Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun tatlim çok iyi :KK19: sakiiiin günde fazla kaçırma canim tatlilara hiç dokunma salata türü ve biraz kısır varsa ondan ye az az çayla sohbet derken arada kaynasin yemekler:KK53::KK53:
Tşkler canım günde döner vardı az ondan yedim yoğurtlu salata 2 çatalda sütlü tatlı yedim açım ama:110::KK51:

sagol canım iyim sen nasılsın iyi misin biraz daha misafirler gidince rahatlamışsındır değil mi ?
Ben de iyiyim canım sağol..aslında misafiri severim ama bebekli misafirde çok tedirgin oluyorum üşür mü hasta mı olur derken stres yapıyorum..rahat dışarı çıkamadık. Evde olunca yemek yap ye, evi sil süpür sıkıldım biraz..

Zayif olmak o kadar güzel bir duygu kii:KK200::KK200: bunu sürekli zayif olan bir insan anlayamaz bence hergün kendimi aynada bıkmadan usanmadan izliyorum:KK53: istediğimi özgürce giymenin mutluluğu tarif edilmez:KK68: inşallah bir daha hiiiiç almam kilo:21:darısı sizlerin başına hepimiz incecik fit hatunlar olalim:KK68:
Ah ah inş canım

Ben de iyiyim canım sağol..aslında misafiri severim ama bebekli misafirde çok tedirgin oluyorum üşür mü hasta mı olur derken stres yapıyorum..rahat dışarı çıkamadık. Evde olunca yemek yap ye, evi sil süpür sıkıldım biraz..
yani canım evde misafir varken ayaklarını uzatıp yatamazsın ki bende çok rahatsız olurum en fazla 3 gün katlanırım sıkılman gayet normal

yani canım evde misafir varken ayaklarını uzatıp yatamazsın ki bende çok rahatsız olurum en fazla 3 gün katlanırım sıkılman gayet normal
Artık bütün günümü kızlarımla geçirmek istiyorum..babası atlama ipi almış ben de sevdiği kuruyemişlerden aldım..bismillah deyip başlıycak pazartesi diyete..eğlenceli olsun stres yapmasın diye uğraşıyoruz biraz..

Artık bütün günümü kızlarımla geçirmek istiyorum..babası atlama ipi almış ben de sevdiği kuruyemişlerden aldım..bismillah deyip başlıycak pazartesi diyete..eğlenceli olsun stres yapmasın diye uğraşıyoruz biraz..
çok iyi yapmışsınız canım yüzmeye filan gönderirsen çok daha iyi olur onun için

Ben nisan ayı için düşünüyordum aslında ama olmazsa şimdi de gönderebilirim..doktor özellikle yüzmeyi tavsiye etti..
evet bende çok araştırıdım hatırlarsan başlamıştım bırakmak zorunda kalmıştım bu hastalığı iki spor yüzme ve yürüme birde beslenmenin değişmesi lazım bol sebze kurubakliyat ve yeşillik tüketsin birde et ,balık açlık sınırı kaç canım

evet bende çok araştırıdım hatırlarsan başlamıştım bırakmak zorunda kalmıştım bu hastalığı iki spor yüzme ve yürüme birde beslenmenin değişmesi lazım bol sebze kurubakliyat ve yeşillik tüketsin birde et ,balık açlık sınırı kaç canım
Açlık şekeri 44, kolestrol 257 çıktı.seker sınırı 24 müş çok yüksek dedi doktor..

Back
X