- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kas gevşetici kullansaydın CanımGünaydın kızlarrayy bu saate kadar uyumuşum kizimda uyuyunca
ama çok iyi geldi
iki gündür spor yapinca ağrımadik yerim kalmadi heryerim hamlamiş
![]()
Cok gecms olsn canm Allah şifa versinİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Katılıyorum canım insanın evi gibi yok bende nereye gitsem evimi ararımKizlar napiyosunuz nasilsiniz ? Ben 2 gündür annemlerdeydim de pek ugrayamadim simdi eve gectim şükür valla insanin evi gibisi yok
Aynen ya .sen napiyosun canm nasilsn ?Katılıyorum canım insanın evi gibi yok bende nereye gitsem evimi ararım
İnşallah canım güzel eksiler görürüz..Kizlar yarin cuma ama kimse yok buralarda umarim yarin bol eksili bir gün olur
Adet düzensizliği mi var canm sende de ?Selam kızlar..regl oldum bugün ..ben şok ben manşetüç aydır düzenli oluyorum çookk mutluyum..ahh genç kızken de böyle olaydım da o kadar ilaç içmeyeydim ne iyi olurdu...
miyavvvv nerelerdesinnnn kizim hasta okdu miyav teyzesiiiiiAfiyet olsun Canım sen nasılsın
gecmis olsun cnm nedir bu yaaa herks hastaİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
canim maşALLAH darisi basimaSelam kızlar..regl oldum bugün ..ben şok ben manşetüç aydır düzenli oluyorum çookk mutluyum..ahh genç kızken de böyle olaydım da o kadar ilaç içmeyeydim ne iyi olurdu...
Asprinmi ?Ben böyle durumlarda aspirin içinde hemen geliyor bir dene istersen
Afiyet olsun canmSabah; haslanmis yumurta peynir fume cay
Aksam; kocaaaman kasede bool yesillikli salataa tavukluuuuu... Imm
Evet canım düzensizlik var..polikist sorunum olduğu için hiç düzenli adet olamıyordum...şimdi böyle olunca şaşırdım..Adet düzensizliği mi var canm sende de ?
Bende ilac icmeden kendiliginden cok zor olurum