- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.941
Ben de severim misafiri..çocuk dursa işte..bişey anlamıyorum o zaman..Maşallah ne güzel ben çok severim insanları muhabbetiniz bozulmasın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de severim misafiri..çocuk dursa işte..bişey anlamıyorum o zaman..Maşallah ne güzel ben çok severim insanları muhabbetiniz bozulmasın inşallah
Evet benimkide aynı. Bu bebislerde akıl yok valla.ben olsam yatar uyurum mis gibi.bütün gün evde ordan oraya ne anlıyorlarsa artikBenim kız da öyle..misafirler gidene kadar ağladı..babası uyutuyo şimdi zorla..uykusuzluğa direniyo..
Kendi kendine oynamaz mı benim iki yeğenimde öylede o yüzden dedimBen de severim misafiri..çocuk dursa işte..bişey anlamıyorum o zaman..
Alıştı yalnızlığa evde kimseyi istemiyo..sadece anneanne gelebilir ona göre..Allah Allah seslerimi sevmedi ki senin cimcime
Benide 4. Kızın olarak al Canım spor yapar uyurum hiç rahatsızlık vermem masrafımda yokEvet benimkide aynı. Bu bebislerde akıl yok valla.ben olsam yatar uyurum mis gibi.bütün gün evde ordan oraya ne anlıyorlarsa artik
Şimdi zorla uyuyo sabah da babası işe gitmeden uyanır..yat uyu be çocuk..büyüyünce anneee beş dakka daha derler..Evet benimkide aynı. Bu bebislerde akıl yok valla.ben olsam yatar uyurum mis gibi.bütün gün evde ordan oraya ne anlıyorlarsa artik
İşte benim üste komşunun ki de öyle ev kalabalık olunca sabaha kadar uyumuyor bende öyle tahmin ettim seninkiniAlıştı yalnızlığa evde kimseyi istemiyo..sadece anneanne gelebilir ona göre..
Benim yeğenler ağlardı uyumıcaz haftasonu onlarda kalınca 6 da uyandırırlardı şimdi yalvarıyorlar uyucaz diyeŞimdi zorla uyuyo sabah da babası işe gitmeden uyanır..yat uyu be çocuk..büyüyünce anneee beş dakka daha derler..
Aynen canım. Bende öyleyim bebiş ten fırsat bulup doğru dürüst oturup sohbet edemiyorum misafirlerle. O yüzden bebiş biraz büyüyene kadar misafirliğe gidip gelmeyi sevmiyorum. İnsan hiç rahat edemiyorBen de severim misafiri..çocuk dursa işte..bişey anlamıyorum o zaman..
Aynen dediğin gibi..İşte benim üste komşunun ki de öyle ev kalabalık olunca sabaha kadar uyumuyor bende öyle tahmin ettim seninkini
Gel canım hemen alırım seniBenide 4. Kızın olarak al Canım spor yapar uyurum hiç rahatsızlık vermem masrafımda yok![]()
Evde durduğunu bilmiyorlar tabi ayyy hasta mı acaba diyolar ya ben hep bunalıyorum o zaman..Aynen canım. Bende öyleyim bebiş ten fırsat bulup doğru dürüst oturup sohbet edemiyorum misafirlerle. O yüzden bebiş biraz büyüyene kadar misafirliğe gidip gelmeyi sevmiyorum. İnsan hiç rahat edemiyor
İyi geceler CanımKizlar ben yatıyorum. Bebis uyudu artik bende yoruldum.Size de iyi geceler.
![]()
Ben de yatayım benim kızlar da uyudu iyi geceler hepinize öpüldünüz..Kizlar ben yatıyorum. Bebis uyudu artik bende yoruldum.Size de iyi geceler.
![]()
Evet ilk ağlamada nesi var acaba bende sevmem o tarz konuşmaları haklısınEvde durduğunu bilmiyorlar tabi ayyy hasta mı acaba diyolar ya ben hep bunalıyorum o zaman..
İyi geceler CanımBen de yatayım benim kızlar da uyudu iyi geceler hepinize öpüldünüz..
Bende sinir oluyorum çok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Birisi açıktı der birisi hasta der birisi siz bu çocuğu kötü alıştırmi ssiniz der.Evde durduğunu bilmiyorlar tabi ayyy hasta mı acaba diyolar ya ben hep bunalıyorum o zaman..