Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohh ayaklarına sağlik tatlimm:KK49: tanıştık mı seninle canim:KK200: bende 21 yaşındayim evliyim 3 buçuk yaşında prensesim var :KK46:ev hanimiyim :KK69:165 boyunda 53 kiloyum:KK23::KK23:
Yok canm tanismamistk ohh prensesini Allahm sana bağışlasın inşallah :KK54:
Bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliym henüz çocuğum yok insallah Rabbm nasip ederde bizde bi evlat sahibi oluruz :110:
Bende ev hanimiyim suan icin çalışmıyorum ama calismayi istiyorum çünkü çok sıkıldm artik evde bi basima :110:
Bende 1.58 boyundaym ve malesf kilom belli 80.9
Sen ilk takimlara katilmadan kac kiloydun suan boyuna oranla kilon müthiş cok zayiflardansin sende oh ne güzel

Yok canm tanismamistk ohh prensesini Allahm sana bağışlasın inşallah :KK54:
Bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliym henüz çocuğum yok insallah Rabbm nasip ederde bizde bi evlat sahibi oluruz :110:
Bende ev hanimiyim suan icin çalışmıyorum ama calismayi istiyorum çünkü çok sıkıldm artik evde bi basima :110:
Bende 1.58 boyundaym ve malesf kilom belli 80.9
Sen ilk takimlara katilmadan kac kiloydun suan boyuna oranla kilon müthiş cok zayiflardansin sende oh ne güzel
İnşallah Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder size ve tüm isteyenlere canım:KK200::KK200: ben 75 kilodan düştüm bu kiloya ama parça parça düştüm bi 57 ye düştüm sonra 60 a çıktım sonra tekrar karar verdim ve 53 e düştüm ben biraz çok zayıf seviyorum:oops: şuan tam istediğim kilodayim iki hafta oldu bende burdan mezun olali :KK55: hala 53 de olamanin mutluluğunu yaşıyorum:KK16: darısı sizlerin başına canim inşallah seni mezun edicez burdan:KK54::21:

Eneeeeeee ben menumu yazmayi nasil unuttummmmmmmm :KK70:

Sabah: iki haslanmis yumurta ,dunden kalan tavuk domates biberli sotemden,peynir cay

Aksam: balik ve zero :) uc kucuk yulaf gozlememmmden yedim

ve suuuuu

Gun bittii allaha sukur doyduk :)

Arkadaşlar benim internet paketim bitmiş 1 hafta uğrayamıcam.
Kaptancım ben paketim yenilenene kadar sadece cuma bil.yapsam olurmu
Tamam canim netin gelince boll boll uğrarsin:KK60: bak 5li rakamlari gördün buraya uğramayinca diyeti boşlama:KK16:

Eneeeeeee ben menumu yazmayi nasil unuttummmmmmmm :KK70:

Sabah: iki haslanmis yumurta ,dunden kalan tavuk domates biberli sotemden,peynir cay

Aksam: balik ve zero :) uc kucuk yulaf gozlememmmden yedim

ve suuuuu

Gun bittii allaha sukur doyduk :)
Afiyet olsun tatliş:KK37:

Tamam canim netin gelince boll boll uğrarsin:KK60: bak 5li rakamlari gördün buraya uğramayinca diyeti boşlama:KK16:
Hiç boşlarmıyım canım zaten benim yemek şeklim oldu diyet değil.yine vifi olan yere gidincede uğrarım mutlaka.
Herkesi öpüyorum kocaman öpüyorum arkadaşlarım benim.

Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...

Slm kızlar bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek 2 zeytin domates peynir öğlen yoğurtlu brokoli küçük dilim pide bir tane biber dolması arada az fıstık bir bardak light süt akşamda salata bir elma bugünde bitti yarın günüm var ama inş dikkat etmeye çalışıcamm:KK30::KK39:

Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıyla

Herkese iyi aksamlar, hatta iyi geceler :KK54: bugunku menum sabah 2 zeytin 2 haslanmis yumurta
Ogle 1 kase yogurt dukan tost
Aksam haslanmis tavuk 1 kase yogurt
Biraz açlık var bugun ama diyet dışına çıkmak yok :KK39::KK43:

Canim cocuklarda çok cabuk düzeliyor endokrin bozukluklar.. iyi ki erken farkettiniz. Diyet listesi alınca hem saglikli beslenmeyi erken yaşta daha iyi ogrenecek hem de hasta olma riskini azaltacak

Geçmiş olsun canim yavruya. Allahım tez zamanda şifasını versin.

KahvaltıM 2 yumurta , zeytin , peynir , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Aksam , bir tabak kuru börülce yemeği , iki köfte , iki kaşık ıspanak , iki kaşık pilav
Ara bir küçük dilim kek yedim şekersiz çayla. Misafirlikteydik ayıp olmasın diye yedim
Spor 3 saat.yurudum

Back
X