- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.321
günaydın canımHerkese günaydın kızlar. Mutlu hafta sonları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımHerkese günaydın kızlar. Mutlu hafta sonları![]()
sorma agzımasoktu zorla bende yedim dengesiz benim kocam malesefsende yedin
eşin hem seni kucaklayip hala kilo vermemişsin diyo hemde sana baklava ikram ediyo
hemde sende yiyosun hemen
ben yemem diyetteyim bu kilolar gidecek deseydin esin israr etmezdi bence
![]()
KIZLAAAAARRR CANLARIIIMMM FISTIKLAARRBU HAFTA BİZİM TAKIM BİRİNCİ OLDU
İNŞALLAH BU HAFTADA BİRİNCİLİĞİ KİMSEYE KAPTIRMAYALIM YAZ GELDİ EN FİT TAKIM BİZİM TAKIM OLACAAAK
![]()
günaydın canım mutlu bir haftasonu dilerimKızlar günaydın:)
inşallah önemli birşey değildir canım rabbim bozmasın işlerini ne güzel senide almışMiyav_su canim isiyle ilgiliydi heralde anlatmayinca bende usteleyip sinirlerini bozmak istemedim..normale dondu sonra hatta ben size yazarekn uyumaya gitmisti hayretki yatik gorur gormez uyumadan gelip beni aldi:)
günaydın canımGünaydın kızlar herkesi tebrik ederim.
Sevgili rakibem mooncum inş.güzel bi hafta olur.
Bütün takımdaki herkesi tebrik ederim arkadaslar doğru takımdaymışım onu anladım![]()
ay hiç bilmiyorum canım sadece yağ yakıcı gıda söyledi bana spor hocam kivi ve ananasKızlar yağ yakmaya yardımcı çay tarifi arıyorum.içen varmı aramızda.
Hıı anladım çay tarifi istiyorum yaa.tşk.ederim canım.ay hiç bilmiyorum canım sadece yağ yakıcı gıda söyledi bana spor hocam kivi ve ananas
Aynen canım birlikte mezun olalım inş
inşALLAH cnm..canim senin hedefin kacti..kactin kac oldun kac kg verdinAynen canım birlikte mezun olalım inş![]()
Amiinn canım benim.Kızlarrrrrr bu hafta bomba gibi olmalıyızzzzz!!! Ama hafta sonu kaçamak yapmamak çok önemli...ALLAH'ım sen yardımcımız ol bizi nefsimizden koru YARABBIM...![]()
Canım hedefim 55 bugün 65 buçuk çıktım senin kaçinşALLAH cnm..canim senin hedefin kacti..kactin kac oldun kac kg verdin