- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.261
Diğer topiklere bak millet Nasıl kaynatıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkiler de soguklar.annem babam abimi daha ayrı tutarlar bizden.doğumda gel dedim anneme işimiz var gelemem dedi.gelini doğum yaptı aynı gün bindi otobüse gitti.ben liseden sonra evlendim okumadım yani.anne baba yüzünden. Küçük kız okudu.anaokulu öğretmeni. Görsen bir hava ben okudum sen okumadın sen bilmezsin edasında. Annemde destekçisi tabiBizimde en küçüğümüz erkek öyle işe düşerse arar düşmezse aramaz büyük ablam arar sorar sağolsun diğer ablam bugün gittiğim ablam aklına gelirse arar ama sağolsunlar birşey oldu mu onlar gelir eşim 4 aydır evde yok erkek kardeşim bir kere bile kapıyı tıklatmadı bir sorun var mı parayı bıraktım gerçekten önemli işte yeni bebeği oldu gecen ay gecen hafta eşimle gittik bazı şeyler dedi gücüme gitti bende gitmem artık seninkide öyleymiş bir gün anlarlarda birde sen gurbettesin daha çok sarılmaları lazım aslında iş anne babada bitiyor bizimkiler küçüğü oğlan diye farklı kolladılar oda böyle oldu şimdi
Rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Bol bol satislarin olsun.kız dua ediyom sanaHe erkek milleti hiç birşey dükkanda bekledim akşama kadar malesef işe başvuracaktım eşime söylemedim kızacağı için vazgeçtim ablama gittim şimdi eve geldim yatıcam yarın ablam gelecek dükkana temizlik malzeme yerleştirecez işte
Ayyy evet çok güzel kokuyor kız onlar.iyi yapmışsınBende eve sümbül aldımmarlin18 canım ev mis gibi kokuyor bayıldım
Aynen ne oluyor bu erkek çoçukları türbe mi dikiyorlar anne baba hasta olunca gelinler bakmıyor oğlanlar bakmıyor gerçekten benim annem babamda aynı sende kızkardeşine söyle bu yüzden evlendim diye sana sahip çıksın en kötü Zaman'ında sen olursun yakın arkadaşları bile ortadan kaybolur bunları çok gördüm benBizimkiler de soguklar.annem babam abimi daha ayrı tutarlar bizden.doğumda gel dedim anneme işimiz var gelemem dedi.gelini doğum yaptı aynı gün bindi otobüse gitti.ben liseden sonra evlendim okumadım yani.anne baba yüzünden. Küçük kız okudu.anaokulu öğretmeni. Görsen bir hava ben okudum sen okumadın sen bilmezsin edasında. Annemde destekçisi tabi
2 hafta önce aldım açmamaştı daha bugün açmış bembeyaz heryer Nasıl kokuyor anlatamamAyyy evet çok güzel kokuyor kız onlar.iyi yapmışsın
O anlamaz öyle şeyleri. Kendim çalışıp paramı kazanıyorum kimseye muhtaç değilim der hep.herşey parayla olmuyo haberi yok cahil daha ama sözde okumusAynen ne oluyor bu erkek çoçukları türbe mi dikiyorlar anne baba hasta olunca gelinler bakmıyor oğlanlar bakmıyor gerçekten benim annem babamda aynı sende kızkardeşine söyle bu yüzden evlendim diye sana sahip çıksın en kötü Zaman'ında sen olursun yakın arkadaşları bile ortadan kaybolur bunları çok gördüm ben
Bende çok severim bizim bahçede var çok güzel kokuyo2 hafta önce aldım açmamaştı daha bugün açmış bembeyaz heryer Nasıl kokuyor anlatamam![]()
Paranın geçmediği yerlerde var işte bunu öğrenir merak etme hayat acımasızca öğretiyor insana istesen sen de çalışırsın kolay mı 3 cocuk büyütmek en zor meslek annelik ve ev hanımlığı kusura bakmasınO anlamaz öyle şeyleri. Kendim çalışıp paramı kazanıyorum kimseye muhtaç değilim der hep.herşey parayla olmuyo haberi yok cahil daha ama sözde okumus
Kardeşim çok bencildir benim işi varsa arar.işi düşmezse aramazmarlin18 herkes anaokul öğretmeni sanki uzay mühendisliği mi okudu ODTÜ'de biz okudukta ne oldu 2 üniversite bitirdik 2 de 4 yıllık boşversene yerim onun havasını sen daha şartlarda büyüteceksin çocuklarını malesef bizler Türkiye'de sizinkiler kadar olamayacak
Amin sağol Canım çok teşekkür ederim buralara yolun düşerse beklerim tanışmak isterim seninle bir acı kahvemizi için eşinleRabbim hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Bol bol satislarin olsun.kız dua ediyom sana
Onun parası varya temizlikçi tutuyor evine.çok yoruluyolmuşParanın geçmediği yerlerde var işte bunu öğrenir merak etme hayat acımasızca öğretiyor insana istesen sen de çalışırsın kolay mı 3 cocuk büyütmek en zor meslek annelik ve ev hanımlığı kusura bakmasın
İnşallah canım bende çok isterimAmin sağol Canım çok teşekkür ederim buralara yolun düşerse beklerim tanışmak isterim seninle bir acı kahvemizi için eşinle
Aynı benim erkek kardeşim gibi dedim ya benim kapıyı bile çalmadı yüzmeye yazıldım o soğukta eşim kardeşin bizim arabayla alsın çıkışta seni dedi 2 gün karısı ile surat yaptılar bende zaten bazı şeyler oldu şevkim kırıldı bıraktım en son bebeğine bakmaya gittim yok çocuğa bağırma ki sesim kısıktı asla bağırarak konuşmam birde 2 ismi var bebeğin ben ilk ismini söyledim bağırmaya başladı sonra diğer yeğenlerini unut bunu sev severim zaten ayrırmam dedim gücüme gitti arkadaşının çocuklarını bakıyorsun bunuda bakacaksın eşimde kötü oldu evlenince anlar kardeşin merak etme au birde sen gurbettesin ben ne yapar eder Oray'a gelmeye çalışırım gezme bahanesi ile Onuda geçtim ararım bu kardeşler arasında ki bağı anne baba oluşturuyor gerçektenKardeşim çok bencildir benim işi varsa arar.işi düşmezse aramaz
Bende de var kız para bakma bu sene turizm tepe taklak o paranın geçmediği Zaman'da gelecek merak etme işte o Zaman anlar inşallah geç olmadan anlar bir temizlikçi ayda 100 TL geliyor zaten çok para mı işte o sana nispet yapıyor aklınca şimdi onun Kokoş arkadaşlarıda çokturOnun parası varya temizlikçi tutuyor evine.çok yoruluyolmuş
Ay canım ya inşallah bir gün gerçekleşir oturur kardeşlerinle sohbet edersiniz saatlerce bende çok severim dedim ya dün birinin yanında bugünde diğerinin yanında yeğenlerimde beni çok severim bugün yeğenim saatlerce kapıda beklemiş ben gelicem diye herşey karşılıklıdır bende çok önem veririm bana yapılırsa yaparım yapılmazsa yapmam en iyisini yapmışsın anlamıştır inşallah seni en kısa zamanda anlar inşallah canım dedim ya iş anne babada bitiyor bu çocuklar arasındaki iletişim deMiyav_su biliyon mu ben hep özenirim kardeşleriyle oturup saatlerce sohbet edenlere.bizde yok öyle şey. Kardeşlerimin ikiside daha benim evime hiç gelmediler bile.önceki sene düğünü oldu kız kardesimin rizede kaç saatlık yol gittik biz onun için. Ama hiç kıymet bilmezaman yinede.yazın bizede gelin dedi.bende bakalım dedim.evimi görmeden mi gitcen diyo bana.bende sen benim evimı hiç gördünmu ki dedim. İsim çoktu zamanım yoktu diyo
Yoktur kız .o evde iş olcak diye çağırmaz. kimseyi.geçende diyoki bana evde çok iş oluyor bir daha dışarda buluşalım arkadaşlarla.bende dedim ki dua et KV lide kp derle aynı şehirde yaşamıyorsun. Onun canı çok kıymetlidir. Kimse için kendini yormazBende de var kız para bakma bu sene turizm tepe taklak o paranın geçmediği Zaman'da gelecek merak etme işte o Zaman anlar inşallah geç olmadan anlar bir temizlikçi ayda 100 TL geliyor zaten çok para mı işte o sana nispet yapıyor aklınca şimdi onun Kokoş arkadaşlarıda çoktur