Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim benim zaten hormonlar allak bullak su siralar dr gitmem gerek dogumdan sonra hanuz regl olmadm ama zaten normal sekilde olamiorum ya dr.a gitmem lazm..nisan basinda gidicem diye planlamistim simdi bide siskinlikte oluo bende sanirim olamadigim icin..
kesin odur etki ediyor ya banada ayran mı helva mı bir tuhaf oldum mideme kramp girdi

Kızlar kvdem aradı.bütün akrabaları benim için bu kız nası böyle zayıfladı heralde hasta diye konuşuyolarmış.bende şuan gribim tutmuş yarım kilo kalmışsın hepte hasta oluyosun diyo.nebiçim iştir anlamadı.artık eliptiği yapmıcakmışım yicekmişim bolbol filan.
Kilo alırsın kilolu kilo verirsin hasta.sinirim bozuldu ya
Aynısını bana da yapmışlardı Zaman'ında.58 kg olmuştum çok mutluydum.akrabalarım arkamdan hasta mı acaba diye dedikodumu yapmışlar yetmemiş buna annemi de inandırmışlardı.annem benim zayıflığıma üzülüp kızım benden sakladığın bir rahatsızlığın mı var diye sormuştu.ben de ona genç kızlığımda ve hatta evlendiğimde de bu kiloda olduğumu bundan neden şuan rahatsız olduğunu sordum.verecek bir cevabı yoktu tabi

kesin odur etki ediyor ya banada ayran mı helva mı bir tuhaf oldum mideme kramp girdi
bide dun burda makarna solma muhabbetleri donmus geceden beri aklimda bolenez soslu makarna vaaaarrr...deli olurum ben makarnayaaa makarna olsunnbaska bisey olmasinnnnn 3-5 ofun yerimmmmmm

kızlar dükkandan çıkınca spor salonunda olucağım yorgun olur yazamazsam kahvaltı 1 portakal, yarım ayva ,avuç içi peynir,salatalık,domates,1 çay bardağı antepfıstığı akşam ise dünden kalma mercimek çorbam birde közlenmiş patlıcanı domates ile soteledim yanında yogurt
Menün Çok iyi Canim

Aynısını bana da yapmışlardı Zaman'ında.58 kg olmuştum çok mutluydum.akrabalarım arkamdan hasta mı acaba diye dedikodumu yapmışlar yetmemiş buna annemi de inandırmışlardı.annem benim zayıflığıma üzülüp kızım benden sakladığın bir rahatsızlığın mı var diye sormuştu.ben de ona genç kızlığımda ve hatta evlendiğimde de bu kiloda olduğumu bundan neden şuan rahatsız olduğunu sordum.verecek bir cevabı yoktu tabi
fesat insanlar çok malesef canım yazık anneni üzmüşler boş yere sen nasılsın neler yaptın ?

canim banada gecen dugunde sorup sorup durdukar sonra kuzenime demislerki kesin yag aldirmistr nasl bukadr zayifladiki zayiflayamazdi demisker ciddi ciddi..kimseninde haberi olmadigindan soruo kiz bana oyle bisey yaptin mi die ay dedim hic hulcegim yoktu..Kizlar bu arada didaklarima dolgu yaptiricam:KK73:

canim banada gecen dugunde sorup sorup durdukar sonra kuzenime demislerki kesin yag aldirmistr nasl bukadr zayifladiki zayiflayamazdi demisker ciddi ciddi..kimseninde haberi olmadigindan soruo kiz bana oyle bisey yaptin mi die ay dedim hic hulcegim yoktu..Kizlar bu arada didaklarima dolgu yaptiricam:KK73:
kız dikkat et banu alkanın dudaklarına dönmesin bak:KK70::KK70::KK70:

Back
X