler onlar bunlar..gece bile yedim 3,4almisimdir dedim ama cok sukur.. bu hafta bunu atarim insallah ustumden :)
Sağol CanımKizlar gunaydinnnn...
SekerPancarii canim merak etme gidicek ALLAH'ın izniyle..bu misafir isi beni hep bozuo gecen seferde iste aynen biyle olmustu..
Miyav_su canim basiniz sagolsun ALLAH rahmet eylesin..Esin icinde cok gecmis olsun canim ALLAH'in izniyle birsey cikmaz..
@ParteMoralll canim inşALLAH tez vakitte toparlar esin..Erkekler daha metanetli merak etme..
S SEVTAL87marlin18
gadriell
bengiisuu A Ayferelif hepinize gunaydinnnnn unuttugum kimse varmii
![]()
Sagol cnm miyavimmSenin adına çok sevindim![]()
Tutamiyorum cnm rahatsizligim var malesefBir saat tutarsın Canım ya tuvaletini ben aç kalıtımda susuz asla yazın sabahdan akşama dükkanda 6 litreyi gecer benim kışın 3-4 litredir şimdi eve geldim inanmazsın 2 bardak içtim
Sabah aksam 850 cnm850 iki ye mi bölüyorsun yoksa sabah 850 akşam 850 mi
Oyle denk geldi malesefNe güzel hep kurubakliyat tüketmişsin afiyet olsun
Olabilir zayifliyorum diye kendi nazarim degmistir cok hosuma gitmisti cnmGünün geri kalanı güzel geçsin inşallah. Olur öyle arada aksilikler canım bosvernazara mi geldin acaba.
![]()
1700 alıyorsun yani yan etkilerini yaşıyor musın ben çok yaşıyorum daSabah aksam 850 cnm
Afiyet olsun CanımSabah: iki haslanmis yumurta, peynir ,salatalik fume ve cay
Aksam; tavuk izgara biraz domates ve yulaf gozlemem