- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.881
Kiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım bizimkide tam junnıerkızın peşinde koşturman bile sana kalori yaktırmıştır merak etme canım![]()
Ayy saka bi yana valla bu gelecek cuma bizim takimdan iyi biseyler ciksin artik ya bu hafta neydi öyleAmaaan geccccccc geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccc imdaaaaaaaaatgecmeni takmamda eksi gormezsem gicik olurm.. sen yeterki verrrr hih
![]()
Aminnn aminn inşallahAfiyet olsunnnnnn bol eksi olsunnnnn
Saol tatlımCanım menün güzel afiyet olsun
İnş canım yoksa mezun olamıcaz hababam sınıfı gibi yıllanacaz burdaAyy saka bi yana valla bu gelecek cuma bizim takimdan iyi biseyler ciksin artik ya bu hafta neydi öyle![]()
Canim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.
Kizlar menüleriniz gayet güzel hep böyle istikrarlı giderseniz kisa sürede harika sonuclar alirsiniz bende daha yeni sayilirm bu konuda ilk haftalar cok önemli nasil baslarsak öyle giderMerhaba bugün ilk menümü yazıyorum:)
Kahvaltı 2 etimek zeytin peynir 1 adet yumurta ve şekersiz çay
Ara öğün sekersiz türk kahvesi ve bir avuç ceviz+badem
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Aksam patates salatası yedim bol yesillikli
Yarım saatte Yürüyüş yaptım
Menün güzel canm etli ekmek aksam degilde öglen olsaymis dahada güzel olurmuşKızlar benim menümde sabah domates dilim peynir 3 zeytin dilim ekmek arada az fıstık dokuzlu çay öğlen tarhana cipsi yedim bayagı tok tutuyor önerebilirim arada az çorba akşamda yoğurt çok az etli pide yeşil çay bugünlük bu kadar
Bende bendeeeeeay şu fotoyu gördüm ya of allahım bende birgün böyle olmak istiyorum![]()
Hahahahaekmek yemiyecencanım sağlıklı beslenicem aklın fikrin ekmekte
![]()
Annem akşama yaptı ne yapayım artık ama çok az yedimMenün güzel canm etli ekmek aksam degilde öglen olsaymis dahada güzel olurmuş![]()
Canım bebiş Nasıl oldu ?Kızlar iyi geceler kızım yine fenalarda hemen menümü yazayım,
Sabah:küçük ayçöreği şekersiz çay
Ara:1haşlanmış yumurta 2 ince dilim t.b ekmeği
Akşam:köri soslu tavuk 1 bardak zero
Geçen seferde bilemedik bende diyorum Bişkek başkent yemeğide mi var diyeKız miyav öyle deme.sana 38 beden oluyo .ben daha sığamıyorum 38 bedene yaaaa
Kız Bişkek de Biskrem.telefona sinir oluyorum ya. Kendi kendine düzeltme yapıyor. Abuk subuk şeyler çıkıyor ortaya sonra böyle.
Adresi vermiyor @ParteMoralll hepsini kendisi yemek istiyorSarma varsa bende gelirim kizzz![]()
Ben biliyorum takip ediyorum güzel şeyler yapıyor kızınaCanım nette bir site var.kadının kızı şeker hastasıymış. Unsuz şekersiz çok güzel şeyler yapıyor. İstersen bir bak.yaparsın yavruya böylece sağlıksız cisslara dokunmaz.bedenin şekeri yaz nete çıkıyor.
Bende yedim görmedin mi annem bana geldi yedim bir tek sen değilsin birde iyi tarafı var bizde rakiptik değil miKiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam
![]()
Ay canım çok zor oluyor değil mi diş çıkarması ay kıyamam kızına hemencecik çıkar inşallahİyi geceler arkadaşlar.kızım diş çıkarıyo nöbetteyim bende.eşimin netinden yazıyorum benim hala yok.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.