Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben bugun anladimkio verdigim kilolari cokkk cok hizli alabilirim bennnn 2 gunde 1 kilo aldigima gore....
menumu yazayim:Sabah haslanmis yumurta koy peyniri dimates 1 salatalik sekersiz cay
ara 1 muz
kahve yaninda 2 top çiko(ablam geldide)
az once 15 tane galan hamsi tava havuc turp salatasi 1 ince yufka ekmegi 1 soda

Kizlar ben bugun anladimkio verdigim kilolari cokkk cok hizli alabilirim bennnn 2 gunde 1 kilo aldigima gore....
menumu yazayim:Sabah haslanmis yumurta koy peyniri dimates 1 salatalik sekersiz cay
ara 1 muz
Kahvenin yanındaki çiko 1 top olmaliydi mooncumm cisslardan çok az yemeliyiz akşamki 1 ince yufka be kadar büyüklükte bakalimm:KK20:sıkı yönetim başladi kaçamağa yer yok :KK11:

Screenshot_2016-03-01-13-59-14-1.webp ben ortadaki yağ kaybı bölümündeki kalorileri uyguluyorum diyetimde ve çok işe yariyor gerçekten şuan 54 kiloyum 52 ye düşene kadar yağ kaybi bölümüne uyucam daha sonra korumak bölümüne uyucam böyle kalori sayarak beslendiğim zaman ne yiycemi biliyorum en azından ve kilo alma şansım olmuyor alişkanlik olmuş kalori saymak zor gelmiyor bana bugün pazartesi ve ben 1244 kalori aldim daha bi kısmı duruyor bile ama muhakkak o gün be kadar kalori almam gerekiyorsa aliyorum ...
Gelelim menüme:
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 6 zeytin, 20 gr labne , 1 çay kaşığı çilek reçeli, 5 kiraz domates,sekersiz cay, bi lokma bal, 3 lokma tahin-pekmez= 245 kalori
Ara: 2 dolu kaşik yoğurt , 2 kaşık yulaf ezmesi, yarim kasik bal, yarim elma hepsini karıştırıp yedim
Ögle: 6 kaşik haşlanmış buğday,2 kibrit kutusu maydanozlu beyaz peynir ara ve öğle=459 kalori
Akşam: et haşlama 1 patatesinden, yogurt,light kola =335 kalori
Toplam=1056 kalori yatana kadar meyveyle falan 1244 kaloriye tamamlicam..:kk77:

Ayyy süper kuzummm 500 gr eksiii bu hafta listeye güzel bi giriş yapacaksın:KK71::KK71:maşallah:nazar::KK200: hadii amaaa takım boş demeyinn her giren yazsin bişeyler takimi haraketlendirmek bizim elimizde:KK15::21:
İnşallah canım.bugün tüm gün dışardaydım işlerim vardı.bir yandan da Bebeğimi emziriyordum çok uğrayamadım.

Eki Görüntüle 1799776 ben ortadaki yağ kaybı bölümündeki kalorileri uyguluyorum diyetimde ve çok işe yariyor gerçekten şuan 54 kiloyum 52 ye düşene kadar yağ kaybi bölümüne uyucam daha sonra korumak bölümüne uyucam böyle kalori sayarak beslendiğim zaman ne yiycemi biliyorum en azından ve kilo alma şansım olmuyor alişkanlik olmuş kalori saymak zor gelmiyor bana bugün pazartesi ve ben 1244 kalori aldim daha bi kısmı duruyor bile ama muhakkak o gün be kadar kalori almam gerekiyorsa aliyorum ...
Gelelim menüme:
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 6 zeytin, 20 gr labne , 1 çay kaşığı çilek reçeli, 5 kiraz domates,sekersiz cay, bi lokma bal, 3 lokma tahin-pekmez= 245 kalori
Ara: 2 dolu kaşik yoğurt , 2 kaşık yulaf ezmesi, yarim kasik bal, yarim elma hepsini karıştırıp yedim
Ögle: 6 kaşik haşlanmış buğday,2 kibrit kutusu maydanozlu beyaz peynir ara ve öğle=459 kalori
Akşam: et haşlama 1 patatesinden, yogurt,light kola =335 kalori
Toplam=1056 kalori yatana kadar meyveyle falan 1244 kaloriye tamamlicam..:kk77:
Menün gayet güzel ama bana daral geliyor belli bir listeye bağlı kalmaktan veya kalori hesabı yapmaktan. O yüzden kendimce porsiyon kontrolü yapmayı tercih ediyorum daha özgür hissediyorum kendimi

Kizlar esimle aramiz bozuk canim gayet skkin buraya cok ugramamakla beraber hafta sonu isin suyunu cikardm can skintisindan.
Cuma kilomla bgnkü kilom ayni
Sıkma canını önemli olan herzaman ailedir.kilolar gelir geldikleri gibi de giderler.aile içinde herzaman tatsız durumlar tartışmalar olabilir.umarım uzun sürmeden biran önce tatlıya bağlarsınız

Bugün koşturmacalı bir gündü benim için.spor yapamadım.arada bebeğimi emzirip tekrar dışarı çıktım.annem ne yaptıysa onu yedim
Sabah: tb ekmeğe kaşarlı tost, haşl. yumurta
Ara: t. Kahvesi,2 kare bitter
Öğle: küçük bir tabak sarımsaklı köfte( fellah köftesi diye de geçer adı) ayran, yeşillik
Ara:4 çiğ badem,1 yeşil elma
Akşam:3 küçük lahmacun, ayran, salata

Bugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, tuzsuz çökelek, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak zeytinyağlı patlıcan, yoğurt..

Sabah kızımla birlikte 1,5 saat yürüyüş, akşam da 40 mekik çektim..
Geçen internetten mekik aleti aldım yapmaya çalışıyorum..Göbek fena sarktı çünkü..iki sezeryan, kilo alıp verme derken göbiş değişik hallere büründü :-)
Kızlar varsa başka önerileriniz bekliyoruumm...

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye yemegi 1 dilim ekmek
Ara kurabiye
Aksam 2 haşlanmış but salata
Ara 1 hurma 1 soda
Su 2 litre spor 10 bin adim

Bilmiyorum canim patlama olaylarına ćok üzülmüştü bi yere bişey yazdiysa banlanmiş olabilir
Evet canim olabilir...
Emin ol yazin kilo vermeye çalişmak daha zor oluyor canim hadi baharda kilo işini en aza indirelimm yazin fit fit dolaşirirz:KK76:
Katiliyorummmmmmm cnmmmm insallaah

olursun canim sen dikkatli yiyosun inaniorum ben 68 kesin olursun 1.5 ay var
Sagol cnm benmmmmm agzindan bal damliyoo
ara 1 muz
Canm bak hep soyluyormm normalde az yedigin icinnnn...
En iyi ornek kac gun evde yoktum subatta kayinpederin vefatinda 9-10gun ve hic guzel beslenemedigim halde sadece 1.5 -2kg almistim onuda eve gelnce hemen vermistm..iki ucgunde
Yani dikkatli ol yavas yavas gitsin ama saglam olsun

Kizlar kahvaltım
1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, 3 dilim ekmek, uç çatal tahin pekmez, üç dilim sucuk
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarm dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak
Aksam , bir pohaca (yemesem iyiydi)
Spor 2 buçuk saat yürüdum

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates,zeytin,salatalik,peynirr...

Aksam; tavuk izgara, yulaf, ayrannn.
Bitanede havucc yidim :) tavsan gibi :)
Ben erken yedim ama yazmamistimm

Evet canim olabilir...

Katiliyorummmmmmm cnmmmm insallaah

Sagol cnm benmmmmm agzindan bal damliyoo

Canm bak hep soyluyormm normalde az yedigin icinnnn...
En iyi ornek kac gun evde yoktum subatta kayinpederin vefatinda 9-10gun ve hic guzel beslenemedigim halde sadece 1.5 -2kg almistim onuda eve gelnce hemen vermistm..iki ucgunde
Yani dikkatli ol yavas yavas gitsin ama saglam olsun
Haklısın canım. Hızlı verilen kilo çabuk geri geliyor. Vücudu ac bırakmamak lazım. Sonra insanın gözü dönüyor. Az kalorili şeylerden doyana kadar yemek en iyisi bence

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye yemegi 1 dilim ekmek
Ara kurabiye
Aksam 2 haşlanmış but salata
Ara 1 hurma 1 soda
Su 2 litre spor 10 bin adim
Senin menünde çok dengeli bana göre. Afiyet olsun.sporunda çok iyi

Back
X