- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.561
İnşallah canim görürsün 75iOlur insallah yarn 75i gorurum insallah :/ 6lara ne kaldi ofof

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim görürsün 75iOlur insallah yarn 75i gorurum insallah :/ 6lara ne kaldi ofof
merhaba canım bildiğim kadarıyla dukan yapıyorsun akşam hiç açlık hissediyor musun? menünü erken yayınlıyorsun ama akşamı erken mi yiyorsun bilemedim. bir de süreç nasıl gidiyor ne zamandır devam ediyorsun dukana? kaç kilo verebildin? sorular, sorular..Sabah;peynirli omlet,fume,cay salatalik..
Aksam; domatesli biberli bol tavuk sotee :)
Ayran ve firindaaaa mantarrrrr peynirli..
Bugunde doydukk cok sukur hatta sisstimmm![]()
Cok heycanli :) 5-6 mart ayi sonuna kadar yollasam superr yaİnşallah canim görürsün 75içok az kaldiii bi daha 7li rakamlari hiiiç görme
![]()
4ocak da 87kg ile basladim suan guncel 76.3merhaba canım bildiğim kadarıyla dukan yapıyorsun akşam hiç açlık hissediyor musun? menünü erken yayınlıyorsun ama akşamı erken mi yiyorsun bilemedim. bir de süreç nasıl gidiyor ne zamandır devam ediyorsun dukana? kaç kilo verebildin? sorular, sorular..
İnşallah canim görürsün 75içok az kaldiii bi daha 7li rakamlari hiiiç görme
![]()
ben de 60 in altına inince seninki gibi devam etmek istiyorum başka türlü zor olacak bir sürü ek malzeme aldım onları tuketıyorum şimdi ve daha çok başındayım motivasyonun düşecek diye biraz çekiniyorum4ocak da 87kg ile basladim suan guncel 76.3
Gecen hafta mecbur kaldim evde degildim ve arti gordumm sali gunu eve geldim onu verdim gitti simdi devam ediyorum kaldigim yerden..
Aksamlari aclik hissetmiyorum...suan tam dukan uygulamiyorm yani hergun sebze var.. degstirdim biraz kafama gore yapiyorm cnm nasl isterse
Kendisi aplam olurr
Kac kgsun bende hergun sebzeye yeni gectimm belli olmaz tek proteinde yaparm eksiye bagli tartiya gore belirliyorumm..ben de 60 in altına inince seninki gibi devam etmek istiyorum başka türlü zor olacak bir sürü ek malzeme aldım onları tuketıyorum şimdi ve daha çok başındayım motivasyonun düşecek diye biraz çekiniyorum
![]()
napiyon kiiiiizzz
![]()
Afiyet olsun tatlikoomtabiki meyve yiyorum aygız sen naparsin
![]()
Canim yanlış yere mi yazdın msjiHerkese merhaba kaptanımız ben birkaçgün izin istiyorum
Şehir dışındayım şuan toplantılarım bitti bugünden itibaren pazartesiye kadar işden izinliyim ,burdanda izinli olabilirmiyim...
Akşam oğlumun doğum günü partisi var diyeti bozabilirim
Kısmet olursa pazargünü evimde olurum pazartesi aynı hırsla rejime devam etmek istiyorum lütfen beni guruptan çıkartmayın kaçamaklarımı abartmayı düşünmüyorum
Şuan şehir dışındayım en son evden çıkmadan önceki kilom68.2 yani geçen haftayla sabittir bu yarın için olan tartı bildirimim olabilir çünki farklı tartılarda farklı çıkıyor bunu kabul edebilirmiyiz kaptanım
Askolsun niye ywlan soyluyon macımAfiyet olsun tatlikoombende incecik fiziğimle dolaşiyorum evin içinde
![]()
77 ile 3 şubatta başladım sonra arada bir bocaladım filan 17 sinde tekrar başladım. dün 72 kilo geldim bakalım cumadan cumaya tartılacağım artık yarını beklıyorum.. ben dukanı öyle sıkı öğrendim ki her kitabını defaten okudum. çünkü hayatım boyunca hep farklı çeşit denemelerim oldu ama ilk kez dukanda böyle başarı sağladım. geçen yaz düğünüm yaklaşırken kısa sürede 10 kilo vermiştim. sonra tamamen bıraktım ve 77 yi görünce hemen tekrar başladım. bu kez 52 görene kadar devam edeceğim inşallah. ama 60 tan sonrasını senin gibi sebzeyi artırarak gidebilirim. zaten dukan buna da izin veriyor yeter ki hergünü öyle geçirme birkaç gün mutlaka saf yap. seni tebrik ederim çok iyi gidiyorsun bol eksiler bizimle olsunKac kgsun bende hergun sebzeye yeni gectimm belli olmaz tek proteinde yaparm eksiye bagli tartiya gore belirliyorumm..
6lara az kaldi insallah gidecek.. cok uzun zamanda vermedim oda olucak yaza kadar..
O sen olmayasın sakınAskolsun niye ywlan soyluyon macımen son 72 besyuzdun
![]()
Macın boh yesinO sen olmayasın sakınkıskanmayalım litfeenn
doğurda senide burda zayıflatacam macımmm
![]()
Bacısınin caniiiiiiMacın boh yesinbek gisgancim bu aralar
biliyosun
yoosam sevegim seni bacisinin gülü
![]()