- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.281
Günaydın @SekerPancari71 fit kaptanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim tatlışlar siz ne yapıyorsunuz gecmişleri okuyordum sayfalar birikmiş
Allah korusun canımAy kızlar bugün hristiyanların Paskalya Bayram'ı bir yerlerde patlama olmasa bari ya artık kaldıramam ben![]()
Amin inşallah birşeyler olmazAllah korusun canım
Hayal değil gercek olucak inşallahBirde şu kızlara bakıyordum hayaldemi kalacak gercektede olucakmıyız acaba böyle ahh ahh![]()
İnş ama bu kadar kas olmasada olur hedeflerimizi görelim inşHayal değil gercek olucak inşallah![]()
Aynen baby biz zayıflasak sıkılaşsak yeterli bizlerde doğal protein alırızBu kızlar spor salonlarından çıkmıyorlardır kaslara bakın protein tozu destekli yoksa bu kadar kas imkansız
Zaten istesekte yapamayız dediğin gibi protein tozu gerekiyor tatlım bizler sağlıklı doğal beslenelim yeterliİnş ama bu kadar kas olmasada olur hedeflerimizi görelim inş
Aynen tatlım sana katılıyorum şu tatlıları hayatımızdan çıkarsak ömür boyu zayıfız işteZaten istesekte yapamayız dediğin gibi protein tozu gerekiyor tatlım bizler sağlıklı doğal beslenelim yeterli
Bu arada işlerin nasıl canım inş açılmıştırAynen tatlım sana katılıyorum şu tatlıları hayatımızdan çıkarsak ömür boyu zayıfız işte![]()
Çok şükür ben çıkardım tatlıyıAynen tatlım sana katılıyorum şu tatlıları hayatımızdan çıkarsak ömür boyu zayıfız işte![]()
Yok Canım yerli müşteri geliyor onlarda birşey beğenmiyorlar öyle işteBu arada işlerin nasıl canım inş açılmıştır
Bu zararlı yiyecekler hep bağımlılık yapıyor zaten kötü arkadaslar işteÇok şükür ben çıkardım tatlıyıyanlız bir kaç gündür cips Canım çekiyor zor tutuyorum kendimi
![]()