Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..misafirlikteydim ancak gelebildim..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki tavuk but, beş yaprak sarma, marul salatası..
Çayın yanında bir tane küçük kurabiyecik..
Afiyet olsun menün harika

yaaaaaaaaa yone tam zamaninda kaybolmusummm @ParteMoralll Miyav_su Miyav_su :KK70:Ayyy ama degdi sonunda kuafore gidebildim 5 saat surdu ama istedigiim herseyi yaptirdim 10da gelebildik eve..kizim ziyan oldu yabrum ne yedi doru duzgun nede uyuyabildi..Yarin eski iş arkadaslarimla bulusucam bi arkadasimizin oglunun dogumgununde sabahta ablama kahvaltiya davetliyiz..bugunu harika atlattim yarinda dnegede olursam p.tesi cok iyi olur benim icinnn
Vay sıhhatler olsun dediğin saç rengine mi boyattın istediğin gibi oldu mu:KK37::KK30:

image.webp
kızlar bu kadının boyu ve kg tahmin edebiliyor musunuz çok güzel bacakları filan

Benim göğüs 97cm -75cm=22 cm daha küçülmesi lazım benim belim 95 cm -80cm=15 cm kalmış benim kalça 110 cm -75 cm =35 cm yani toplamda 72 cm daha incelmem var ve 31 kg daha vermem lazım:mad::mad::mad:

Bu senmisn yoksa:p:p:p:KK53:
Ayy keşkeeeee:confused::confused::confused:
Selam kızlar..misafirlikteydim ancak gelebildim..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki tavuk but, beş yaprak sarma, marul salatası..
Çayın yanında bir tane küçük kurabiyecik..
Afiyet olsun canim gayet güzel atlatmişsin misafirliği:KK19:
Bugün beni görenlerden güzel iltifatlar aldım nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım için de söylediler ona da ayrı bir motivasyon oldu..yavrum kurabiyeden bile yemedi. anasından iyi valla :KK70:
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:maşallah ikinizedeee:KK68::KK68::nazar::KK200:
Herkese günaydın Mutlu sağlıklı pazarlar :nazar::nazar:
Günaydın miyaviiimm:KK54::KK54::KK60:

Benim boyda 165 nerdeyse öykü serterle ayni benim 87 göğüs 65 bel 92 kalça onun 80 dediği göbek ölçüsü mü acaba benim göbek de 78 bence öykü serterin kalça ve göğüs fazla küçük gerçi aramizda 5 kilo fark var :KK64:keşke benim göğüs 90 kalaydi:KK45::KK45:

Benim boyda 165 nerdeyse öykü serterle ayni benim 87 göğüs 65 bel 92 kalça onun 80 dediği göbek ölçüsü mü acaba benim göbek de 78 bence öykü serterin kalça ve göğüs fazla küçük gerçi aramizda 5 kilo fark var :KK64:keşke benim göğüs 90 kalaydi:KK45::KK45:
Vay seninde çok iyi ölçülerin Canım:nazar::nazar:en kısa zamanda bende olurum inşallah

Back
X