- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.381
Iyi oll canim hepİyi diyelim iyi olsun Canım sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi oll canim hepİyi diyelim iyi olsun Canım sen nasılsın
Iyi oll canim hepbende iyyim canimm benim
![]()
Yaza fit girmek istiyosun dimi incecik olup fit bir anne de olmak istiyosun özgürce istediğini giymek de istiyosuuunn eee o zaman tutacaksin ipi kaçmasin kaçarsa toparlamak zor olur iki gün dayan bak sonra yine istemiycek canın![]()
Evettt evet evettr ordakiler bile hep vermissin falan dedi kuranda..hatta daha az gosterdigimi soylediler cok hosuma gitti.. ne biliyim haklisin eksi gorunce toparlarim hemen kendimi tatlisimmm sagollll bide adet olmadim gecikti onunda katkisi olabilir isteklerCanim böyle şeyler hayatimizda hep olacak sen hedef kilona gelsen bile tatil olsun misafirlik olsun biyerlere gideceksin kalacaksin ne yersek az yemeye özen göstericez yoksa gerçekten hemen geliyor kilolar ben hedef kiloma geldim iki gün fazla kaçsin 1 kilo çıkıyor hemen onu vermek için 1 hafta uğraşıyorum yakinimdakiler diyor amaan 1 kilo değil mi sende çok abartıyosun diyor ama aman bi kilo bişey olmaz diye düşününce o bi kilo oluyo 2 3 böyle gidiyo eğer ipi tutmazsam tutucaz daima o ipleriiii![]()
Ben toparlicagina eminim tatlimm hadii şurda yaza ne kaldı daracik kotlar göbüş çikmadan tişörtler oo neler neler giycezEvettt evet evettr ordakiler bile hep vermissin falan dedi kuranda..hatta daha az gosterdigimi soylediler cok hosuma gitti.. ne biliyim haklisin eksi gorunce toparlarim hemen kendimi tatlisimmm sagollll bide adet olmadim gecikti onunda katkisi olabilir istekler
Ben toparlicagina eminim tatlimm hadii şurda yaza ne kaldı daracik kotlar göbüş çikmadan tişörtler oo neler neler giycezben yazi heycanla bekliyorum
yazin seni gören herkes şokkk olacak
regl de çok etkiliyo yeme düzenini tabi ama bak iki gün dayan alişicaksin yeniden
![]()
TamM tamM tamammmm babyParte canim canin bişeyler yemek istediginde kahve iç çok iyi geliyor![]()
Tsk ederiz cnm hemen soguk suya tuttum cok sukur fazla yanmadi birde oglum heralde midesini usutmus ondan sanirim kusmalar benim birde ilk cocugum ondan bilemiyorumİniş çıkışlar oluyor canim haftada iki kez tartil ki moralin bozulmasin ayy geçmiş olsun canimm yanik kötü olur krem varmiydi sürseydin hemen.... bebişin neyi var onada gecmis olsun canim aşilardan mi ateşi kusmasi mi var??
Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 1 dlm ekmk
Peynir
Salatalik domates
Zeytin
Ara
Yarim portakal
Pglen
Taze fasulye
Yogurt
Aksam az tav
Afiyet olsun canim çok iyi menünAksam az tavuk
Az pilav yogurt
Salata
Belki sut icerim tarcinli
Neden ki cnm kac gundur ordalar? Ne zaman gidecekler?Selam kızlar..çok yoğunum bu aralar..görümcem ve kayınvalidem bende evde dört çocuk biri gazlı bir bebek..epey daha buradalar...
Affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum..@SekerPancari kusura bakma canım inan yetişemiyorum hiç birşeye psikoloji de gitti..
Ayy canım Allah yardımcın olsun canım inş.kısa zamanda eski düzenine dönersin.İstanbuldan geldi görümcem..sıkılmış diğer evde kv yi de alıp geldi ne kadar kalacak belli değil bütün düzen kaçtı bende..