- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.981
@ParteMoralll canım bebişin Nasıl oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi canm bir gozu kisik solgun guzel kizim ama daha iyi insallsh iyilescek insanin yuregi daynmiyo.. tesekkur ederm ilginiz icin canlarmHerkese günaydın kızlar. Mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah.
@ParteMoralll canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Şimdi nasıl iyi mi bebiş
Allah anali babali buyutsun cnm masallah kucuk daha benmki de cok buyuk degil gerci.. emziriyosun bende oyle ama ilk 6ay cok onemli cnmm cok dikkat et sutune olurmu.. bana doktor bile 6aydan sonra diyete basla dedi.. oylede yaptm.. 8aylik falandi..Teşekkür ederim Can'ım.dün aşısı vardı tüm gece huzursuzdu beni de uyutmadı hala başım ağrıyor
Ay Can'ım kıyamam inşallah bir an önce iyileşir bebişIyi canm bir gozu kisik solgun guzel kizim ama daha iyi insallsh iyilescek insanin yuregi daynmiyo.. tesekkur ederm ilginiz icin canlarmMiyav_su
canim cok gecmis olsunnnnIyi canm bir gozu kisik solgun guzel kizim ama daha iyi insallsh iyilescek insanin yuregi daynmiyo.. tesekkur ederm ilginiz icin canlarmMiyav_su
Sağol canım.zaten menülerime dikkat ettiysen fazla kısmıyorum.normal yemeğimi yiyorum ıvır zıvır abur cuburdan uzak duruyorum.ara öğünlerimi yapıyorum ve bol su içiyorum.bşr de spor yapıyorum.inşallah kazasız belasız atlatırımAllah anali babali buyutsun cnm masallah kucuk daha benmki de cok buyuk degil gerci.. emziriyosun bende oyle ama ilk 6ay cok onemli cnmm cok dikkat et sutune olurmu.. bana doktor bile 6aydan sonra diyete basla dedi.. oylede yaptm.. 8aylik falandi..
Bende varım fakat yazamıyorum şu dükkanı bir temizliği bitmedi bir yandan malzeme bir yandan toptancı of içim darlandı geldiğimden beri popunun üstüne oturamadım ögle yemeğide yiyemedim of ki of burdan sporbi ben varim buralarda galibaaaa![]()
Olsun cnm uğraşacak birşeyler ölçümü daha hızlı kilo verirsin inşALLAHBende varım fakat yazamıyorum şu dükkanı bir temizliği bitmedi bir yandan malzeme bir yandan toptancı of içim darlandı geldiğimden beri popunun üstüne oturamadım ögle yemeğide yiyemedim of ki of burdan sporburanın bağımlısı oldum
![]()
İnşallah diyelim toptancıdan birşey almayınca kızdılar tövbe tövbe müşteri yok kime satayım birde eşimi aradılar eşin alsın diye dövücem bunlarıOlsun cnm uğraşacak birşeyler ölçümü daha hızlı kilo verirsin inşALLAH
Ahahhhh toptancılara bak sen:))Dükkanın fotosunu atayım dedim ama sunucu hatası dedi niye ki merak ettim bilen var mı kızlar
Bilmem Bikez daha dene istersen canımDükkanın fotosunu atayım dedim ama sunucu hatası dedi niye ki merak ettim bilen var mı kızlar
Olmuyor ya of Canım neyse birkaç gün sonra temizlikten sonra deneyeyimAhahhhh toptancılara bak sen:))
At Can'ım beklirummmm
Birkaç gün sonra temizlik bitince atamaya tekrardan deneyeyim CanımAhahhhh toptancılara bak sen:))
At Can'ım beklirummmm