Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kullanmıyorum..Canan hocaya göre kullanmak lazımmış..hiç ölçtürmedim aslında..senin düşük mü canım..
evet malesef çok düşük en son çıktıgımda doktorum kilo vermeni engelliyor demişti b12 de öyle zeytinyağının içine kırıp içsem nasıl olur

Çocuklara kulanılan damlası var keşke ondan verseymiş..zeytinyağına da olur aslında..
ampül şeklinde verdi ekmeğe damlat dedi malum ekmek hayatımızda yok ampülleri bitireyim damla şeklinde alacagım birde b12 hap yerine yanlışlıkla şurup şeklinde sipariş vermişim internetten acaba b12 şurubuna karıştırsam yanlış birşey yapmış olur muyum

SekerPancarii SekerPancarii canim dun esim almisti cok minnaklar ama dereotlu her biri nerdeyse 3×3 gibi belki bi tik daha kucuk kahvalti niyetineydi onlar:) menumude yazayim...
Sabah:3 tuzlu kurabiyecik 1 elmali kurabiyecik
ogle:firinda 2 yumurta,2 yk kepek,3 yk b.peynir ve pirasa ile yapilmis mücver
ara:yarim muz 2 yk yogurt 2 minik etimek
az once:1 avuc ay cekirdegi ve 8 tane fistik
kurabiye ve fistik yedigim icin aksam yemegi yemicem yerimde yok zaten sevgiler saygilar...
Tatlm ya keske kurabiye yerine karnini dogru düzgün doyuracak birsey yeseydin o_O

bende bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 havuç 1 turp zeytin ,peynir,salatalık,1 çay bardağı antep fıstığı sade türk kahvesi,sade madensuyu
akşam ise dünden kalma fırında köfte,mercimek çorbası ayran ve salata spor yok
Afiyet olsn tatlm yarindan itibaren sporuna basla emi ? Hem stres atarsn iyi gelir sanada

Hadi bakalm kizlar 2 gündür hepimiz gayet keyifsiziz ama bunun bi sonu yok Rabbm daha beterlerinden korusun tekrarini yasatmasin inşallah..
Herkes bir silkelenip kendine gelsin ben dahil..herkes tekrar tam menü spor ve suyunu yazsin kimsede kacamak yapmasin bakalm cumaya yine biz birinci olsak fena mi olur yahu :KK49::KK55:

ampül şeklinde verdi ekmeğe damlat dedi malum ekmek hayatımızda yok ampülleri bitireyim damla şeklinde alacagım birde b12 hap yerine yanlışlıkla şurup şeklinde sipariş vermişim internetten acaba b12 şurubuna karıştırsam yanlış birşey yapmış olur muyum
Bence de karıştırma ne olur ne olmaz..

SekerPancarii SekerPancarii canim dun esim almisti cok minnaklar ama dereotlu her biri nerdeyse 3×3 gibi belki bi tik daha kucuk kahvalti niyetineydi onlar:) menumude yazayim...
Sabah:3 tuzlu kurabiyecik 1 elmali kurabiyecik
ogle:firinda 2 yumurta,2 yk kepek,3 yk b.peynir ve pirasa ile yapilmis mücver
ara:yarim muz 2 yk yogurt 2 minik etimek
az once:1 avuc ay cekirdegi ve 8 tane fistik
kurabiye ve fistik yedigim icin aksam yemegi yemicem yerimde yok zaten sevgiler saygilar...
Afiyet olsun canim kurabiyeler hariç iyii:KK47:

bende bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 havuç 1 turp zeytin ,peynir,salatalık,1 çay bardağı antep fıstığı sade türk kahvesi,sade madensuyu
akşam ise dünden kalma fırında köfte,mercimek çorbası ayran ve salata spor yok
Menü çok iyi canim yarin sporda eklenince bu güzel menülere daha da güzel olacak:KK19:

Back
X