Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah şu kocalar benimkide önceden kilolu iken ekmek yiyorum diye kızardı şimdi ekmeği bıraktım burada olunca çeşit çeşit ekmek börek getiriyor kahvaltıya:KK62:senin ki ile benimki aynı bozmak için uğraşıyorlar :KK11::KK11:
Hiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru.:rolleyes:.böyle iyisin çok abarttın diye kiziyo:KK4:

Teşekkür ederim canım benim şimdi duş alıcam ay sorma küçük cocuk tv dalmış altına kaçırmış halıları koltukları sildim şimdide duş alıcam ay çocuklar ne kadar zor rabbim kolaylık versin sizlere
Amin canım bazen gerçekten zor oluyor.

Hiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru.:rolleyes:.böyle iyisin çok abarttın diye kiziyo:KK4:
Yalana bak Pinokyo :KK12:olmuş senin ki hiç inanma kuzum :63:benim ki kilolu iken askılı giy diyordu yazın zayıflayınca giydim kudurdu kavga ettik dedim kilolu iken giy diyordun şimdi ne oldu dedim e o Zaman sana kimse bakmıyordu dedi :KK53:kıskançlıktan kudursunlar elleme :KK62:

Yalana bak Pinokyo :KK12:olmuş senin ki hiç inanma kuzum :63:benim ki kilolu iken askılı giy diyordu yazın zayıflayınca giydim kudurdu kavga ettik dedim kilolu iken giy diyordun şimdi ne oldu dedim e o Zaman sana kimse bakmıyordu dedi :KK53:kıskançlıktan kudursunlar elleme :KK62:
Bence de kudursunlar.daha verilecek çok kilo var.onu peşimde dolandircam dur bak neler etcem ona

Ay tatlıyı hiç sevmem:KK12:ben artık nefret ediyorum ya niye böyle oldum ki midem bulanıyor tatlıdan o_O
Kizx miyav bende bayilmiodmda hamileyken cok yiodm dondurma kisin ortasinda hergun yedim cok sevdim ondan kaldi bende.. zaten dogumda 9.5kg la dogum yaptim verdim emzirirken aldm dogm kiloma ciktm :D hayatmda ilkk ama tatlilalara elveda dedik gitti cok sukur :D sen psikoljkdr belki

Menüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum
Ayy bebişlede misafir nekadar zor oluyo çok iyi biliyorum sana kolay gelsin canım

Kizx miyav bende bayilmiodmda hamileyken cok yiodm dondurma kisin ortasinda hergun yedim cok sevdim ondan kaldi bende.. zaten dogumda 9.5kg la dogum yaptim verdim emzirirken aldm dogm kiloma ciktm :KK70: hayatmda ilkk ama tatlilalara elveda dedik gitti cok sukur :KK70: sen psikoljkdr belki
Gerçekten belki bende Allah nasip ederse hamile kalırsam belki severim tatlıyı eskisi gibi bellide olmaz ben anlamadım psikolojik mi

Back
X