- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.801
Amaaan geccccccc geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccc imdaaaaaaaaatGecerim tabiyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaan geccccccc geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccc imdaaaaaaaaatGecerim tabiyy![]()
Afiyet olsunnnnnn bol eksi olsunnnnnKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kasik lahana yemeği yagsiz salata 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 bardak sütle 4 kaşık nesfit
Aksam 4 kasik kıyma 1 dilim ekmek yagsiz salata
Ara meyve
Su 3 litre spor leslie 2 mil ve 15 dk leslie 3 mil
120kiloyum, hedefim 60kilo boyum 161, üniversitesite ogrencisiyim cok zorluk yasiyorum, 22yasindayim canlarY Yagmur3507 canimmm sende güncel kilonu ve hedef kilonu yazar msn ?❤❤
Bugun ne yemistin120kiloyum, hedefim 60kilo boyum 161, üniversitesite ogrencisiyim cok zorluk yasiyorum, 22yasindayim canlar
Merhaba 93.600 kilom boyum 1.70 hedefim 65 kilo olmak
Canim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.Bugun ne yemistin
Cok guzel menun devammm.. merak etme bi hafta cok ski yap once odemlerden kurtul.ilk hafta verdiklerin odem... Hic kacamak yapma sakin..Canim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.
Canım menün güzel afiyet olsunKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kasik lahana yemeği yagsiz salata 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 bardak sütle 4 kaşık nesfit
Aksam 4 kasik kıyma 1 dilim ekmek yagsiz salata
Ara meyve
Su 3 litre spor leslie 2 mil ve 15 dk leslie 3 mil
Canım öncelikle hoşgeldin ilk 2 hafta çok önemli kaçamak yapmadan diyetine dvm edersen alışırsın ve kilo kaybetmeye başlarsın sonra devamı gelir inş120kiloyum, hedefim 60kilo boyum 161, üniversitesite ogrencisiyim cok zorluk yasiyorum, 22yasindayim canlar
Yapmayacagim canim ama tek sıkıntım spor ve yürüyüş hic yok, sizce bu sekilde de verebilir miyim.Cok guzel menun devammm.. merak etme bi hafta cok ski yap once odemlerden kurtul.ilk hafta verdiklerin odem... Hic kacamak yapma sakin..
Insallah canimmmCanım öncelikle hoşgeldin ilk 2 hafta çok önemli kaçamak yapmadan diyetine dvm edersen alışırsın ve kilo kaybetmeye başlarsın sonra devamı gelir inş
Zorlu bir diyet tansiyonun düşüyorsa biraz ekleme yapabilirsinCanim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.
İnşallah hep beraber zayıflıcaz:)Bugun ne yemistin
Yok canım saol bana müstahak bu menü. Bu kiloya gelene kadar yediklerime sayıyorum.Zorlu bir diyet tansiyonun düşüyorsa biraz ekleme yapabilirsin
Canım hoşgeldin afiyet olsun menün güzel ama diyetlerde patates çok önermiyorlar çok şeker içerdiği için çok tüketmezsen sorun olmazMerhaba bugün ilk menümü yazıyorum:)
Kahvaltı 2 etimek zeytin peynir 1 adet yumurta ve şekersiz çay
Ara öğün sekersiz türk kahvesi ve bir avuç ceviz+badem
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Aksam patates salatası yedim bol yesillikli
Yarım saatte Yürüyüş yaptım
Afiyet olsun canımYok canım saol bana müstahak bu menü. Bu kiloya gelene kadar yediklerime sayıyorum.
Cok saol tatlimmAfiyet olsun canım
Merhaba Evet canım patates diyette cok yenmiyor biliyorum zaten normaldede yemem. Ama bugün mecburiyetten yedimCanım hoşgeldin afiyet olsun menün güzel ama diyetlerde patates çok önermiyorlar çok şeker içerdiği için çok tüketmezsen sorun olmaz