Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar yikandim.paklandm bakmadan yatmiim dedimm..Ayyy saatler kaldi şaka maka daha once hic bukadr heycanlanmamistim tartilamadim ya şiştimmmmm:)))
@Ayferelif canim.bazn banada oluo sabah gecio uyu dinlen bence eger hala uyumadiysan kacamk yoksa +da yoktur inşALLAH yatin ola hayrola inşALLAH 66yı horurum 68.8dim pazartesi ahh nasilda yakin 70e:KK43: 2 haftam var kizlarla bulusmaya 62 felan olayim bari ozamana..neyse yarinki manzarayi gormeden atip tutmiim simdi..:)
Kız verirsen niye böyle geriyorsun kendini

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , iki cerry domates , bir avuç badem ceviz , bir dilim ekmek ,
Ara , bir avuç badem , 2 bardak ayran
Aksam , fırında sebzeli tavuk , yoğurt , yarım dilim ekmek
Ara , yarim dilim kek (misafirim vardı da
Spor 3.buçuk saat sabah ,1 buçuk saat akşam; toplam 5 saat yürüdum
Ayaklarımın altları aciyo kızlar valla
Canım harikasın menünde yürüyüşünde 10 numara 5 yıldızlı :nazar:ama eskisi gibi bizimle sohbet etmiyorsun üzülüyorum :KK43: ayaklarının altına kas gevşetici krem sür bizlerinde burada sensiz bırakma :KK20:

Şöyle bir baktım gelelim bana kahvaltıda 2 kase mercimek çorbası,roka,biraz peynir ve zeytin akşam ise yine 1 kase çorba eşim pizza yaptı ondan küçük bir dilim yanında turşu suyu :eek:içtim :KK50:3 saat spor 2 saat yürüyüş 1 saat ağırlık

Gunaydinn..

Ben baya sifayi kapmisim ya. Gece uyuyamiyorum bile. Uyku icin bana tavsiye verin lutfen basim catliyo su an..

Doktora da gitmek istemiyorum antibiyotik verip gonderecek.. Gerci boyle giderse sonum doktorluk olacak da bakalim idare ettigim yere kadar:KK43:

Aynen canm evdeyim bende malesef :110:
Tanıştığımıza memnun oldm cnm bu arada :KK14:

Ben de cok memnun oldum canim

canim evet akat muhtemelen aktikcada yeserir ama denicem cok seviorum ben heo kullu renkler kullandim kendi sacimda kullu kumral zaten..dofumdan sonra kendimiz biyadik ablamla 1-2 kere ama istedigim gibi olmadi..bende ombre die cikdirirken gittim kuaforume saolsun rus etti beni aglayarak eve geldim..2 gun sonra cikolata kahveye boyadim..simdi bunu yapicak bi babayigit ariyorum :)

Bu tonlarin sampuani ozel oluyor canim. Mor sampuan diye geciyor sanirim. Boyanin daha gec akmasi icin. Yaptirirsan sampuani da al bence

Geçen cuma ve bu cumayı mı yazıyoruz kızlar? Aradaki farkı ilk cumaya bölüp 100 le çarpıyoruz.doğru anlamışmıyım?

Herkese bol eksiler kızlar günaydın tahminimce en iyi eksiği marlin18 marlin18 ve @ParteMoralll verecek gibi geliyor kızlar
Yok canım ya bu hafta veremedim hiç. Hafta sonu gelen misafirlerin nazarı değdi herhalde.hepsi çok kilo vermişsin falandedi. Nasıl verdin biz veremiyoz dediler.kimse maşallah dalan demedi hiç. Resmen kiskandilar

marlin18 marlin18 seni bu hafta aradım ve özledim şu bunalımda çık ve kendine gel :KK62:
Ayy miyavim benim. Bu hafta canım birşey istemedi hiç. Zorla yürüdum artı çıkmıyim diye.regl de olmadım hala orada moralim bozuluyor. İnşallah pazartesiye düzelirim.alıp başımı gidesim var ama nereye bilmem

Back
X