- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.741
Boyun kacti canm ? Bende hep bi 57 yada 58 olsam ne güzel olur diyip duruyorum simdilik hayal gibi 5li rakamlarben 56 olsam bile çok iyi benim için canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kacti canm ? Bende hep bi 57 yada 58 olsam ne güzel olur diyip duruyorum simdilik hayal gibi 5li rakamlarben 56 olsam bile çok iyi benim için canım
hayal degil canım gerçek olucak buna inan boyum 1.62 cm senin peki ?Boyun kacti canm ? Bende hep bi 57 yada 58 olsam ne güzel olur diyip duruyorum simdilik hayal gibi 5li rakamlar
HosbuldummHosgeldiniz arkadaşlar![]()
Yani inşallah birgün gercek olur suan diyorum ya cok uzak geliyo 5li rakamlar 1.58 benmde boyum canmhayal degil canım gerçek olucak buna inan boyum 1.62 cm senin peki ?
aramızda çok fark canım uzak düşünme hiçbir zaman bana yakın geliyor tatlımYani inşallah birgün gercek olur suan diyorum ya cok uzak geliyo 5li rakamlar 1.58 benmde boyum canm
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMerhaba ben de geldim
Memnun oldum tatlımKısaca kendimden bahsedeyim: ben 36 yaşında 2 çocuk annesi ,1.5 ay önce doğum yapmış ve şuanda emziren biriyim.daha önce 84.4 kg dam 58 kg a kadar düşüp 59.5 kg ile hamile kaldım.79 kg ile doğuma girdim ( migrenden dolayı ve ilaç içemeyeceğim için spor yapamadım) şuan 71.7 kg mım.daha önce sadece düzenli beslenerek ve istikrarlı bir şekilde spor yaparak ( evde dvd, koşu bandı ve internetten) kilo verdim.şuanda emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmıyorum ama düzenli olarak spor yapıp unlu,şekerli kısacası gereksiz yiyeceklerden uzak duruyorum.buradaki destekle tekrar 58-59 olmak istiyorum.bu arada boyum 1.60
Evet canim haftasonu kaçamaklarini engellemek içinPazartesiyi bilmiyordum.motivasyon için mi?
Burda hepberaber kilo vermek daha keyifli ve disiplinli oluyor tatlim hepsini göndericez kilolarinn1.55 boyunda 60 kiloyum 25 yasindayim. cok cabuk kilo alip veriyorum bu durumdan cok sıkıldım 50 kilo olmak istiyorum basen ve kollardan sıkıntım var belim ince ama surekli alıp vermekten belimde kalinlasicak diye korkuyorumama bu sefer sizin de desteginizle basaracagima inaniyorum
="SekerPancari71, post: 45474557, member: 599965"]Bugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđi![]()
pinkibal
annemlerin yanina geliyor kırkı çikana kadar kalacak bebiş sevicemm miyavimm
pinkibal etiketine tiklasana miyavim ablamla birbirimize çok benziyoruzz fotoğrafi var profilinde
![]()
Oohh ne güzel sporun tatlimLislie 2 mil ve 15 dk da leslie 3 mil yaptim kizlar ben dusa kosuyorum cok terledm yahu bacaklarim cok fenaa
Bu arada bugün herkes sporunu yazsin lütfen
İnşallah birgün banada yakin geliraramızda çok fark canım uzak düşünme hiçbir zaman bana yakın geliyor tatlım![]()
Bencede herkes yazsin ictigi suyuda yazsn herkes az icen olursa baski yaparizOohh ne güzel sporun tatlimEVET KIZLAR HERKES YAZSIN YAPTIĞI SPORU MOTIVE OLUURRR
![]()
Evett yapariiiizBencede herkes yazsin ictigi suyuda yazsn herkes az icen olursa baski yapariz![]()