- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.081
Bende öyle düşünüyorum. Biraz dinleneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum. Biraz dinleneyim
Ayy benim kız durmuyor canım..yürüme çabalarında bu ara ben de peşinde tabii..aklım hep burda aslında..
Ne oluyo bu çocuklara anlamadım yahu..perişan etti benimkide..Allah kolaylık versin canım sana da..Kizz gündüzde doğru dürüst uyuduğu yok zaten.gece oturuyor yatağın içine. Bize şarkı söylüyor uyandırana kadar ugrasiyo
evet canimm oyleymişCanm ben gecen hafta listedeydm zaten
afiyet olsun cnm menun gayet guzelBugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurt, bolca salata..
canim regl siskinlihidir o uzume +da olsan..hemencik gider oŞimdiye kadar hiç +++++çıkmamıştım.ama yarın çıkarım kesin.karnım falan da şiş
Canım 2 gündür o gün senin bu gün benim uğrasıyorum dün bende gün vardı bayağı yoğundum bakamadım bugünde güne gittim bu hafta resmen imtihan haftamdı inş yarın eksi çıkarım salata yemeye çalıştım herkes gözümün önünde hapur hupur yerken uçlarından aldım biraz böreklerin poğaçaların nefis işte canım çekti sen nasılsın tatlım mideyi küçülttün galiba fırsat buldukça baktım topiğe menülerin bayağı hafifti
canim o duyguyu biliorum ben neler cektim bilemezsin ama hic uclarindanda almadim misafirliklerde cay ictim kuru kuru:) ama bana geldiklerinde yaparken dayanamamosyim hatirliorum zor zamanlar dikkat etmek lazim..sen benim menulerime bakma benim duzensiz biraz ama boyle alostim bende..yedimmi tam yiyorum kestimmide tam kesiorumCanım 2 gündür o gün senin bu gün benim uğrasıyorum dün bende gün vardı bayağı yoğundum bakamadım bugünde güne gittim bu hafta resmen imtihan haftamdı inş yarın eksi çıkarım salata yemeye çalıştım herkes gözümün önünde hapur hupur yerken uçlarından aldım biraz böreklerin poğaçaların nefis işte canım çekti sen nasılsın tatlım mideyi küçülttün galiba fırsat buldukça baktım topiğe menülerin bayağı hafifti![]()
rica ederim canimmmİyi yapmışsın @SekerPancari71 ve @bengiisuu ikiside yoklar ellerine sağlık