• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ah keşke Canım kaptanın evine baskın yapardık yürüyüş sonrası gel çaylar gitsin kısırlar havada uçuşan turşular ne güzel olurdu kız:KK53:
Gelin gelin size karnabahar kısırı yaparim tika basa yiyinn:KK70::KK70:

Ben yatıyorum kızlar iyi geceler sabah erken gittim malum geceden ağladım zırladım yarın yine 7.00 grubum varmış öpüyorum hepinizi sizleri seviyorum kızlar:KK68::KK68:
Iyi uykular tatlim benim üzmeeee kendiiniiii:KK20::KK60::KK60:

Bu ara bebeğim çok uğraştırıyor beni.hem gazlı hem kucağa alıştı.bir yandan da ilkokul 1 e giden bir oğlum var onun ödevleri derken gün bitiyor.neyse menümü yazayım
Sabah: çilekli, sütlü, cevizli yulaf lapası
Ara: kahve, 1 kare bitter, 1 avuç kuruyemiş
Öğle: fırında tavuk, az patates, yoğurt
Ara: 2 dlm ananas, 1 kuruincir
Akşam: kurufasülye,1 dlm tb ekmek, salata
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği
3 Lt su,35 dk aerobik
Afiyet olsun canim menü su spor hepsi güzel:KK60: çocuklar yoruyor canlari saolsun kolay gelsin canim:KK19:

marlin18 marlin18 cimm canimm kizinin yemi yasi saglik mutluluk huzur getirdin canim...bu hafta be inde hic umidim yok nedense +olmasam iyidirrrr:KK14:

Gecen annemede gtmistm baya durduk duzenm degisti ya pff insallah toparliom yavas yavas yoksa baya inerdm nyse ya canim sagolsun :KK70:
Olsun öyle düşünme insaniz sonuçta bazen de oluyo iştee:KK22: ama bazeeen olsun yoksa:KK62::KK28:

Afiyet olsun canim sanki bu hafta sen ćok güzel kilo vereceksin gibime geliyor sarrafcim akşam yemeklerin çok hafif:KK60:
Teşekkür ederim canım..bugün tartıldım 7 li rakamı gördüm şükür..başladığımda 90.5 dim..sizlerin sayesinde oldu.çok güzel motive ettiniz beni..

Back
X