- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.021
Ya yine yanlız kaldım burada öyle olsun bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kizi uyuttumda geldim canim yalniz degilsin merak etme...Ya yine yanlız kaldım burada öyle olsun bakalım
Tabii canimm ne demessinKız sen niye gıcık oluyorsun ki sende fazlalık yok asıl bende fazlalık![]()
Evet ya hep çıkıyor yaglarinizdan kurtulun diyor birde.bende sinir oluyorum ekstra yapıyorlar sankiGercekten anamarlin18 yağ aldırma çıkıyormuş tamam tamam iç çamaşırına devamlı bakıyorum itiraf ediyorum
tatlıcıya bakmadım
![]()
Yok tatlm bugün disarda islerm vardi o yüzden bakamadm hic yaesmerm91 kız nerdesin sen
misafirin mi geldi yine maşallah ne kadar çok arkadaşın var Allah bozmasın
![]()
Sabahın köründe ne işleri varmış kızMüşteride para harcamıyor bugünde kazanamadık parayarın sabah 6 da varmış grup Nasıl gelicem sabah sokaklarda köpekler var
![]()
Canm ben gecen hafta listedeydm zatenesmerm91 ne zaman listede olucak bilmiorum o yuzden oyle biraktim
Çocuklarin yüzme kursu vardı canım. Eşimle onları bıraktık. Kızlar çıkana kadar biraz dolaştık. Biraz önce geldimYa yine yanlız kaldım burada öyle olsun bakalım
Evet o jellerden burda da var.ama ben hiç kullanmadım. Ben damaklarına hep elimle karanfil yağı sürdüm iyi geliyor.@ParteMoralll canim jeli bizde eş dosttan duyduk herkes kullaniomus bizde dr.a sorduk pek ise yaramaz dedi ama sanki biraz ise yaradi bizde ferahlatici mentollu bisey zaten..aklinda olsun die dedim..her çocuk farkli atlatio biran önce tooarlar eski huzuruna kavusur inşALLAH canim bizde biraz çektik ama simdi iyiyiz şükür..