Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı: 1yumurta 1 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir ve şekersiz çay
Ara öğün:şekersiz kahve+bir avuç kuru meyve
Öğlen:domates çorbası +salata+100gr yoğurt+iki kaşık kavurma
Ara öğün: bitki cayı+bir avuc ceviz ve badem
Ama acıktığım için bir ara öğün daha yaptım bir avuç leblebi yedim
Akşam: pırasa yemeği+ 6 kaşık makarna+1 muz
Bugün abartmışmıyım kendimi cok kötü hissediyorum
Aksam icin 6 kasik makarna cok olmus sanki cnm aksami daha hafif gecirirsen senin icn daha iyi olur

Ayyy kizlar gerçekten diyet yaptığınızı söylemeyin.bende söyledim pişmanım şimdi.dün misafirim vardı. Herkes çok kilo verdin falan dedi. Ama bugün misafirlikte aynı kişiler sinir etti beni.o diyette yemez ona vermeyin diye herkesin içinde bağıra bağıra söylediler.ne sinir oldum.aaaaa bizde aç kalsak bir deri bir kemik oluruz bizde zayıflariz dediler.bende ben aç kalmıyorum ki sağlıklı besleniyorum dedim.bu hafta kilo vermezsem kesin nazar olmuşumdur. Butün gün benimle ugrastilar
sana katılıyorum ve ben çok pişmanım kıskanç insanlar yüzünden

Afiyet olsun canim gayet guzel:KK19:

Afiyet olsun canim valla çok iyi yapmişsin:KK48::KK60:

Çok iyi yapıyorsun tatlim söyleme kimseye ne kimse moralini bozsun nede nazarlari değsin:63:
Aynen canm zaten bana cok cabuk nazar degiyor Allah korusun kimsenin nazari degmesin de hayirlisiyla kurtuluym su kilolardan ya

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , marul , iki catal pekmez , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 5 badem , iki dilim peynir
Öğle ;1 tabak çorba , bir kase yoğurt , 4 kaşık kısır
Aksam , 6 sarma, yarım gözleme(misafirlikteydim)
Spor öğle 2.50 dakika yürüdum.
Aksam da gözlemeyi eritmek için 30 dakika daha yürüdum
Aksami gözleme bozmus ama yinede yürüyüşünü yapmissin cok da iyi yapmissin canm iyi olmus

Ayyy kizlar gerçekten diyet yaptığınızı söylemeyin.bende söyledim pişmanım şimdi.dün misafirim vardı. Herkes çok kilo verdin falan dedi. Ama bugün misafirlikte aynı kişiler sinir etti beni.o diyette yemez ona vermeyin diye herkesin içinde bağıra bağıra söylediler.ne sinir oldum.aaaaa bizde aç kalsak bir deri bir kemik oluruz bizde zayıflariz dediler.bende ben aç kalmıyorum ki sağlıklı besleniyorum dedim.bu hafta kilo vermezsem kesin nazar olmuşumdur. Butün gün benimle ugrastilar
Ayy insallah degmemistir nazarlari ya kizlar bizde kendi aramizda konusurken yorum yaparken masallah nazar degmesin diyip yorumlarimzi yapalim kimsenin kimseye nazari degmesinde nolur hepimiz kurtulalım su kilolardn ya

Kizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii

Kizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Doğum günün kutlu olsun canim. Yeni yaşında incecik fit bir bayan olursun inşallah

Doğumgünün kutlu olsun canım..spor yapabilirsin mesela..kalori yaktırır..

Bugünkü menüm..
Sabah: peynirli omlet, iki köfte, kk peynir, iki ceviz, beş badem..
Akşam: tavuklu booll salata, ayran..
İki buçuk litre su içmişimdir..

Miyav_su Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim :D
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi :D hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan :D kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ayyy dogum gunun kutluuuuuuuuuu olsunnnnn amaaaaaaa bir dilimmm hic olmamissss yaaaaaaaa yeni basladn daha :(

Miyav_su Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim :KK70:
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi :KK70: hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan :KK70: kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Süpersin canım..bu sana daha da enerji verir..

Hemde nasil cok mutlu oldummmm coookkkkk insan gercekten simariyo yaa.. kendime geldim cnm yaa ohh kurtuldum dahada var yarisindayimmmm sizdeeeeeeee burdan fitt olup gidicez
İnşallah canım..yazın eltimin kızının düğünü var istediğim kıyafeti giymek istiyorum artık..

Back
X