Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
Canimmm çok geçmiş olsun kuzularimiza sağlık versin Rabbim hić moralinizi bozmayin bence 3 aya kadar çok güzel kilo vericek kizin ve ilaca gerek kalmicak:KK74::KK74:

Slm kızlar bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek 2 zeytin domates peynir öğlen yoğurtlu brokoli küçük dilim pide bir tane biber dolması arada az fıstık bir bardak light süt akşamda salata bir elma bugünde bitti yarın günüm var ama inş dikkat etmeye çalışıcamm:KK30::KK39:
Afiyet olsun tatlim çok iyi :KK19: sakiiiin günde fazla kaçırma canim tatlilara hiç dokunma salata türü ve biraz kısır varsa ondan ye az az çayla sohbet derken arada kaynasin yemekler:KK53::KK53:

Herkese iyi aksamlar, hatta iyi geceler :KK54: bugunku menum sabah 2 zeytin 2 haslanmis yumurta
Ogle 1 kase yogurt dukan tost
Aksam haslanmis tavuk 1 kase yogurt
Biraz açlık var bugun ama diyet dışına çıkmak yok :KK39::KK43:
Afiyet olsun tatlim çok iyi menün:KK60: çok açlık olduğunda bir kase yoğurt yiyebilirsin aslında:KK58::KK19:

KahvaltıM 2 yumurta , zeytin , peynir , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Aksam , bir tabak kuru börülce yemeği , iki köfte , iki kaşık ıspanak , iki kaşık pilav
Ara bir küçük dilim kek yedim şekersiz çayla. Misafirlikteydik ayıp olmasın diye yedim
Spor 3 saat.yurudum
Afiyet olsun canim:KK16:

Günaydın kizlaaaarr:KK68::KK33::KK37::KK36: iyi haftasonlarii:KK24::21: ben bugun dışarda olucam akşama anca uğrarim canlariimm öpüyorum hepinizi:KK60::KK69:

İnşallah Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder size ve tüm isteyenlere canım:KK200::KK200: ben 75 kilodan düştüm bu kiloya ama parça parça düştüm bi 57 ye düştüm sonra 60 a çıktım sonra tekrar karar verdim ve 53 e düştüm ben biraz çok zayıf seviyorum:oops: şuan tam istediğim kilodayim iki hafta oldu bende burdan mezun olali :KK55: hala 53 de olamanin mutluluğunu yaşıyorum:KK16: darısı sizlerin başına canim inşallah seni mezun edicez burdan:KK54::21:
Amin canm :KK200: masallah cok iyi kilo vermissin kendin mi diyet yaptin yoksa bi dr esliginde mi verdin o kadar kiloyu ?

Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
Canm öncelikle gecmis olsun cocuklarin küçüklükten bu tarz sıkıntılarının görülmesi bence cok iyi fark edip hemen götürmen cok iyi.umursamayip o çocuğun ilerde obezite olmasini da seyredebilirdin
Bence hic skma canini çocuklar bizden daha direncli yemek konusunda 15 kilo cok birsey degil yaz geliyor zaten parkta oynayarak ve az yiyerek cok rahat verir o kiloyu

Amin canm :KK200: masallah cok iyi kilo vermissin kendin mi diyet yaptin yoksa bi dr esliginde mi verdin o kadar kiloyu ?
Teşekkür ederim canm kendim verdim yavaş yavaş verdim kalori saydim 1000 1200 kalori aldim 6 dan sonra bişey yemedim ve genelde sağlıklı gıdalarla doldurdum kalorimi :KK49:işte böyle gitti kilolar:KK15:

Slm kızlar bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek 2 zeytin domates peynir öğlen yoğurtlu brokoli küçük dilim pide bir tane biber dolması arada az fıstık bir bardak light süt akşamda salata bir elma bugünde bitti yarın günüm var ama inş dikkat etmeye çalışıcamm:KK30::KK39:
Su günlerde güzelde kilo vermeye calisanlar için ciddi sıkıntı aman yediklerine dikkat canm aksam menünü yazmayi unutma

Herkese iyi aksamlar, hatta iyi geceler :KK54: bugunku menum sabah 2 zeytin 2 haslanmis yumurta
Ogle 1 kase yogurt dukan tost
Aksam haslanmis tavuk 1 kase yogurt
Biraz açlık var bugun ama diyet dışına çıkmak yok :KK39::KK43:
Canm ara öğün felan bir şey yemedin mi ? Hepsi bu kadar ve ara ögün yemediysen tabi acikirsin.ara öğünleri ihmal etme derim

KahvaltıM 2 yumurta , zeytin , peynir , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Aksam , bir tabak kuru börülce yemeği , iki köfte , iki kaşık ıspanak , iki kaşık pilav
Ara bir küçük dilim kek yedim şekersiz çayla. Misafirlikteydik ayıp olmasın diye yedim
Spor 3 saat.yurudum
3 saatlik yürüyüş icin koca bir alkış sana :KK9:

Masallah canm cok iyi ya insallah geride almazsin hic :KK60:
Zayif olmak o kadar güzel bir duygu kii:KK200::KK200: bunu sürekli zayif olan bir insan anlayamaz bence hergün kendimi aynada bıkmadan usanmadan izliyorum:KK53: istediğimi özgürce giymenin mutluluğu tarif edilmez:KK68: inşallah bir daha hiiiiç almam kilo:21:darısı sizlerin başına hepimiz incecik fit hatunlar olalim:KK68:

Zayif olmak o kadar güzel bir duygu kii:KK200::KK200: bunu sürekli zayif olan bir insan anlayamaz bence hergün kendimi aynada bıkmadan usanmadan izliyorum:KK53: istediğimi özgürce giymenin mutluluğu tarif edilmez:KK68: inşallah bir daha hiiiiç almam kilo:21:darısı sizlerin başına hepimiz incecik fit hatunlar olalim:KK68:
İnşallah kuzum ya valla bende öyle cok skildim ki kilomdan anlatamam yani :110:
Senin dogum kilolarimiydi onlar yoksa oldum olasi mi kiloluydun :KK51:
Ben oldum olasi hep kiloluydum hala da kiloluyum :cry:

Bu arada dünkü menümü yazmayi unuttum ya sabah 8.00 de 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalık
10.30 da 3 günkurusu 10 adet fındık
Öğlen 1.30 da 1 kase sehriye corbasi 6 kasik taze fasülye yemeği 1 kase cacik az birazda yagsiz salata
15.30 da 1 bardak tarcinli süt 1 adet küçük muz
Aksamda 18.00 de 4 adet küçük ızgara köfte bir lokma ekmek ve yagsiz salata
20.40 Yarım elma
Ve yatmadan 1 bardak tarcinli süt
3litreyi askin su ve 50 dk yürüyüş yaptim :KK49:

İnşallah kuzum ya valla bende öyle cok skildim ki kilomdan anlatamam yani :110:
Senin dogum kilolarimiydi onlar yoksa oldum olasi mi kiloluydun :KK51:
Ben oldum olasi hep kiloluydum hala da kiloluyum :cry:
Gidecek canım inşallah kalıcı bi şekilde kurtulacaksın kilolardan:KK60: benim doğum kilolarimdi ama normalde de hep tombul balik etliydim 63 65 arasi gidip gelirdim ama artık şükürler olsun inceciğim :KK68::KK68:

Gidecek canım inşallah kalıcı bi şekilde kurtulacaksın kilolardan:KK60: benim doğum kilolarimdi ama normalde de hep tombul balik etliydim 63 65 arasi gidip gelirdim ama artık şükürler olsun inceciğim :KK68::KK68:
Hmm yine cok kilolu degilmissin ama simdiye göre 10 kilo fark var ohh bu güzel zayif günlerin doyasiya tadini cikar canm darisi bizlerede olsun insallah

Bu arada dünkü menümü yazmayi unuttum ya sabah 8.00 de 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalık
10.30 da 3 günkurusu 10 adet fındık
Öğlen 1.30 da 1 kase sehriye corbasi 6 kasik taze fasülye yemeği 1 kase cacik az birazda yagsiz salata
15.30 da 1 bardak tarcinli süt 1 adet küçük muz
Aksamda 18.00 de 4 adet küçük ızgara köfte bir lokma ekmek ve yagsiz salata
20.40 Yarım elma
Ve yatmadan 1 bardak tarcinli süt
3litreyi askin su ve 50 dk yürüyüş yaptim :KK49:
Afiyet olsun canim gayet güzel:KK60:

Back
X