Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın kızlar:KK200::KK200:. Mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah. :KK15:
@ParteMoralll canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Şimdi nasıl iyi mi bebiş
Iyi canm bir gozu kisik solgun guzel kizim ama daha iyi insallsh iyilescek insanin yuregi daynmiyo.. tesekkur ederm ilginiz icin canlarm Miyav_su Miyav_su

Teşekkür ederim Can'ım.dün aşısı vardı tüm gece huzursuzdu beni de uyutmadı hala başım ağrıyor
Allah anali babali buyutsun cnm masallah kucuk daha benmki de cok buyuk degil gerci.. emziriyosun bende oyle ama ilk 6ay cok onemli cnmm cok dikkat et sutune olurmu.. bana doktor bile 6aydan sonra diyete basla dedi.. oylede yaptm.. 8aylik falandi..

Iyi canm bir gozu kisik solgun guzel kizim ama daha iyi insallsh iyilescek insanin yuregi daynmiyo.. tesekkur ederm ilginiz icin canlarm Miyav_su Miyav_su
canim cok gecmis olsunnnn:( diş evresinde oluyor oyle..kiyamam ona..bizde 2 haftadr hastayiz gala hirlio hapsirio dikkat et canim ALLAH'a emanet olun..

Allah anali babali buyutsun cnm masallah kucuk daha benmki de cok buyuk degil gerci.. emziriyosun bende oyle ama ilk 6ay cok onemli cnmm cok dikkat et sutune olurmu.. bana doktor bile 6aydan sonra diyete basla dedi.. oylede yaptm.. 8aylik falandi..
Sağol canım.zaten menülerime dikkat ettiysen fazla kısmıyorum.normal yemeğimi yiyorum ıvır zıvır abur cuburdan uzak duruyorum.ara öğünlerimi yapıyorum ve bol su içiyorum.bşr de spor yapıyorum.inşallah kazasız belasız atlatırım

@ParteMoralll canim bide biz dişi icin bi jel aldik dr.umz pek ise yaradigini dusunmuorum dedi ama esim deneyelim die aldi ferahlatici ve agri kesiciymis gunde 3-4 kez surulebiliyor bence azda olsa rahatlatio yavrulari denemek istersen dr.nuza danisabilirsin canim..cocuklar hasta olunca insan alt ust oluyor..Menundede bence kacamak denick pek birsey yok oyle bi durumda iyi bile idare etmişsin..Uykusuzlukta var tabii direncli olman lazm canim inşALLAH yavruyu cok huzursz etmeden gecer hider biran once:KK36:

ayyyy acaba yarin 64ü ucundan gorurmuyum yoksa yerimdemi saydim cok meraklardayim keske kahvaltidan once tartilsaydimm:KK70:

bi ben varim buralarda galibaaaa:KK14:
Bende varım fakat yazamıyorum şu dükkanı bir temizliği bitmedi bir yandan malzeme bir yandan toptancı of içim darlandı geldiğimden beri popunun üstüne oturamadım ögle yemeğide yiyemedim of ki of burdan spor :KK53:buranın bağımlısı oldum :KK53:

Bende varım fakat yazamıyorum şu dükkanı bir temizliği bitmedi bir yandan malzeme bir yandan toptancı of içim darlandı geldiğimden beri popunun üstüne oturamadım ögle yemeğide yiyemedim of ki of burdan spor :KK53:buranın bağımlısı oldum :KK53:
Olsun cnm uğraşacak birşeyler ölçümü daha hızlı kilo verirsin inşALLAH

Back
X