- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.661
Afiyet olsun canimmmmm çok hafif menünMenüm..
Sabah: menemen, kk peynir, dört ceviz, salatalık..
Akşam: pırasa yemeği, yoğurt, salata..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimmmmm çok hafif menünMenüm..
Sabah: menemen, kk peynir, dört ceviz, salatalık..
Akşam: pırasa yemeği, yoğurt, salata..
aynen canım katılıyorum sanaYok canim olur mu anlıyorum ben seni burda olmaya devam et kafan dağılır ayrilirda bide kilo alırsan daha moralin bozuk olur .
Çokkk sevindim canimmm gitmee tabiii![]()
kocam gibi dengesiz oldumÇokkk sevindim canimmm gitmee tabiii![]()
Evettt toparlanma vaktiiHadi bakalm kizlar 2 gündür hepimiz gayet keyifsiziz ama bunun bi sonu yok Rabbm daha beterlerinden korusun tekrarini yasatmasin inşallah..
Herkes bir silkelenip kendine gelsin ben dahil..herkes tekrar tam menü spor ve suyunu yazsin kimsede kacamak yapmasin bakalm cumaya yine biz birinci olsak fena mi olur yahu![]()
Olur arada öyle canim inşallah herşeyin hayirlisikocam gibi dengesiz oldum
sağol canım benim sizlerden ayrılamadımMiyavcım çok sevindim gitmediğine canım![]()
ay şimdi otelden arkadasım yazdı ruslar geliyorlarmış inşallah aspargaz haber değildir canım benim dükkanım ruslar üstüne malesef günde 60 otobüs ruslar geliyor çünküOlur arada öyle canim inşallah herşeyin hayirlisi![]()
Ayy hadi inşallah canım çok sevindimay şimdi otelden arkadasım yazdı ruslar geliyorlarmış inşallah aspargaz haber değildir canım benim dükkanım ruslar üstüne malesef günde 60 otobüs ruslar geliyor çünküpataraklara devam
![]()
Sakin ol canim sıkma kendini inşallah doğrudurbenim çalıştığım turlar var kızlar coral,anex,ve pegas çok mutlu oldum inşallah yalan değildir allahım kalbim sıkışıyor ya kızlar
inşallah patlamadan bu yana böyleyim bugün doktora çıkayım bari eşim gelinceSakin ol canim sıkma kendini inşallah doğrudur![]()
bende öyleyim sevincimden ağlıyorum ya çok şükür rabbimeAyy hadi inşallah canım çok sevindim![]()
Tesekkurler bebusummAfiyet olsun partemm menün çok iyi![]()
Ayyy ben kimsecikler uğramıyor diye bakmadim bugün grubamarlin18 canım neredesin sen
çok şey kaçırmış sayılmazsın merak etmeAyyy ben kimsecikler uğramıyor diye bakmadim bugün gruba
Bende az yürüdum ve fazla yedim.bu hafta diyet modunda değilim bendemarlin18 nereye kaçtın bu hafta beni yenersin ben hiç spor yapamadım malesef