Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende de uyku dağıldı kızlar marlin18 marlin18 senin bebiş :KK46:gibi oldum gönder onu bana evcilik oynarız :KK53:bende çizgi film seyrediyorum :KK70:çok sevdim adıda kikoriki tavsiye ederim sadece oradaki domuzcuğu sevmedim :KK45:

Günaydınlar kızlar kahvaltılar yapıldımı? Ben yaptım yapacaklarada şimdiden afiyet olsun:)
Bugünkü kahvaltım
1Adet yumurta 1 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir ve şekersiz çay

Herkese günaydın canlar mutlu pazarlar.:KK15::KK36:.
Dışarısı çok guzel bugün. Kahvaltı yapıp kendimi dışarıya atmak istiyorum.

Günaydın fıstıklaarr ayy ne kadar konuşmuşsunuz maşallah hemen hizli bi geçmiş yapiimm:KK55::KK55:

Bugun kacamagin dibine vurdum pfff yaaa yapmicaktm misafir geldi gelmesn bana kimse yaaaaaaaa..:cry::mad::mad:
Sabah kahvalti yapmadim biseyler hazirliyodum
Aksam 5-6 gibi
Kendim firinda kumpir yaptim iki dilim yedimmm ..
Sigara boregi iki tane yedim:KK14::KK17::KK17::KK61: ve tavuklu mantarli sebzeli firinda ustu kasarli yemegimden yedim..
Muhallebili kadayfli tatli vardi ondan yemedimm.. :KK20:off off bugunluk bukadar. Suyumu iciyorum zaten benim moreeeeeel sifir sifir sifirrrrrr:KK53:
Partem eğer kahvaltı yapsaydin bu kadar gözün dönmezdi bence:KK12: Aksamda sadece tavuklu yemeğinden yerdin ohh mis olurdu ama olmamiş:63:

Herkese günaydın canlar mutlu pazarlar.:KK15::KK36:.
Dışarısı çok guzel bugün. Kahvaltı yapıp kendimi dışarıya atmak istiyorum.
at canım bebişide babasına ver oh mis gibi benimde komşum ayağını kırmış ona yemek yapıyorum eşi cinsdir birşey yapmaz normalde erişte makarnasına bayılırdım ilk kez midem:eek: bulandı kızlar komşu yapıyorum yoksa evde çürüyecek bari insan midesine gitsin :KK14:onun yemeğini verince kendimi yola atıcam mis gibi bir hava var:KK68:

at canım bebişide babasına ver oh mis gibi benimde komşum ayağını kırmış ona yemek yapıyorum eşi cinsdir birşey yapmaz normalde erişte makarnasına bayılırdım ilk kez midem:eek: bulandı kızlar komşu yapıyorum yoksa evde çürüyecek bari insan midesine gitsin :KK14:onun yemeğini verince kendimi yola atıcam mis gibi bir hava var:KK68:
Aynen ben de bebişi bugün babaya verip 40 dk aerobik yapabildim.

Back
X