Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım..yazın eltimin kızının düğünü var istediğim kıyafeti giymek istiyorum artık..
Aynen benimde mayista kuzenin dugunu var.. nisanda ne demisler biliomsn yeni soyluolr :((( partee ne kadar kg almis noldu falan demisler.. ben hayatmda hic cikmamistm okadar dogumda az aldim emzirirken bu gectigimz yaz kg aldim ben yani sadece yaz boyunca sisko dolandim..
Ve ozaman dugunler nisanlar vardi maleseffff... Yani parte kg almis falan dye kac kisi soylemis simdi mayista hepsiniiiii goruceeeeeeeeeem bomba gibi su halim de yeter ama daha fazlasi..

Kizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Nice yıllara.umarım bu yeni yaşında hayaline kavuşursun Canım

Kizlar bugün dogum günümdü zorla kalın 1dilim pasta yedirdi arkadaslarim, üstüne aksam yemegimi de yedim haslanmis tavuk ve corba olarak sizce ne yapmam gerekiyor bol su mu iceyim simdi ya da yarin aksama kadar bir sey yemesem miii
Canm öncelikle dogum günün kutlu olsun bugün normal yemek ye ama hafif birşeyler ye.meyve hic yeme sporda hergn 1 saat yürüyorsan bugün 2 saat yürüyüş yap.
Kendini kesinlikle ac birakma ama ögünlerin hafif olsun

Miyav_su Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim :KK70:
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi :KK70: hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan :KK70: kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Aman bi masallah diyinde nazar degmesin pis kıskançlar deseydin :63::KK12:

Yok canım akşam bişeyler ye ama bugünü hafif geçir ekmek pilav vs yeme boll iç telafi edersin:KK19:

Miyav_su Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim :KK70:
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedi :KK70: hihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falan :KK70: kizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Hepsini hakettin partem maşallah:nazar::KK200::KK60::21::KK28::KK28::KK68:

Günaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başladıkkk:KK76: biliyosunuz pazartesileride takim içinde kilo bildiriyoruz dökülün bakalim haftasonu kim almiş kim vermiş çiksin ortaya:cool::KK59::KK59:
Cuma kilosunu ve güncel kilonuzu yazin tatlişlar cuma kilolarini unutuyorum ben:KK16:

Back
X