- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.521
Canım kabızlık olabilir üzülme verirsin sağlıklı bir şekilde merak etmeCuma kilom;58.8
Bugünkü kilom;59
++200 gr
Bu 59 beni çok sevdi kızlar yaa iki haftadır beni birakmadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kabızlık olabilir üzülme verirsin sağlıklı bir şekilde merak etmeCuma kilom;58.8
Bugünkü kilom;59
++200 gr
Bu 59 beni çok sevdi kızlar yaa iki haftadır beni birakmadi.
Bence diyet değilde yürüyüşe alıştığı için vücudun onları artırman gerekiyorİnşallah canım ya .motıvem çok düştü iki haftadır aynı kilo dayım. Yeme duzenime vücut alıştı artık .başka bi diyet yapsam nasıl olur acaba kizlar
Tatlım sizin gibi bizde çok etkilendik gece çok ağladım hem insanlarımıza hem ülkemizin geleceğine bunu anlatamam bbc İngiliz bütün patlama anındaki görüntüleri gösterdi kıyamet gibi patlamış senin de yaşayacak ömrün var mış rabbim geri vermiş ölenlere rahmet yaralılara acil şifa versin rabbim şuan bile haberlerde malesef yasak var bizler bilmiyoruz ama yurtdışındaki insanlar neler oldu bitti biliyoruz bu konu çok derin bu ülkede gelecek göremiyoruzGünaydin diyecegim ama bir ankarali olarak ve ankarada yaşayan biri olarak gün bizler icin cok da aydin olmadi malesef..
Dünden beri olayin şokunu hala atabilmiş degilim üstümden..kizilaya gitmeye niyetlenip son dakika "amaan basim agirir şimdi kalabaliktan.yarin giderim "diyip erteledikten bir kac saat sonra patlamanin oldugunu duymak cok ama cok aci..
Rabbim ölenlerin yakınlarına sabirlar versn hastanede olanlarada acil şifalar versin inşallah cok üzgünüm. .
evet canimm bizde netten izledik..Birde biz istanbuldayiz ve esim hergun metrobusun en kritik duraklarini kullaniyor ve yine dukkanida beyazitta..ALLAH'ım korusun hepimizi..Eslerimizi evlatlarimizi yakinlarimizi..Turistlerin durumu esimide etkiliyor canim..Ticaret odasindada konusulmus bu sene fuarlar icin tanitimlar arttirilicakmis turistlere teşvik olsun diye..butun is adamlari suanda ulkenin bu durumu icin kaygilaniyor tabikii asil kaygilari ticari goturuleri..Ama.onlarin sayesindede bir suru insan istihdam ediliyor..RABBIM yardimcimiz olaunBiraz zor gelirler Canım Allah sonumuzu hayır etsin Canımız çok sıkıldı ölen insanlara mı bizim işlere mi siz patlamayı gördünüz mü bizim tv ler yasaktan veremedi biz bbc İngiliz kanalı bütün patlamaları gösterdi sanki kıyamet günüydü
canim evet oyle yapiyolar turkiyenin mali durumunu bozmak ke dilerini borclandirmak icin..bu surecleri atlatip ferha kavusuruz inşALLAH ulke olarakBu işler artık son bulmaz bazen yabancı kanallarda denk gelince Türkiye programları oluyor burada iç savaş var sanıyorlar gitmeyin diyorlar can güvenliğiniz yok daha neler neler konuşuyorlar malesef bizler diziler ve Show programları ile uyutuluyoruz haberimiz yok bu işler artık çığrından çıktı
Rabbim korusun herkesi tv de ne turizm deki insanların işden çıkarılışı nede kapanan otelleri gösteriyor işsiz turizmci abimizin biri kalp krizinden öldü biri intihar etti eşim gecen seneki Ankara patlamasında mide kanaması geçirdi daha önce çalıştığım otel kapandı huzur evi oldu oradaki 100 kişiye çıkış verildi bu insanlar ne yapacak hepsi yıllarını turizme vermiş insanlar herşey belirsiz istedikleri kadar tanıtım olsun burada Ortadoğu'daki gibi iç savaş var sanılıyor malesefevet canimm bizde netten izledik..Birde biz istanbuldayiz ve esim hergun metrobusun en kritik duraklarini kullaniyor ve yine dukkanida beyazitta..ALLAH'ım korusun hepimizi..Eslerimizi evlatlarimizi yakinlarimizi..Turistlerin durumu esimide etkiliyor canim..Ticaret odasindada konusulmus bu sene fuarlar icin tanitimlar arttirilicakmis turistlere teşvik olsun diye..butun is adamlari suanda ulkenin bu durumu icin kaygilaniyor tabikii asil kaygilari ticari goturuleri..Ama.onlarin sayesindede bir suru insan istihdam ediliyor..RABBIM yardimcimiz olaun
Amin inşallah rabbim sonumuzu hayır etsincanim evet oyle yapiyolar turkiyenin mali durumunu bozmak ke dilerini borclandirmak icin..bu surecleri atlatip ferha kavusuruz inşALLAH ulke olarak
Canim inan bizkerde cok uzgunuz..olen yaralanan hepsi bizimde kardeslerimiz nekadar icimiz yaniyorda desek ateş dustugu yeri yakar RABBIM yakinlarina sabir dayanma gucu versin..Günaydin diyecegim ama bir ankarali olarak ve ankarada yaşayan biri olarak gün bizler icin cok da aydin olmadi malesef..
Dünden beri olayin şokunu hala atabilmiş degilim üstümden..kizilaya gitmeye niyetlenip son dakika "amaan basim agirir şimdi kalabaliktan.yarin giderim "diyip erteledikten bir kac saat sonra patlamanin oldugunu duymak cok ama cok aci..
Rabbim ölenlerin yakınlarına sabirlar versn hastanede olanlarada acil şifalar versin inşallah cok üzgünüm. .
Yok görmedim ben de.Biraz zor gelirler Canım Allah sonumuzu hayır etsin Canımız çok sıkıldı ölen insanlara mı bizim işlere mi siz patlamayı gördünüz mü bizim tv ler yasaktan veremedi biz bbc İngiliz kanalı bütün patlamaları gösterdi sanki kıyamet günüydü
Evet insanlarımız uyutuluyor ölü sayısı 37 oldu saldırı yapan Balıkesir üniversitesi ögrencisi bir bayanmış rabbim odunun bol etsin yansın cehennemde o kadar Canımuz yandık ki ve malesef istifa eden yok şaka gibi ABD uyarmış bir hafta önce düşün bizim mit ne iş yapıyor cumhurbaşkanına hakaret edenlerin peşinde dolaşıyor malesef Artık bu ülkede gelecek yokMiyav_su canim zaten iç savaş var hemde en acı yüzüyle..bu ab kanallarinda gosteriliyor ancak bizim kendi ulusal kanallarimizda gisterilmiyor..biz iste 1 saat haber izleyip gunun geri kalaninda yemk programlaridr efndime soylim moda programlari ve survivor tarzi sacma sapan seyleri izliyoruz..Sosyal medyayada sinir getirildi patlama ile ilgili dun facebook ve twitter acilmiodu insanlar haberdar olmasin diye..hatta belli bi saat yayin yasagi geyirildi..asparagas haberlere inanmayin dendi..olu sayisi 25 dendi 27 dendi 34 denio ki bence cok daha fazla..Biizm hukumetimizde bizi uyuyma çabasinda..Sonumuz hayr olsun milletcek..
Sende o patlamayı görsen sokağa çıkmazsın bilerek bizlere göstermediler yabancı kanallar geceyarısına kadar gösterdilerYok görmedim ben de.
Canim tmm bahsetme sen..ama uzmede kendini simdi elimizden birseyde gelmiyorBenim bahsedecek halim yok kudura bakmayın kızlar birkaç gün yazamam buraya herkes kendisine iyi baksın bu işler en çok beni etkiliyor
Canım Allah kalbine ferahlık versin..çok bunalttın kendini sağlığından olacaksın..dikkat et kendine..Benim bahsedecek halim yok kudura bakmayın kızlar birkaç gün yazamam buraya herkes kendisine iyi baksın bu işler en çok beni etkiliyor