Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün ki menüm menemen ,peynir,zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş 1 bardak kefir ,1 portakal akşam ise zeytinyağlı pırasa ,yogurt şimdi de sade Türk kahvesi içiyorum 2 saat spor yaptım
Afiyet olsun tatlim kefiri de pek severm ama meyveli olacak :KK53: ohh ne güzelde tok tutmustur simdi:KK28:

Ben evlenmeden once hic tarihlerim uymazdi en fazla iki ay ayni gun olurdum obur ay gununu bilemezdim hep ileri atardi.. hatta bu yuzden cok korkuyodum hamile kalamazsn diyodu bazi salaklar.. ama korunmayi biraktigim gibi hemen o ay kaldim demekki benim adet duzeni boyle :) bide emzirme olayi varya 4aydir goruyorum daha yeni..niye sordun cnm duzensizligi
Merak ettm tatlm hep mi düzensiz yoksa bu ay mi böyle oldu ki diye. Belki havalardan felandir gecikme canm

Afiyet olsun tatlim kefiri de pek severm ama meyveli olacak :KK53: ohh ne güzelde tok tutmustur simdi:KK28:
Bende meyveli sevmiyorum hazır olanlarda şekeri fazla oluyor Teşekkür ederim aslında Canım ananas çekiyordu markette onu almaya gittim bir bakmışım kefir almış:KK53::KK53:

Bugünkü menüm sabah bir haslanmis yumurta 1kk peynir domates salatalik 2 dilim tam buğday ekmek
Ara 1 küçük mandalina 1 küçük hurma
Öglen 1 kase yogurt corbasi 4 kasik bezelye yemegi yagsiz az salata ve 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 4 adet küçük hurma (asiri canm tatli istiyordu zor durdurdm kendmi dahada yememek icin)
Aksam yarim kase yogurt corbasi 3 küçük baget tavuk yagsiz salata
Su 2.5 lt sporda yarim saat yürüyüş 5 dk bisiklet sürme

Bugünkü menüm sabah bir haslanmis yumurta 1kk peynir domates salatalik 2 dilim tam buğday ekmek
Ara 1 küçük mandalina 1 küçük hurma
Öglen 1 kase yogurt corbasi 4 kasik bezelye yemegi yagsiz az salata ve 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 4 adet küçük hurma (asiri canm tatli istiyordu zor durdurdm kendmi dahada yememek icin)
Aksam yarim kase yogurt corbasi 3 küçük baget tavuk yagsiz salata
Su 2.5 lt sporda yarim saat yürüyüş 5 dk bisiklet sürme
Tatlı yerine hurma Yemen çok daha iyi olmuş afiyet olsun canım

Kızlar ben çok fena oldum gözlerimi zor açık tutuyorum ya böyle tuhaf oldum bana yardım edin :KK17::KK17:

Back
X