Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç sorma canım bende +++++larda yım. Hemde öyle böyle değil:KK57::KK57::KK57::KK53::KK53:
:KK11::KK11:
Beni kandırıyorsun değil mi gıcık :KK12:inanmam kimbilir kaç saat yürüdünde geldin sayfada yoktun :KK45:benim bugünde satış olmadı son grup varmış 18.30 da o gelirse bende spora gidicem Allah nasip ederseo_O

Ay Can'ım kıyamam inşallah bir an önce iyileşir bebiş
Insallah canm.
canim cok gecmis olsunnnn:KK43: diş evresinde oluyor oyle..kiyamam ona..bizde 2 haftadr hastayiz gala hirlio hapsirio dikkat et canim ALLAH'a emanet olun..
oda insallah iyilesir. Bizim hem dis huysuzlugu var. Hem bi gozu akiyodu hemde az bi burnu akiyodu..basinda yani basladik ilaclar toparlicak insallah cnm sagol..
Sağol canım.zaten menülerime dikkat ettiysen fazla kısmıyorum.normal yemeğimi yiyorum ıvır zıvır abur cuburdan uzak duruyorum.ara öğünlerimi yapıyorum ve bol su içiyorum.bşr de spor yapıyorum.inşallah kazasız belasız atlatırım
Insallah canm cok onemli zamanlar..
@ParteMoralll canim bide biz dişi icin bi jel aldik dr.umz pek ise yaradigini dusunmuorum dedi ama esim deneyelim die aldi ferahlatici ve agri kesiciymis gunde 3-4 kez surulebiliyor bence azda olsa rahatlatio yavrulari denemek istersen dr.nuza danisabilirsin canim..cocuklar hasta olunca insan alt ust oluyor..Menundede bence kacamak denick pek birsey yok oyle bi durumda iyi bile idare etmişsin..Uykusuzlukta var tabii direncli olman lazm canim inşALLAH yavruyu cok huzursz etmeden gecer hider biran once:KK36:
jel demedi cnm bize verirdi diye dusunuyorm. Yine gidersem sorarim cnm sagol onerin icin..
@ParteMoralll canım bebiş Nasıl oldu merak ettim haber ver o_O
Normal cnm halsiz iste mizmizlaniyo bazen iyi..
Ay bende iç çamaşırı ve bizim burdaki hacı Şerif tatlıcının reklamı çıkıyor gıcıklığına ya çok güzel şeyler var aman allahım :KK53::KK53:
sen demek ic camasiri bakiyosun ondan:) bende kiyafet ayakkni yada englshn reklamlari neye bakarsam :)

Insallah canm.

oda insallah iyilesir. Bizim hem dis huysuzlugu var. Hem bi gozu akiyodu hemde az bi burnu akiyodu..basinda yani basladik ilaclar toparlicak insallah cnm sagol..

Insallah canm cok onemli zamanlar..

jel demedi cnm bize verirdi diye dusunuyorm. Yine gidersem sorarim cnm sagol onerin icin..

Normal cnm halsiz iste mizmizlaniyo bazen iyi..
sen demek ic camasiri bakiyosun ondan:) bende kiyafet ayakkni yada englshn reklamlari neye bakarsam :)
Kız 1 kere baktım iç çamaşırına kabul :KK23:ama hacı Şerif tatlıcıya hiç bakmadım daha gecen eşim burda iken gittik eşim tatlı ben sade Türk kahvesi içtim

Müşteride para harcamıyor bugünde kazanamadık para :KK61:yarın sabah 6 da varmış grup Nasıl gelicem sabah sokaklarda köpekler var :KK57:

Back
X